Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Napi horoszkóp 2018. 02. 14.: Valentin napi horoszkóp

Az időd a legértékesebb tulajdonod, amelyet egyenletesen elosztva kapsz meg egész életedben: mindennap pontosan 24 órát. A leggazdagabb és a legszegényebb ember is csak ennyit kap. Nem mindegy, hogyan osztod be az idődet, és nagyon nem mindegy, hogy MA hogyan osztod be az idődet!

Kos

Szerdán végre a szerelem lesz a napod legfontosabb témája. Ma végre olyan harmóniát érzel a szerelmeddel, amire mindig is vágytál. Ne hagyd, hogy valamelyikőtök munkája elvonja a figyelmeteket egymástól. Egyszerűen csak szánj időt arra, hogy boldog elégedettséggel gondolj a szerelmedre.

Bika

Fontos lenne különbséget tenned a képzelet és a valóság között szerdán. Fontos lenne felismerned, hogy mi az, ami tény, és mi az, ami csak vélemény. Az sem számít, ha az a te véleményed, attól még nem válik belőle tény. Fontos, hogy tudd: a véleményeket bármikor megváltoztathatod.

Ikrek

Valaki arra vár, hogy helyette csinálj meg valamit. Lehet, hogy úgy gondolod, neked kötelességed helyette dolgoznod, de ez nem így van a valóságban. Ma azt kellene megtanulnod, hogy ne vállald át mások munkáját. Természetesen segíthetsz nekik, de ez nem jelenti azt, hogy neked kellene dolgoznod helyettük.

Rák

Vigyázat, ha mindent elkövetsz azért, hogy bosszankodj, könnyen találsz is okot a háborgásra. Ma mintha direkt keresnéd az okokat, hogy miért zsörtölődhetsz. Talán eleinte jópofának találod, hogy mindenbe belekötsz. Később rájöhetsz, hogy emiatt nem tudtad élvezni a szerda nagyobbik részét.

Oroszlán

Talán olyan mélyen bele vagy merülve egy módszerbe, hogy azt hiszed, csak ez az egy üdvözítő út van. Különösen igaz ez, ha egy szakmai módszertanról van szó. A szerda lehetőséget kínál neked arra, hogy felismerd: szakmailag több helyes döntés is létezhet.

Szűz

Szerdán nem biztos, hogy cselekedned kell. Lehet, hogy ma többre mész, ha a cselekvés előtt kérdezel. A kérdezés után pedig gondolkodsz. Az igaz, hogy nem elméletben kell élni az életet, hanem gyakorlati lépésekre van szükség, de nem most. Most arra van szükség, hogy gondolkozz.

A cikk teljes tartalma IDE KATTINTVA érhető el. Olvassa el…

Szólj hozzá