Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Mit csinálj szilveszter éjjel, hogy jövőre sokat szexelj?

Az év utolsó napjához számtalan babona kötődik.  Azt mindenki ismeri, hogy együnk lencsét, hogy gazdagok legyünk, tartsunk nagy értékű bankjegyet a pénztárcánkban, hogy a következő évben soha ne legyen kevesebb. De vajon azt tudod, hogy mi hoz szerencsét a szexben (a jó partneren kívül)?

Mit csinálj szilveszter éjjel, hogy jövőre sokat szexelj?
Mit csinálj szilveszter éjjel, hogy jövőre sokat szexelj?

Mit csinálj szilveszter éjjel, hogy jövőre sokat szexelj?…

Tudjuk, hogy a babonák nem igazak, de azért figyeljük, mikor esik péntekre a hónap 13. napja és lekopogjuk az asztalon a még nem teljesen biztos jó hírt. Mert sosem lehet tudni.

A piros színhez kötődik az egyik legklasszikusabb babona, miszerint ha meg akarod találni jövendőbelidet, akkor piros alsóneműt kell hordanod szilveszterkor. A babonában leginkább a spanyolok és a mexikóiak hisznek, de a latinok a legfőbb éltetői a létező babonának.

Ugyancsak az alsóneműhez kapcsolódik a sárga szín viselete, amely szerencsét és szerelmet ígér a venezuelai és ecuadori latinoknak, valamint pénzt hoz a braziloknak és a mexikóiaknak.

A narancssárga az a szín, amely összevonja a fent említett szerencséket. A szín hordható látható helyen is, gondolok itt egy könnyed blúzra vagy egy nyaksálra.

De nem csak a színeknek van szerepe a szerelmi varázslásokban.

Ha boldogságra vágyunk, ügyeljünk rá, hogy szilveszter éjjelén konyhánk polcán tele legyen a mézesbödön! A méznek van még szerepe szilveszterkor, éjfélkor kenjük be az ajkunkat mézzel, úgy csókoljuk meg párunkat, hogy mindiig édes legyen a csókunk.

Ha még csak most keressük az igazit, arra is ügyelnünk kell, ki kíván elsőként boldog újévet nekünk. Ha egy jóképű fiatalember mondja, hogy B. Ú. É. K., akkor egy éven belül párra találhatunk.

Tehát, piros fehérneműben várjuk újév első napján a jóképű fiatalembert, aki bekopogtat az ajtónkon és kínáljuk meg mézzel!Garantált a siker!

...

Szólj hozzá