Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Milyen formájú a feneked? – Fontos, mély dolgokat árul el rólad

Olyan személyiségtesztet hoztunk, amelyhez szükséged lesz egy tükörre. Ugyanis a hátsód kinézete lesz az, ami a lelked legmélyebb vonásait fogja feltárni. Készen állsz? Milyen formájú a feneked? Fontos, mély dolgokat árul el rólad.

Milyen formájú a feneked? - Fontos, mély dolgokat árul el rólad Kép: rougeframboise
A háromszög alakú, formájú fenék
Milyen formájú a feneked? - Fontos, mély dolgokat árul el rólad Kép: rougeframboise
Kör alakú, formájú a feneked?
Milyen formájú a feneked? - Fontos, mély dolgokat árul el rólad Kép: rougeframboise
Ilyen a négyzet alakú popsi
Milyen formájú a feneked? - Fontos, mély dolgokat árul el rólad Kép: rougeframboise
Ilyen a szív alakú hátsó

Ha a feneked négyzet formájú, alakú

Nagyon céltudatos ember vagy, aki mindig tudja mit akar. Általában ezt el is tudod érni. Szereted, ha a világ rendezetten működik körülötted. Az életedben mindig mindennek meg van a maga helye és az ideje. Jól beosztod az idődet, sosem késel el, utálod, ha valaki pontatlan.

Szigorú vagy magaddal szemben és másokkal szemben is. A hibát nehezen viseled el. Rengeteg energiát fektetsz abba, hogy minden tökéletes legyen. Úgy érzed ezzel óvhatod csak meg magadat attól, hogy támadási felület legyél mások számára.

Meg kell tanulnod egy kicsit lazítani és kevesebbet stresszelni. Idővel rá fogsz jönni majd arra is, hogy ha hibázol, az nem tragédia, ebből is rengeteget lehet tanulni.

Ha a feneked O formájú, alakú

Szereted a kalandokat, boldoggá tesz ha új kihívásokkal találod magad szembe.  A szíveddel gondolkozol általában és nem az eszeddel. Szereted a határaidat feszegetni. Tele vagy erővel, energiával és a végsőkig harcolsz az álmaidért. Utálod a hazugságot, az átveréseket, az igazságtalanságokat. Mindig megtalálnak azok, akiknek segítségre van szükségük és mindig támogató kezet nyújtasz nekik.

Néha kissé szétszórt vagy, hiszen állandóan pörög veled az élet. Még nagyobb sikereket tudnál elérni, ha egy kicsit nagyobb, több rendszert vinnél az életedbe. Meg kell tanulnod, hogy nem vagy magányos farkas, sokkal szebb az élet, ha áll melletted valaki!

Ha a feneked szív alakú, formájú

Tele vagy érzelmekkel, szeretettel. Nagyon könnyen meg tudsz szeretni valakit és pont emiatt rengeteg csalódás is ért már, hiszen nem ismered ki időben az adott személyt, viszont szívedet-lelkedet beleadod a kapcsolatba. Ezzel gyakran visszaélnek és ki is használnak.

Nehezen szakadsz el bárkitől is, ragaszkodsz a másikhoz és mindig próbálod menteni a menthetőt. Ha már itt a vége, azt nagyon nehezen ismered be és személyes kudarcként éled meg. Csak magadat hibáztatod ilyenkor.

Pedig mindenhez két ember kell. Szomorú, de sajnos nem minden ember jó. Ezt valahogyan meg kell tanulnod. Ne tárd ki azonnal a szíved-lelked a másiknak, adj időt a fejlődésre, kibontakozásra.

Ha a feneked háromszög alakú

Nagyon intelligens, keményen dolgozó ember vagy. Nem azért robotolsz, hogy másoktól elismerést kapj, hanem magadért teszed. Nem szereted felhívni magadra a figyelmet, de mégis mindig ez történik. Nem vagy egy hangos típus, mégis minden szem állandóan rád irányul.

Az emberek kíváncsiak rád, vonzod őket. Emögött határozottságod és pozitív kisugárzásod áll.

A nyugalomra, boldogságra törekszel. Szereted, ha szép körülötted a világ. Csinosan öltözködsz, de nem feltűnően, az ápoltság számodra rendkívül fontos.

 

Tetszett?

 

Mit látsz meg először a képen? Ezt árulja el rólad

Te milyen pózban alszol? – Ezt árulja el rólad! Érdekes személyiségteszt

Te mit csinálnál először? Tudd meg mi az, ami igazán fontos neked

Te milyen madár lennél? – Érdekes személyiségteszt

1 kérdés 1 válasz – Tudj meg magadról többet 1 perc alatt

Válassz 1 arcot! Sokat megtudhatsz magadról!

Mit látsz meg először ezen a képen? – Ezt árulja el rólad

 

A képek forrása

Szólj hozzá