Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Mit láttál meg először a képen? – Fontos dolgot árul el rólad

Nézd meg ezt a szép, színes, összetett rajzot. Nem szabad gondolkodni, az a fontos, hogy mit láttál meg először a képen! Érdekes dolgot árul el rólad, hogy milyen is vagy valójában.

...

Mit láttál meg először a képen? - Fontos dolgot árul el rólad Kép: Brainum
Mit láttál meg először a képen? - Fontos dolgot árul el rólad

Mit láttál meg először a képen? – Fontos dolgot árul el rólad

1. Egy nagy arc, oldalról

Mint a képen szereplő személy, olyan a személyiséged is: rejtélyes vagy. Nem fogadod el magad olyannak, amilyen vagy. Hanem teljesen más képet mutatsz a külvilág felé, mint amilyen vagy. Az igaz énedet nem szeretnéd megmutatni a világnak.

Különféle területeken igyekszünk tökéletes képet alkotni magunkról. Nincs semmi bajod azzal, amit csinálsz, de győződj meg arról, hogy a fő célodat el tudod-e érni így. Nagyon fontos, hogy az álmaidat soha ne add fel.

Te most olyan időszakodban vagy, ahol a személyes vágyaid igencsak háttérbe szorulnak. Ebből az állapotból ki kell mozdulni!

2. Agy/fa

Mint a fa ezen a képen, úgy szeretnéd növelni a tudásodat. Nagyon érdekel minden. Megpróbálsz mindent, amit csak lehet, megtanulni az életben. Legyen szó elméleti dolgokról vagy éppen gyakorlati tudásról.

Szeretsz új dolgokat és különböző témákat megismerni. Valószínűleg rajongója vagy a természetfölötti jelenségeknek, a spirituális dolgoknak is. Mások olyan személyként írnak le téged, mint aki sok különböző területen otthonosan mozog.

Nem érdekel, hogy mások hogyan látnak téged és mit gondolnak rólad. Csak annyit akarsz tudni, hogy ki vagy és mit csinálsz ott, ahol épp vagy. Ez a legnagyobb titka a személyiségednek. Egy igazi szabad ember vagy, aki a saját útját járja és senkinek sem hagyja, hogy onnan letérítse.

Remek dolog a nagy tudásvágy, de figyelj arra, hogy a lelked is épp olyan fontos. Szükséged van az érzelmekre, emberi kapcsolatokra. Nem bújhatsz el mindig a könyvek, a tanulás mögé.

3. Madarak

Csakúgy, mint a madarak ezen a képen, csak egy vágyad van neked is: szabad akarsz lenni, olyan ember vagy aki szeretné megtapasztalni a világot. Utazni szeretnél. Nem szeretsz egy helyen maradni hosszú ideig, pedig legmélyen belül vágysz erre. Nem veszed komolyan a dolgokat. Így próbálod magad megóvni a csalódástól. A társaság középpontja vagy, imádsz szórakozni. Szabad ember vagy, aki próbálgatja a szárnyait és úgy érzi, még keresi a helyét.

4. Természet

Szereted a harmóniát magad körül. A békességre törekszel. Próbálod megmutatni mindenkinek a szépet és a jót. Fáj nagyon, ha rosszat látsz, tapasztalsz és ezt nehezen feleded. Gyakran változik a hangulatod, hirtelen döntéseid nem mindig jó irányba terelnek. De tanulsz a hibáidból és építkezel belőle. Tudod, hogy apró lépésekkel lehet csak igazán haladni a cél felé.

 

A kép forrása

Támogasson minket - segítse a munkánkat

Zárójel – A szókimondó, hiteles, színes, naprakész oldal. Hiszünk a sok kicsi sokra megy elvben, így minden apró adomány is előrébb visz minket az utunkon.

Szólj hozzá