Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Olyan „Soros-terv”, amit Orbán sulykol, nincs!

Nagy ötlet a tájékozatlan tömegnek sulykolni, hogy jön az „ellen”, aki mindent elvesz. Hatásos is, ahogy látszik. Arca is van: Soros György, akiről ugyan az említett sokaság szintén nem tudja, hogy ki fia-borja, de utálni-valónak megteszi.

Amikor még a Fidesz sátánista volt

Hazugság-hegy

A kormány elutasítja a “Soros-terv” egyik legfontosabb pontját, azt, hogy Európa évente egymillió bevándorlót fogadjon be

– jelentette ki Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

Ezt a tervet a kormány a leghatározottabban elutasítja, mert nem szeretnénk, ha Magyarország bevándorlóországgá válna. Tudomásul vesszük, ha más országok ezt az utat választják, de nem szeretnénk, ha ránk is ezt az utat kényszerítenék

– tette hozzá.

Eddig két állítás is hazugság: az egyik a „soros-terv” létezése, a másik, hogy Magyarország nem célországa a menekülteknek, mert …… hát sok mindenért.

 a kabinet a “Soros-tervről” szóló nemzeti konzultáció elindulása előtt ismerteti a milliárdos üzletember javaslatának legfontosabb részleteit.

Ezt a dokumentumot Soros aláírásával biztosan nem mutatják majd be, de addigra annyira be lesz hisztériázva a hívők sokadalma, hogy senki nem is kéri majd rajtuk számon.

Ezzel kapcsolatban annyit elárult, hogy ha a magyar átlag, aki mint tudjuk, remekül bezséli és olvassa az angolt kíváncsi, akkor utána is nézhet:

A milliárdos ezt a javaslatát a Project Syndicate oldalon közzé is tette

majd folytatta:

mivel az elmúlt hónapokban, években nyilvánvalóvá vált, hogy ebben a küzdelemben az ellenzéki pártokra nem számíthatnak, ezért fordulnak újra a magyar állampolgárokhoz, a véleményüket és támogatásukat kérik a jövőbeni cselekvéshez.

Dömötör Csaba úgy fogalmazott:

“évszázadok óta nem volt arra példa, hogy Európa tárva-nyitva hagyja kapuit, határait. Mi tudomásul vesszük, ha mások ebben lehetőséget látnak, de azt ne várják el Magyarország ennek minden kulturális, gazdasági és biztonsági kockázatát nyakába vegye.”

Egyszóval, ezért kell a konzultáció!

Arról, hogy mikor és mennyiért beszélgetne a kormány, így nyilatkozott Dömötör:

minél hamarabb el kívánják indítani a nemzeti konzultációt, a költségek nagyságrendje hasonló lesz a korábbiakéhoz. Ugyanakkor – mint megjegyezte – ez azon is múlik, hogy mennyien vesznek majd részt a konzultációban. A szükséges források rendelkezésre állnak, új források bevonására nincsen szükség

– közölte.

Hogyne állna rendelkezésre, mindenre van pénz, amire szerintük kell.

Dömötör Csaba szerint:

ha több millió ember egy irányban nyilvánítja ki a véleményét, akkor az minden politikai szereplőt kötelez Magyarországon.

Ez persze újra füllentés, senkit semmire nem kötelez a végeredmény.

Tájékoztatóját az „államvesztés fenyegetettségével+ és a hős honvédő dicséretével zárta:

“Magyarország most egy erős politikai nyomásgyakorlás alatt van. Különböző eszközökkel próbálják a torkunkon lenyomni többek között a kötelező kvótát: jogi eszközökkel, bírósági ítélettel, sokan az uniós forrásokat is összefüggésbe hozzák a kvótaprogram bevezetésével”.

Majd hozzátette, aki magyar, válaszol!

erre méltó válasz lenne, ha sokan vennének részt a konzultációban, és elutasítanák a Soros féle a javaslatokat.

Szólj hozzá