Zárójel
Pócspetri, 2015. február 25. Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes beszédet mond a kommunizmus áldozatainak emléknapján rendezett megemlékezésen a pócspetri római katolikus templomban 2015. február 25-én. MTI Fotó: Balázs Attila

Miniszterelnök helyettes Úr, Ön szégyene ennek az országnak…úgy ahogy van.

Harangozó Tamás keményen leteremtette Semjén Zsoltot Bayer lovagkeresztje miatt. Osszátok meg, ha Semjén szerintetek is az ország és a kereszténydemokrácia szégyene!

 

Pócspetri, 2015. február 25. Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes beszédet mond a kommunizmus áldozatainak emléknapján rendezett megemlékezésen a pócspetri római katolikus templomban 2015. február 25-én. MTI Fotó: Balázs Attila
MTI Fotó: Balázs Attila

Magából kikelve magyarázta Semjén Zsolt a Parlamentben, hogy miért érdemelte meg szerinte Bayer Zsolt a lovagkeresztet. Legfőbb érve az volt, hogy régi, jó barátja a véresszájú publicista. „Gyerekkoromban mellettem ült Bayer Zsolt az iskolapadban, mellettem fog állni a halálos ágyamnál is. Én Bayer Zsoltot sosem fogom megtagadni!”- válaszolta, amikor Harangozó Tamás MSZP-s képviselő azt kérte rajta számon, hogy a rendszeresen gyalázkodó, uszító hangú szövegek szerzőjeként elhíresült újságírót miért javasolta a kitüntetésre. -számolt be az MSZP.

Bayer Zsoltot idén augusztusban tüntették ki a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével. A publicista botrányos állami elismerése óriási vihart kavart, számos korábbi kitüntetett adta vissza saját érdemrendjét a lépés elleni tiltakozásul. Harangozó Tamás azóta próbálta kideríteni, kinek a javaslatára és miért kaphatott ilyen elismerést Bayer. Hosszas levelezés után végül közérdekű adatigényléssel fordult a Miniszterelnöki Kabinetirodához. Ebből a válaszból derült ki, hogy a kereszténydemokrata Semjén Zsolt tett javaslatot a – többek között – a pápát is gyalázó Bayer személyére. Most már azt is tudjuk, hogy miért: haverok.

A teljes anyagot itt olvashatod, és megnézheted videón is:

Semjén: Gyerekkorában Bayer Zsolt mellettem ült az iskola padban. Mellettem fog állni a halálos ágyamon is. Én Bayer Zsoltot sose fogom megtagadni…

Harangozó: Én meg nagyon remélem, hogy egyszer sem kell szégyenkeznem, hogy ilyen szöveget egyáltalán előadó vezető politikus mellett kelljen ülnöm bármikor, amit most ön itt előadott gyalázatos módon.

Egyetlenegy gyűlölködő antiszemita, cigány ellenes vagy éppen a római katolikus pápát ócsároló embert nem lehet ennek a nemzetnek a nevében közös kitüntetésre felterjeszteni, akkor sem ha a ‘maga haverja’!!!

Szégyelje magát!!!

Tudja mi a különbség még mindig Bayer Zsolt és Ön között? Hogy ezek szerint állítólag Bayer Zsolt bocsánatot kért…Én nem hallottam.

OLVASTAD MÁR?   Kövér-bukta

Tegyük fel, hogy most nem  hazudott…

Ön most bocsánatot kért ezek után, hogy felterjesztette a Magyar Nemzet nevében közös kitüntetésre?

Miniszterelnök helyettes Úr, ha most nem teszi meg a következő egy percben, akkor Ön szégyene ennek az országnak…szégyene a keresztyén demokráciának is….úgy ahogy van.

Semjén javasolta Bayer kitüntetését, mert haverok

Harangozó Tamás keményen leteremtette Semjen Zsoltot Bayer lovagkeresztje miatt. Osszátok meg, ha Semjén szerintetek is az ország és a kereszténydemokrácia szégyene! http://bit.ly/2gUrYuB

Közzétette: MSZP – 2016. december 5.

Keress itt - Csak írd be, hogy mit keresel....és ENTER