Zárójel
Az igazság az, hogy kurva nagy baj van ebben az országban

Az igazság az, hogy kurva nagy baj van ebben az országban

Magyar állampolgárok! Ébredjetek! A politikai hatalom és az irányított és felügyelt média szándékosan manipulálja az állampolgárokat, az országban. Tisztázzunk nagyon fontos kérdéseket, ezek közé tartozik az adó.

Az igazság az, hogy kurva nagy baj van ebben az országban

Az a pénz a magyar állampolgárok, az adófizetők pénze.

A kormányoknak nincs pénze és nem is volt! A mindenkori kormány a végrehajtó hatalom gyakorlásának központi szerve az országban. Tehát nem rendelkezik saját tőkével!

Tehát amikor a mindenkori politikai hatalom, a média vagy valaki aki a politikai hatalom kiszolgálója így fogalmaz:

A kormány erre és erre költ
A kormány emeli a minimálbéreket

– akkor pofátlanul és gátlástalanul hazudik, mert amiről beszél az nem az ő pénze, hanem a polgároké, az az adó

Egyszerűen csak manipulál és saját elismerésre tör.

Minden ami megvalósításra kerül és megvalósul az nem a politikai hatalom, hanem az országban élő magyar állampolgárok éredeme! Ugyanis a megvalósításhoz a feltételeket az állampolgárok, az adófizetők, a vásárlók vagy felhasználók teremtik meg a különböző adók révén, nem pedig a politikai hatalom!

A jelenleg beharangozott várva várt minimálbér emelés is erről szól. Bruttó emelés amely nettóban és leadózva sajnos nem lesz igazi segítség a dolgozók számára. Egy egyszerű kampányfogás semmi több.

Ha valóban vissza akarnának osztani az állampolgároknak, akkor erre számtalan lehetőségük lenne.
-A példátlanul magas 27%-os áfa csökkentése
-Jövedéki termékek adó csökkentése
– Egyes korábban bevezetett adók eltörlése
– Gáz, villany, vízdíjak áfájának csökkentése

És számtalan módja lehetne még.

Ezekben az esetekben valóban érezhetően az állampolgároknál maradna a pénz. Viszont az államnak kevesebb lenne a bevétele. És természetesen a hatalomnak ezzel van problémája. Ezért hárítja át a munkaadókra a terheket, amelyből még több adóbevételre is szert tesz.

Anonymous World

OLVASTAD MÁR?   Magyar György: 53 ezer aláírás = 600 millió forint - egy szignó tehát több mint 11 ezer forintot ér.17 hozzászólás

 • Még azzal is megelégednék, ha a befizetett adókat arra költenék, ami az itt élők javát szolgálná kizárólag, nem pedig egyes vezetők hobbijának megvalósítására. Az EU-ból érkező pénzt sem arra számják az Unió gazdagabb felében élő adófizetők, hogy az egy szűk társaság gyarapodását szolgálja, hanem arra, hogy ez az elmaradott ország is felzárkózhasson hozzájuk.

 • Czékus Lajos!Teljesen egyetértünk, még azt tenném hozzá, hogy az adóforintokon kívül a különböző adók, magas ÁFA. túlárazva minden. Az EU. s pénzek szabálytalan elköltése, és a különböző büntetések csak szegényítik ezt az országot. Látni kellene mennyien nem jutnak a legminimálisabb szolgáltatáshoz, főleg a gyerekek. Nélkülözik , a legalapvetőbb dolgokat. élelmiszert, ruhát és a fejlődésükhöz a leginkább szükséges, óvoda, iskola minőségi szolgáltatásait. Tanítás és az életbejutás lehetőségét , legalább egy szakmai képzést! Amit a jelenlegi kormány véghez visz bármi áron, az “főbenjáró bűn”, hogy számolnak el a saját lelkiismeretük-kel? Milyen egyházi vezető oldozza fel őket, nyugodt szívvel ha netán gyónnak ezek a kereszténynek hazudó,díszes Keresztyény, öntelt társaság? Mert a jog asztalánál egyszer fogják őket kérdezni, felelni is fognak, ha van igazság ezen a földön, a halálos ágyukon meg majd az utolsó feloldást a kedvenc papjai adják!

 • nem csak manipulálnak – de a kÖZPÉNZ zömét ellopják – ezt teszik az EUs támogatásokkal is!!!

 • Igen,azok mindenáron össze akarják ugrasztani a népet.

 • Valóban: “Az a pénz a magyar állampolgárok, az adófizetők pénze.”
  De egy kis korrekció: az állam gondoskodik a pénz felhasználásáról: normális állam, normális vezetője a fejlődésre, jólétre fordítja. A fidesz, az orbán a saját zseb megtömésére, hülye gyerekes saját hobbijának kiélésére!!!

 • Uszítsál wazze! Nincs még ebben az országban elég uszító média!

 • Miről beszélsz??????? Hogy önként meg akarnak szüntetni egy gyarmatot?????? 😀

 • A történelemben nem találkoztam olyan gyarmatosítóval, aki milliárdokat költött volna a kiszemelt gyarmatára, a jellemző az volt, hogy milliárdokat vittek el onnan. Ez a “nem leszünk gyarmat!” jelszót nagy butaságnak tarom. Azok az országok, amelyek az európai támogatást tényleg a saját népük javára fordították, már lehagytak minket. Miért nem gyarmat Szlovákia, Csehország, meg a volt szovjet köztársaságokból onálló, és EU taggá vált országok? Lassan a lenézett románok is ott tartanak, hogy kikérik maguknak a Bukarestet összekeverik Budapesttel. Áruld el nekem, hogy szerinted milyen kincseket vittek el tőlünk ezek a gyarmatosítók? Ami értéket valóban elvittek, azt a privatizációnak nevezett ügylet útján megvásárolták, 12 ezer milliárdért, s ebből csak 3 ezer milliárdnak tudjuk a sorsát, a többi itteni zsebekbe, külföldi magánszámlákra került. Minden eddigi politikai vezetés felelős Magyarország kiárusításáért, s a lopásokban is aljasok voltak, nincs kivétel, legfeljebb a mértékben lehetnek eltérések.

 • Az általad említett lóvéval megvették a ,,munkafelügyelőket”, abból a nép nem kapott egy vasat se. Nem kell innen el vigyenek semmit, mert már minden az övék!!!! Az általad említett országokban szinte ugyan olyan katasztrófa helyzet van, mint nálunk, nem véletlen, hogy annyi erdélyi, felvidéki magyarral dolgozom együtt németbe…Ők elmondják, hogy mekkora szemétségek mennek odahaza, nem a vikipédiából idézgetek….

 • Hát persze, hogy aki teheti, elmegy Nyugatra dolgozni, pénzt keresni a munkavállaló, mert náluk is akacsonyak a bérek, az EU boldogabbik feléhez képest. De sem Szlovákiában, sem Romániában nem meri megtenni a hatalmon lévő elit, amit nálunk gátlástalanul elkövetnek: fényes nappal lopnak, rabolnak, és médiában, óriás plakátokon méreteseket hazudnak. “Magyarország erősödik!” – ezt úgy gondolják, hogy csak ők jelentik Magyarországot, s ők valóban erősödnek, sok-sok asszisztens segítségével.

 • Igen, lehetne még sorolni az égbekiáltó visszaéléseket. Közben “Magyarország erősödik”, olvashatjuk, hallhatjuk mindem média felületről.