Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Mi fizettük Semjén luxusvadászatát

Farkas József, magyar szállodaipari vállalkozó fizette Semjén Zsolt vadászatának költségeit. A vállalkozó 2010 óra rengeteg állami pályázatot nyert el, valamint busásan részesült az Európai Uniós pénzekből is. Most úgy érezte kicsit besegít a miniszterelnök-helyettesnek. Az ugye nem számított, hogy évi közel 100 milliót keres az is. Nyilvánvalóan ezzel kapcsolatosan is elkezdtek hazudozni, de nem egyeztették hogy, ki mit mond a dologról, így teljesen egyértelműen kirajzolódott a kép: ismét a magyar adófizetők pénzéből vettek részt több luxusutazáson, ahelyett hogy az ország problémáival foglalkoztak volna.

A skandináv kirándulások és vadászati túrák útját minden egyes alkalommal az a Farkas József, magyar szállodaipari vállalkozó utalta Semjénnek, akinek a neve még egy 2015-ös botrány alkalmával kapott nagyobb sajtófigyelmet, amikor is, 31 millió forintért húszéves amerikai mezőgazdasági projektek tankönyveit másolta le, hogy aztán kiadhassa azt vadonatúj magyar könyvekként.

semjén-vadászat-1024x768

Annyit hazudoznak, csoda, hogy nem szárad ki a szájuk

Farkas József és birodalma már 2010 óra döbbenetes magasságokban szárnyal, ugyanis valószínűleg a Fidesz kormányra kerülésével a csillagok állása is kedvező volt Farkasnak, hiszen csak Európai Uniós pénzekből 530 millió forinthoz jutott. Farkas egyik szállodája sem teljesen függetleníthető a Fidesz-KDNP maffiakormánytól, ugyanis 365 milliós támogatásban részesült és ott pont Semjén Zsolt mondott beszédet, a megnyitó alkalmával.

Megpróbálták ezt is titokban tartani, de nem sikerült: így hát magyarázkodnak össze-vissza

Egy tavaly szeptemberi vadászat a helikoptert is béreltek, ezzel értek utol egy rénszarvas amit Semjén elejtett. A lelőtt állatot egy helikopter szállította el, hogy Semjénnek ne kelljen annyit sétálnia és lóháton tudjon közlekedni. Rétvári Bence a Hír TV nek azt mondta, Semjén Zsoltnak rokonai vannak Svédországban is őket látogatta meg. Nyilvánvaló, hogy ez egy hatalmas nagy hazugság volt, de mára már a magyarok egyre kevésbé veszik be ezeket a baromságokat. Volt olyan, hogy azért béreltek ki egy egész hotelt, hogy ne találkozzanak magyarral, és titokban maradjon a vadászati út. Érdekes, hogy családi kapcsolatokra hivatkoznak, holott több mint 40 fős foglalást adtak le a svédországi szállodának.

Skandináv erdők: magyar politikusnak való vidék?

Semjén egyébként kifejezetten szereti a skandináv vidéket, ha vadászatról van szó. Bár Farkas tagadja, hogy részt vett volna a vadászatokon, erről fényképes bizonyíték árulkodik. Az is bizonyított, hogy Farkas álltja az eddigi, 5-6 alkalommal lebonyolított Semjén Zsolt vadászati útjait is. Közvetve tehát egész egyértelmű, hogy ezt is a magyar adófizetők állták, ugyanúgy ahogy azt is, hogy helikopterrel szállították el Semjén kilőtt állatát. Itt tartunk: maffiózók, bűnözők, alattomos férgek rágják a magyar nép testét. Ezeket kell innen eltakarítani minél hamarabb.

A helyzet jelenleg az, hogy ezek az alattomos figurák kényükre-kedvükre vadászgatnak, túrázgatnak, vásárolgatnak luxusvillákat, miközben az ország egyre nagyobb része szegényedik el, és mélyszegénységbe van taszítva. Ez a mentalitás ugyanis, amit a Fidesz tartósítani szeretne: ez a földesúri, neofeudalista országkép. Bár a közvélemény-kutatások a Fidesz megingását jelzik, egyelőre nem úgy néz ki, hogy le lehetne váltani ezt a hatalmat. Jelenlegi állás szerint április 8-án ismét a Fidesz nyer. Akárhogyan is nézzük, ez igazándiból csak rajtunk múlik, úgyhogy ha tényleg változtatni szeretnék ezen az országon akkor elmegyünk szavazni és elviszünk legalább négy-öt embert magunkkal.

...

Szólj hozzá