Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Nem Orbánéktól kell félni. Attól kell rettegni, amivé tettek minket ezek a tróger senkik


Én mondtam. Településenként kell visszavenni az országunkat. Faluról falura, házról házra, lélekről lélekre. Így kell eltakarítani azt a mocskot, amit ezek a csúszómászók rákentek mindenre, amitől ragacsos és undorító lett minden, amihez hozzáértek.

Hiába fogott össze egy város lakossága, egyetlen olyan helyet, éttermet, bármilyen termet nem találtak, amit az üzemeltető ki mert volna adni nekik azért, hogy Alföldi Róberttel beszélgethessenek. Nem politikáról. Csak színházról, csak művészetről. Egész Zalaegerszegen egyetlen egy hely sem volt számukra.

A pitiáner gazemberek rettegnek. Ez rendben is van, rettegjenek, minden okuk megvan rá. És jönnek a finomlelkű okosok. Hogy nem szabad ezeket a szemeteket szemétnek nevezni és nem szabad csúnya szavakat használni és nem lehet diktatúrának nevezni és isten ments fenyegetni elszámoltatással és börtönnel, mert az nem demokratikus. Nem elegáns. És úgyse.

De. Úgyis. Szemetek. Diktatúra. Elszámoltatás. A bűnözőknek börtön. Vagyonelkobzás. Ha a családtagok közreműködtek, akkor nekik is. Máshogy ez már nem megy, nem lehet. A rohadt gyümölcsöt sem dédelgetjük, hanem kivágjuk a kukába. Ha nem ezt tesszük, megrohad a többi is. Minden megrohad, amihez hozzáér. Mert fertőz.

Gyáva férgek. Hazug gazemberek. A cselédeik is, egytől egyig. Azok a piócák, akik a mi adónkból híznak, a mi adónkból hazudnak. Nekünk. A maffia védelmében. Cselédek. Kurvák. Nem, nem is kurvák. A kurva ad valamit a pénzedért. Tudod a szabályokat. Tudod, miért fizetsz. És önként fizetsz.

Én nem fizetek önként azért, hogy ezek a tetvek döntsenek helyettem. Nem fizetek azért, hogy Lázár az én nevemben, az én pénzemből hazug videót gyártson azért, hogy a gazdája hatalmon maradhasson és ő büntetlenül megússza a geciségeit. Nem fizetek önként azért, hogy az én hátam mögé bújva, rám hivatkozva hazudjon. Mert engem járat le. Engem aláz meg.


A cikk teljes tartalma IDE KATTINTVA érhető el. Olvassa el…

Szólj hozzá