Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

NÉMETH SZILÁRD CSURKÁT ÉLTET, SIMICSKÁT OSTOROZ

A Németh Szilárd – ahogy azt beletöltötték – a fő csapásirány továbbra is a Vona-Simicskák kombó. Kaptak általa apait-anyait, nem máshol, mint az erre tökéletesen megfelelő orgánumon: a magyarforum.hu-n.

Erős felütéssel nyit:

„Csurka István pontosan tudta, hogy a Jobbikot kik mozgatják, és miért tolták a jobbra.”

majd megilletődve magától, és a múltba révedésből ébredve folytatta:

„Vonát dekára megvásárolta Simicska Lajos, akinek az volt a problémája a kormánnyal, hogy nem azt tette, amit a milliárdos akart, sajátos maffiamódszer, ahogy Simicska Ádám a miniszterelnök családját fenyegeti.”

Nem tudom, mit akar a Simicska gyerek a főfőnök családjától, de a kezdeti kocsmaszlengen kívül nem folyt más, mint „faluvégi kurtakocsmás kihaénnem”. Ha ez skandalum, akkor mit szóljunk mi, akik mindezt pénzeltük, és pénzeljük a továbbiakban is.

Simicska coming out-ját, amikor is elismerte, hogy a szíve a Jobbikkal dobog, úgy fogta fel a mi közös Némethünk, hogy:

„Nem most kezdte el Simicska dróton rángatni a Jobbikot. Emlékezzünk vissza, hogy mikor néhány éve előkészítettük és megszavaztuk az új földtörvényt, akkor a Jobbik által is képviselt program – a kis- és közepes birtokú magyar gazdák helyzetbe hozása – került be a jogszabályba. Igen ám, de a földtörvény erősen sértette Simicska Lajos érdekeit. Ezt a földtörvényt a Jobbik nem szavazta meg, sőt olyan hevesen és akkora erővel támadta, hogy ezen akkor még sokan meglepődtünk a Fideszen belül. Vona Gábor és a Jobbik képviselői elárulták a magyar gazdákat cserébe a milliárdos nagybirtokos kegyeiért. Ezt egyre több fejlemény követte. Ilyen a Hír Tv, a Magyar Nemzet pálfordulása; ahol szinte kizárólag jobbikos politikusokat szólaltnak meg. A Simicska-médiabirodalomban a Jobbik lett a sztár. A mostani plakát-kampány pedig egy több százmilliós közös mutyi, a milliárdos gazdi parancsára csahol a Jobbik. Azonkívül Simicska és fia megszólásai is, mármint hogy Vonát szeretnék látni miniszterelnöki bársonyszékben, mind-mind a szoros érdekkapcsolatukat bizonyítják. Ordenáré parlamenti viselkedésüket is Simicskától tanulták el. Amit ő két feles között elképzel, azt a Jobbik-frakció tagjai harsogják a parlamentben.”

A hűséges beszélgetőtárs megérdeklődte mindenek tudójától (?), hogy számíthat-e népünk igen költséges ellen-gyűlölet-kampányra, mert hát illik tudnunk, hogy mennyire húzzuk meg a nadrágszíjat, mégis mennyit akar legombolni a szájhősködésre rólunk a kedves vezető. Nem volt megnyugtató a válasz, kétségek között hagyta népét az Eszenagy:

„Ez a lehetőség is felvetődött, de még konkrét döntés nincs ez ügyben. Jogi lépéseket azonban nem fontolgatunk, tehát nem teszünk feljelentést. Egy kormánypárthoz, és egy miniszterelnökhöz mindez méltatlan lenne, de a hiteles cáfolat és az összefüggések bemutatásának jogát fenntartjuk magunknak.”

Méltatlan a miniszterelnökhöz? Tényleg nem ismeri a főnökét? Nem sok olyan negatív előjelű dolog van, ami kiérdemelné ezt a jelzőt.

