Zárójel
Morvai Komáromban
fotó: index

Morvai Krisztina Komárom-Komárnoban haknizott

Nem világos, hogy mit akart elérni Morvai  Krisztina Jobbikos Európa parlamenti képviselő azzal, hogy végig-undorkodott  Komárom szlovákiai részén, Komárno városában. Az, hogy a túlmozgásos, affektált képviselő nem az európai- és nem is a magyar érdekeket tartotta szem előtt, szinte bizonyos.

Fontos hogy a határon túli,

ám magyarlakta településeken lehessen magyarul ügyet intézni, vásárolni, beszélni, teljesen jogos elvárás, és felháborító, ha valahol nem így van.

Azonban az a stílus, ahogy Morvai erre felhívja a figyelmet, nem csak gyomorforgató, de kontra-produktív is. Miután ő szedi a sátorfáját, és odébbáll a kipécézett településről, azok, akik ott élnek, nem tehetik meg ezt, tehát nap, mint nap szembekerülnek Morvai dúlásának hatásaival.

Az alábbiakban pár bejátszót láthatnak arról, hogy viselkedett a Jobbikos nagyasszony Komáromban.

Ezek után ugyan joggal várhatják el a szlovákiai  komáromiak, hogy anyanyelvünkön intézhessék ügyes-bajos dolgaikat, de kedvességre, jó szóra ne számítsanak. Köszönet érte Morva Krisztinának, az anti-européernek is.

(forrás: parameter.sk)

OLVASTAD MÁR?   Gerő András: a Jobbik többször bizonyította, hogy cigány- és zsidóellenesSzólj hozzá!

2 hozzászólás : "Morvai Krisztina Komárom-Komárnoban haknizott"

Visszajelzés
avatar
Rendezés:   legújabb | legrégebbi | legnépszerűbb
Imre Szakmari
Vendég
Imre Szakmari
ki ez a beteg ember aki Morvai képviselő próbálkozását hogy magyar területen nincs kiírva magyarul semmi undorodásnak meri nevezni Magyarországtól a területet felvidéket Csehszlovákiához csatolták el jogszerűtlenül az akkori és a jelenlegi joggal is ellentétesen de ide sorolható délvidék amit Jugoszláviához kárpátalja amit szovjetunióhoz csatoltak mint írtam jogszerűtlenül ezek az államok megszűntek elég sok ideig Kínozták gyilkolták az ott élő Magyar embereket még most sem használhatják anyanyelvüket már a felsorolt államok megszűnése előtt is de utána feltétlenül meg kellett volna szüntetni a felsorolt Magyar területek és emberek megszállását jogaik sárba tiprását Morvai Krisztina csak rávilágított arra hogy hogy viselkednek a… Read more »
József Lőrincz
Vendég
József Lőrincz

M.K. provokál! A felvétel készítése a tulajdonos engedélyéhez kötött.

wpDiscuz