Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Nyuszi vagy, Tarlós?

Budapest főpolgármestere szánalmas sajtótájékoztatón igyekezett kihátrálni alig egyhetes ígéretéből, hogy a közgyűlés elé viszi a Római-parti gát ügyében a népszavazás kérdését. Tarlós meggondolta magát.

Nyuszi vagy Tarlós?
Illusztráció: internet

Derék dolog, Pista bá

Úgy tűnik, igaza lett Horváth Csaba fővárosi szocialista képviselőnek, aki szeptember 13- án kérdéseinkre adott válaszait így fejezte be:

A fővárosi népszavazás kiírása ügyében viszont szkeptikus vagyok.

A legújabb fejleményekről így beszélt a Zárójel mai kérdésére:

Tarlós semmiben nem különbözik a többi fideszestől, hazudik ha az érdeke úgy kívánja, arról nem is beszélve, hogy fél az emberektől.

Tarlós – mint már olyan sokszor – ismét saját dugájába dőlt, egyszerre akarta bezsebelni a gátat támogatók, és az azt támadók szimpátiáját, de most ismét kiderült, hogy nem lehet egy szájjal egyszerre meleget és hideget fújni.

 

Minimál-program?

Gondoljunk bele, mennyire lehet alkalmas a posztjára egy városvezető, aki sem helyi polgármesterként, sem mint főpolgármester nem volt képes huszonhét év alatt megoldani egy terület árvízvédelmét. Azért, hogy átláthatóbb, megélhetőbb legyen a helyzet: ezzel a gonddal birkózik huszonhét éve sikertelenül, gondoljanak bele, akkor adták át a hármas metró befejező szakaszát.

Nem elég, hogy Budapest főpolgármestere gyáva, de még sunyi is, hiszen nem szégyellné egymásnak ugrasztani a helyben élőket és a gátat ellenzőket.

Ismét véget ért egy színjáték.

Szólj hozzá