De hallga, mit adtak már megint a jó Szilárd szájába:

„Ami az ügyben igazán érdekes, hogy az eddig elmondottak, az egész Jobbik-történet összeér a baloldallal. Soros keze ma már a Jobbikig ér. Kialakult egy koalíció, melyben a baloldalt Soros, a Jobbikot Simicska rángatja, finanszírozza, de az érdekeik azonosak. Ezt bizonyítja a plakátkampány is, ami éppen akkor vette kezdetét, amikor a felsőoktatási törvényt tárgyaltuk, és Soros meg éppen kivezényelte az embereit az utcára.”

Most egy kis Vona-árulózás:

„Közben Vona elárulta a saját szavazóit, mert dekára megvásárolta őt Simicska, akinek az volt a problémája a kormánnyal, hogy nem azt tette, amit ő akart. Talált magának egy olyan embert, aki pénzért és hatalomért bármire képes.”

Azért bármire pénzért képes politikusból jelenleg Dunát lehet rekeszteni, tehát ezokból nem rí ki Vona sem. És itt az idő egy kis Sorosozásra is:

„A szálak pedig összeértek, mert Soros és Simicska emberei is a magyar törvények megsértésére buzdítanak. Mi történt most? Amikor egy törvénytelen állapotot rendezünk a felsőoktatásban, ami érinti Soros György eddig jogtalan és tisztességtelen versenyelőnyt élvező postafiók egyetemét, akkor a Jobbik, ahogyan a baloldal, a parlamentben nekiront a kormánynak, és nem szavazza meg az előterjesztést. Ugyanígy együttműködtek a kvóta-népszavazás bojkottálásában, az olimpia ellenességben, nem szavazták meg a betelepítési kvóták ellen kezdeményezett alaptörvény-módosítást sem. A kérdés csak az, hogy Vona Gábor cserébe mit ígérhetett Simicska Lajosnak, miről szól gazdájának tett hűségesküje? Honnan van a Jobbiknak majdnem egymilliárd forintja a plakátkampányra? Mit kell érte cserébe tennie?”

-hagyja nyitva a kérdést, és bízza az olvasó bölcsességére a választ. Kinek melyiket. De rögtön itt az új téma: az álnok Simicsek kompromittáló adatok nyilvánosságra hozatalával riogatták a szegény miniszterelnököt:

„Ez egy sajátos maffiamódszer. Mindennek a legalja, amikor a család kerül kereszttűzbe. Azt is látni kell, hogy mennyire fél az ellenzék, és annak szponzorai a 2018-as választásoktól – mert a mutatók mind az ország gazdasági fejlődését, de az ellenzék mélyrepülését bizonyítják. Rettegő ellenzéki politikusok kétségbeesett, hazug, cinikus és agresszív vagdalkozásának vagyunk tanúi.”

De ha nincs mit takargatnia, miért a félelem? És, hogy egy megszólalásban mindenkit alázzon, jön a ballib média ekézése:

„Már régen nem az elvekről van szó, hanem csak a pénzről és a hatalomról, ezért borult össze a két oldal, ami igaziból már egy. Heller Ágnes keblére ölelte a Jobbikot, Kőszeg Ferenc, a Helsinki Bizottság volt elnöke arról beszélt, hogy össze kell fogniuk a kormány leváltására, Majtényi egyszerre akart a szélsőjobb és a szélsőbal köztársasági elnöke lenni. A Soros és a Simicska által pénzelt sajtóorgánumok nem egymás ellenfelei, hanem szövetségesek, s céljuk, a Fidesz és első számú vezetőjének, Magyarország miniszterelnökének lejáratása, támadása, megbuktatása, majd egy általuk finanszírozott báb hatalomra juttatása.”

Itt a vége, kár, mert sehol egy civilezés, cigányozás, zsidózás is csak nyomokban. De, hát be kell tartani a sorrendet, manapság az utálni valók rangsora: Simicska, Jobbik, Soros. Néha az említettek keveréke.

Szólj hozzá