Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Mindent elsöprő győzelem Salgótarjánban

Mindent elsöprő győzelem Salgótarjánban. Salgótarján méltó választ adott a kormány hazugságkampányára

A salgótarjáni választást a Fidesz arcátlan módon a gyűlölködő és antiszociális, a szegények elleni megszorításokra alapuló politikájának igazolására kívánta felhasználni.

A Kövér László vezérletével folytatott kampányban a kormánypárti urak arra számítottak, hogy az utóbbi 26 év politikájából és a beváltatlan ígéretekből kiábrándult, elszegényedett választók nem mennek majd el szavazni, amivel hallgatólagos támogatást adtak volna a kormány politikájának.

Minden bevetettek. Fenyegettek azzal, hogy hibás választás esetén nem kap majd pénzt a város. Azt terjesztették, hogy csak a Fidesz a megoldás. A még ismeretlen kormánypártiak hamis csekkeket dobáltak a gyanútlan emberek postaládájába a baloldalaik által támogatott jelölt lejáratására. Végül arcátlan módon ingyen gulyást osztottak azoknak a szerencsétlen embereknek, akik szegénységét főleg az ő politikájuk okozta.

Salgótarján azonban megértette a választás tétjét. Olyanok is elmentek szavazni, akik az utóbbi években még kiábrándultan ültek a fűtetlen lakásaikban. Nemet mondtak a Fidesz hazugságaira és hamis ígéreteire, amivel a baloldal most egy új lehetőséget kapott egy valódi baloldali fordulat elindítására. Az egész országban olyan baloldali együttműködésre van szükség, amely mozgósítani tudja a megnyomorított, szegénységben élő tömegeket. Ezzel az erővel lehet csak megállítani a korrupt és szegényellenes rezsimet.

Az Európai Baloldal kész teljes erejével és nemzetközi kapcsolataival erősíteni az Orbán-kormány elleni közös fellépést.

Gratulálunk Fekete Zsoltnak, az MSZP, a DK, a Tarjáni Városlakó Egyesület és az Európai Baloldal által támogatott polgármesternek.

Szólj hozzá