Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Mindent elárul rólad a burmai horoszkópod – Döbbenetesen őszinte jellemzést ad

A burmai szerzetesek horoszkópja nem a csillagjegyekből, a csillagrendszerből született meg, hiszen ők a napokat különböző, szent állatok formájában istenítik. Az a nap a fontos, amelyen megszülettél. Mindent elárul rólad a burmai horoszkópod – Hihetetlen mélységekbe repít el.

Melyik napon születtél?

Minden naphoz tartozik egy állatnév és egy leírás. A burmai horoszkóp eszerint működik és ez hihetetlen mélységekbe repít el. Olyan dolgokat is megtudhatsz magadról, amiről még csak nem is sejtettél.

Ha hétfői napon születtél, szent állatod a tigris

Éles eszű, racionális ember vagy, aki igyekszik elérni a céljait. Álmaidért kőkeményen küzdesz és a végsőkig kitartasz. Igazi küzdőszellem vagy, tele erővel, energiával, maximalizmussal.

A tökéletességre törekszel, mindig mindenben a legjobb akarsz lenni. Ha valami nem sikerül elsőre, nem torpansz meg és zuhansz össze, hanem másodjára még nagyobb lendülettel veted bele magad a megoldásba.

Minden apró részlet megragadja a figyelmedet, nehezen lehet téged átejteni. Annyira nagy fokon égsz, hogy észre sem veszed azt, ha a tested-lelked kifáradt és hogy egy kis pihenőre lenne szükséged. Nem leszel attól kevesebb, sem értéktelenebb, ha néha megmutatod a gyengédebb, lazítósabb oldaladat.

A kollegáid tisztelnek, de ellenségnek tekintenek a profizmusod miatt. Sok az irigyed, de te mindig észreveszed, ha áskálódnak ellened. Nem is hagyod annyiban, mert ha megbántanak, kétszeresen adod vissza.

Ha keddi napon születtél, szent állatod az oroszlán

Bátor, erős ember vagy. Aki a kemény viselkedés mögött egy érző lelket takar. Vastag falat húztál a szíved köré és próbálod azt mutatni, hogy téged soha semmi sem tör meg. De ez csupán a felszín. Sokan emiatt érzéktelennek, kőszívűnek gondolnak. Elképesztően vágysz arra, hogy szerethess valakit, de a szíved nem nyitod meg. Félsz a csalódástól.

A saját problémáid megoldása helyett, inkább mások felé fordulsz, sok emberen segítettél már és folyamatosan megkeresnek téged kisebb-nagyobb gondokkal. Rettentő sok teher nyomja a válladat, de még több a szívedet! Nagyon szép, amit teszel, de néha a saját életedet is élned kellene…

Ha szerdai napon születtél, szent állatod az elefánt

Imádod a szabadságot, a vidámságot, abszolút a mának élsz. Vibrál körülötted a levegő, szikrázik az energia melletted. A váratlan szituációk nem ijesztenek meg, bátran vágsz bele az ismeretlenbe. Nehezen ragadsz le egy helyen, mert félsz attól, hogy az életed unalmassá válik. Nem szeretsz tervezgetni, remek ötleteid vannak.

Lesz, ami lesz alapon élsz, de ennek ellenére igazán nagy sikereket tudsz elérni. Talán pont emiatt vagy olyan kiegyensúlyozott és sikeres, mert nem görcsölsz rá semmire, csak olyannal foglalkozol, ami érdekel, ami tüzet gyújt a szívedben.

Mindent elárul rólad a burmai horoszkópod - Döbbenetesen őszinte jellemzést ad
Mindent elárul rólad a burmai horoszkópod - Döbbenetesen őszinte jellemzést ad

Ha csütörtöki napon születtél, szent állatod a patkány

Első ránézésre nem sokan kedvelnek, általában elsőre ellenszenves vagy mások szemében. Pedig semmit nem tettél. Ám már az első szavaid után megtörik ez a negatív érzés a másikban és rájön, mekkorát tévedett. Csupaszív ember vagy és elképesztően gyengéd.

Egyik nap szülötte sem olyan érzelmes, mint te. Meg tudsz hatódni egy könyvön, egy dalon és ha szerelmes vagy, a csillagokat is lehoznád az égről.

Imádod a romantikus szituációkat és többet ér számodra egy szál virág, mint bármilyen drága bolti ajándék. Az otthonod színes, szép, barátságos és az egész életedet a harmónia lengi körül. Hiba lenne azt gondolni, hogy ez mindig így volt az életedben.

Rengeteget szenvedtél korábban, számos csapás ért, de ezeket fel tudtad  dolgozni, még ha nehezen is ment és még ha hosszú ideig is tartott. Ha kaptál az élettől pofont, az bizony leterített a padlóra, de szép lassan fel tudtál kelni és a szíveden a sebek is lassan, de biztosan begyógyultak.

A hegek azonban ott maradtak. Tanultál a múltból és a tapasztalataid tettek olyanná amilyen most vagy.

Ha pénteki napon születtél, szent állatod a tengerimalac

Gondoskodó ember vagy, aki szeret emberekkel foglalkozni. Imádsz kommunikálni, legyen szó bármilyen témáról. Fontos számodra, hogy a másik ember életét rendbe tudd tenni, mindig van mindenkihez egy kedves szavad.

Te vagy a napsugár az emberek szemében, még akkor is ha felhők borítják az eget. Gondolataidat szívesen veted papírra, akár írás, akár rajz formájában.

Az életed olyan, mint egy regény, egy film, mindig bővelkedik kalandokban. De azt gondolod, te vagy a főszereplő, méghozzá olyan, aki maga írja a forgatókönyvet.

Ha szombati napon születtél, szent állatod a sárkány

Óriási tűz ég benned, nem félsz kimondani, amit épp gondolsz. Sokszor előbb jár a szád, mint az eszed és utólag jössz rá, hogyha valakit megbántottál. Nem félsz a bocsánatkéréstől, ha látod, hogy hibáztál.

A hibákra nem úgy gondolsz, mint amit szégyellni kell, hanem egy úgy, mint egy leckére. Mindig építkezel belőle és ez szépen visz előre az utadon. Heves vérmérsékleted van, egy energiabomba vagy.

Néha türelmetlenül állsz az élet dolgai, történései előtt és siettetnéd az eseményeket. De hidd el, mindennek megvan a maga ideje.

Ha vasárnapi napon születtél, szent állatod az emberi testben szárnyaló madár, a garuda

Te vagy a harmónia jelképe. Mindig a békességre és a nyugalomra törekszel. Sokszor inkább a földbe dugod a fejed, becsukod szemed-szád-füled, csak hogy ne kelljen a problémákról tudomást venned.

Túl naiv vagy, amivel már sokszor visszaéltek, de te még rájuk sem tudsz haragudni. Próbálod másoknak is megmutatni milyen a te világod, te hogyan látod, de ezt kevesen érzik, értékelik.

Egyesek különcnek tartanak a sajátos életszemléleted miatt. Nem veszed észre ha valaki gonosz, csak ha már túl késő. Ritkán bántódsz meg, de akkor egészen mélyen sajog a lelked…

...

Szólj hozzá