Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Németh Szilárd: „A Jobbik veszélyezteti az ország biztonságát”

Azzal, hogy a Jobbik nem állt Orbán mellé az alaptörvény-módosítás ügyében, vagy olyasmit kért érte cserébe, amit nemzeti vezetőnk nem akart megadni, így kétharmad híján bukta a messiás-szerepet és visszavonulót kellett fújni, egy életre kihúzta a gyufát, és Németh haragját.

Németh Szilárd Fidesz-alelnök

hétről hétre alázza őket a sárba. Ma azt vágta a nemrég szélsőjobb eszméket valló jobbikosok  fejéhez, hogy

„A Jobbik maga a korrupciós párt, amely veszélyezteti Magyarország biztonságát is”

Érdekes, hogy amikor a hívek megfélemlítették a falvak cigány származású lakosait, akkor nem volt ekkora a Fidesz-vehemencia. Akkor sem, amikor képviselői zsidóztak a parlamentben, vagy fekete egyenruhában masíroztak Budapest utcáin emlékeztetve mindenkit, hogy a hitleri eszmék akármikor visszatérhetnek.

„Az jól látható volt, hogy a frissen megválasztott miniszterelnök-jelöltjük, a frakcióvezetőjük vagy az alelnökük vagy bárki, aki felszólal a pártból: bort iszik és vizet prédikál”.

Ezzel a víz-bor cuccal persze nincsenek egyedül, ez a Fidesz bevett szokása, maximum elirigyelték.

„Napnál világosabb az a korrupciós szál, amit Vona-Simicska klánnak nevezünk.”

Az világos, hogy ő így nevezi,

de nem támasztotta alá bizonyítékokkal kijelentése többi állítását, ami persze nem nagyon vet fel kérdéseket senkiben.

Példaként említette Zagyva György Gyula esetét, aki néhány nappal ezelőtt, egy

„szélsőliberális, anarchista, Gulyás Márton videójában tűnt fel, ahol többen, a szélsőbaltól, a szélsőjobbig összefogva nekimentek hazánk alaptörvényének. Arról beszéltek, hogy fel kell számolni a választási rendszert”

Az említett videó megítélése nem volt egyöntetű, de az biztos, hogy párbeszéd nélkül semmi esély arra, hogy Magyarország újra demokráciának vallhassa magát.  Ám most bújik elő az a bizonyos farba:

„nem szokatlan ez a jobbikos támadás, hiszen, amikor meg kellett védeni az országot, akkor maga a pártelnökük ment szembe a két hónappal korábbi kijelentésével és nem szavazta meg az alaptörvény módosítását.”

A sárdobálás hevében

már az sem volt lényeges kérdés, hogy olyasmivel illene vádaskodni, ami nem szóról szóra Fidesz-komform, mint az alábbi:

„a Jobbik a korrupt pártfinanszírozási rendszer fennmaradásában érdekelt”

vagy

„a korrupció melegágya az a plakáterdő, ami körbevesz minket. Harmadik hónapja nem sikerült tisztáznia a Jobbiknak azt, hogy mennyi plakátot helyeztek ki, mennyi ideig lehetnek kint és mibe kerültek ezek”.

Pont úgy, ahogy a Fidesz sem számolt el azokkal a milliárdokkal, amiket a mi mindannyiunk pénztárcájából dobott ki pont ilyen kampányokra.

Ennyi volt a hétfői penzum, Németh ma is megcselekedte, amit megkövetelt tőle a főnöke, lehet az éjjel-nappal nyitva tartó pénztárhoz menni.

Szólj hozzá