Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Németh Szilárd mennybemenetele + videó

Németh Sziládra ma is nemes feladat hárult, büszkén jelentette, hogy megvédték a kiszolgáltatott, szerencsétlen Európát, és mindezt nem csak Magyarország szavatolja, hanem ő is személyesen. Szinte látható, ahogy Európa megnyugodva hátra dől.

Németh Szilárd mennybemenetele

Németh Szilárd  a parlament nemzetbiztonsági bizottságának alelnöke

a röszkei tranzitzónában tett látogatása utáni sajtótájékoztatóján azt mondta, a határzár és a menekültügyi szabályok biztosítják, hogy ellenőrzés nélkül senki ne léphessen Magyarország és az Európai Unió területére – tudatta az MTI.

A kormány embere azonban nem állt meg a tömör hírközlésnél és itt kezdődik a bibi:

„A menedékkérők a tranzitzónában a magyarországi intézményekéhez hasonló ellátást kapnak, az adatok pedig azt mutatják, hogy nagyobb arányban részesülnek nemzetközi védelemben, mint korábban”.

Ez azt jelenti, hogy a segítségre szorulóknak épp olyan keserves a sorsuk függetlenül attól, hogy a határon főnek meg megfelelő élelem és orvosi ellátás hiányában, bárhol vannak is a jobban teljesítő Magyarországon.

„Az alelnök közölte, 221 menedékkérő van a röszkei tranzitzónában, ahol a családokat, illetve a 14 és 18 év közötti fiatalokat fogadják. A 4-5 személyes hálóterek jól szigeteltek, a szellőzés és a hőmérséklet egy magyar családi házéhoz hasonló. A közösségi helyiségek között van konyha, mosdó, a kisgyermekeknek foglalkoztató, játszótér és imaszoba is. A felnőtteknek naponta háromszor, a gyerekeknek ötször biztosítanak a vallási előírásoknak megfelelő étkezést. A tranzitzónában folyamatos az egészségügyi ellátás is.”

Mindezt több híradás, kutatás cáfolta tételesen, de na  hasogassuk a szőrszálat – vélhetik a kormánypropagandisták, az nem hangzik jól. Meg aztán a helyszínen lévő civilszervezetek – tudjuk kik – szava mégsem ér fel egy Németh Szilárdéhoz!

Németh Szilárd mennybemenetele

0„A rendőrök a tranzitzónán belül

is a jogszabályoknak megfelelően végzik munkájukat, a rendkívüli eseményeket naplóban rögzítik, és nincs annak nyoma, hogy bármikor is kényszerítő eszközt kellett volna alkalmazniuk”.

Ez esetben sem hagyta az igazság tényétől befolyásolni magát a parlamenti bizottság alelnöke, fittyet hányt az Átlátszó által nyilvánosságra hozott, fényképekkel, tanúkkal bizonyított esetekre. Egy kézlegyintéssel intézték el már akkor is, mondván: Soros-pénzelte civilek, beszélnek össze-vissza.

 „Az év eleje óta 1340 menekültügyi eljárás fejeződött be jogerősen, első fokon 125 kérelmező kapott nemzetközi védelmet, menekült vagy oltalmazott státuszt. A jogerős döntés megszületéséig a beadástól számítva átlagosan 33 nap telik el. Az elutasító döntés ellen 136 felülvizsgálati kérelmet nyújtottak be, ez 450-500 embert érint. A bíróság 100 ítéletet hozott, 18 esetben helybenhagyta az elutasító döntést, 82 ügyben pedig új eljárásra kötelezte a hatóságot”.

A végére hagyta a mára rendelt alázást, és gyorsan, egy mondatban Soros-Brüsszel-Botkázott:

„Az embercsempészek nem tettek le arról, hogy Magyarország felé egyszer szabadon vehetik az irányt. Ezt sokan megígérték nekik, köztük Botka László és mindenki, aki Brüsszelt és Soros Györgyöt támogatja, és arról beszél, hogy jövőre, a választások után le fogják bontatni a kerítést”

Itt sem zavarta a tény, hogy hazudik, teheti, egyelőre senki nem tart tükröt állításaival szemben úgy, hogy megfontolja, mielőtt valótlant állít.

Szólj hozzá