Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Nemzeti konzultáció lesz a Soros-terv ürügyén – újabb közpénz-milliók a Fidesz-győzelemért

Ha harmadszor is nyerünk, a Soros-terv elbukik – mondta Orbán. Kósa: a Fidesz-frakció kéri a nemzeti konzultáció lebonyolítását.

Érdektelenség, nemzeti konzultáció a neved

Nemzeti konzultáció lesz a „Soros-tervről” – írta szerda este az Origo a Fidesz velencei frakcióüléséről szóló cikkében.

Az „Orbán Viktor: ha harmadszor is nyerünk, a Soros-terv elbukik” című írás szerint a miniszterelnök azt mondta, hogy az ellenzék nem ura önmagának, „kívülről mozgatják őket”.

Az Európai Bíróság döntéséről a kormányfő közölte, hogy a

„Soros-terv jelenti az igazi veszélyt”.

Brüsszel megpróbálja végrehajtani Soros akaratát, de ezt a tavaszi választáson meg lehet akadályozni – írta az Origo.

„Ha az emberek mellénk állnak,  ha harmadszor is nyerünk, Brüsszel nem tud legyőzni minket, a Soros-terv elbukik”

– idézte Orbán Viktort az internetes lap.

„A miniszterelnök azt mondta a frakció előtt, hogy a legfontosabb ma a Soros-terv elleni küzdelem, mert fel akarják gyorsítani Brüsszelben az állandó bevándorlási mechanizmus elfogadtatását. Ezért lesz nemzeti konzultáció a Soros-tervről”

– írta az Origo.

Kósa: a Fidesz-frakció kéri a nemzeti konzultáció lebonyolítását

Meg kell ismerni a magyar emberek véleményét a “Soros-tervről”, ezért a Fidesz-frakció felkérte a kormányt, hogy bonyolítson le egy nemzeti konzultációt róla – közölte Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője ma reggeli sajtótájékoztatóján, Velencén, a Fidesz-KDNP-frakcióülés helyszínén.

Úgy fogalmazott: a “Soros-tervnek” része évi egymillió bevándorló befogadása Európába, a migránsok kötelező, felső korlát nélküli szétosztása, a kerítés elbontása és a bevándorlók 9 millió forintos anyagi támogatása is.

Kósa: Egyelőre nem „Soros Györgyök” döntik el, mi legyen Magyarországon

Kósa Lajos interjút adott a Figyelőnek, melyben elmondta, hogy Orbán Viktor kérte fel tárca nélküli miniszternek, ő pedig igent mondott. A Fidesz jelenlegi frakcióvezetőjének új feladata egy 3400 milliárdos korszerűsítés irányítása és koordinációja lesz.

Persze nem maradhatott el a sorosozás sem, Kósa szerint szerencsére egyelőre nem „Soros Györgyök” döntik el az íróasztal mögül, mi legyen Magyarországon, hanem a magyarok.

Kósa szerint a választások tétje, hogy meg tudjuk-e védeni az országot az illegális bevándorlóktól és migránsoktól. Úgy véli, ez a bevándorlási válság akkor sem oldódna meg, ha mától húsz évig nem jönne egy menekült sem, hiszen annyian vannak már a kontinensen.

Cikkeink a témában:

Újítások a nemzeti konzultációban

Végre valaki megkérdezte, hol ellenőrizhető a nemzeti konzultáció eredménye!

Örömhír: győzött a Nemzeti konzultáció

Szólj hozzá