Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Orbán: „Az állam én vagyok”

Fontos dátum a mai, ugyanis 2017. július 7-én megtudhattuk mi balgák, hogy Orbán nem miniszterelnöke Magyarországnak, hanem királya is, sőt ő maga az állam.

Orbán: „Az állam én vagyok”

Orbán skizofréniája

A Kossuth Rádióban celebrált heti kinyilatkoztatás ma tényleg magvasra sikeredett. Orbán beszédírói kitettek magukért, és az előadás sikeres volt. Megtudhattuk, hogy személyében neki köszönhetjük, hogy – ugyan sokkal többért, mint amennyiért eladásra került és amennyit ér – sikerült neki egy személyben visszavásárolnia a MOL részvényeit az oroszoktól.

Na most, vagy hazudott az adóbevallásában, és volt a stelázsijában 2011-ben 498,3 milliárd forint, és ezt mind MOL részvénybe tette. Ez esetben valóban ő vette meg. Ha nem így tett, akkor a magyar állam vásárolt be, ami nem egyenlő vele.

Elszólásból kiderül, hogy miképpen gondolkodik erről a miniszterelnök. Az energiabiztonságról szólva az állami hírügynökség szerint azt mondta:

„Mol 25%-át úgy kellett visszavásárolnom az oroszok zsebéből.”

Tiszta skizofrénia!

A másik magasröptű dolog, amit kifejtett, az volt, hogy ugyan megdönthető a hatalma, de azt nem belülről várja, ami elég dehonesztáló a hazai demokratikus ellenzékre nézve, de lehet realitás benne. Eddig nem nagyon jeleskedtek sem a politikai pártok, sem a civil szerveződések.

A külföldiekről annyit, hogy riogat Sorossal, az Európai Unióval, de nem veszi észre, hogy ő maga az, aki megdönti saját magát, mert minden diktátor elbukik, csak az a fránya időfaktor!

Orbán: „Az állam én vagyok”

Diktátorok, ha összejönnek

Párhuzamot vont saját maga és Moammer Kadhafi líbiai diktátor között, akiről úgy tartja, hogy hiba volt megölni őt, megdönteni a hatalmát, mert nem lett jó vége. Felvázolta, hogy nem ajánlja a nyugatnak, hogy újra ezt tegyék – vele – mert kell amíg diktátorkodott, legalább volt kormánya Líbiának.

„Senki sem állítja, hogy Líbiában egy hibátlan demokrata kormányzás zajlott, de legalább volt kormány”

– fejtette ki,

“európai elmebetegségnek”

nevezve, hogy a nyugatiak által alkalmazott elveket kérik számon a tőlünk különböző civilizációs területeken, ezzel ugyanis tönkreteszik ezeknek az országoknak a stabilitását.

Vagyis lefordítva, Orbán azt üzente: nem számít, hogy Nyugaton nem elfogadott az őrülete, Magyarországon igen. Ide rend kell, erő, egy erős vezető. Egy diktátor, de legalábbis egy autokrata, aki a rend érdekében folyamatosan szűkíti a politikai lehetőségeket.

A vuduzott hívők Magyarországon ma a kormány és az autokrata mögött vannak, a Fidesz az ő szájuk íze szerint politizál, a mindent elsöprő állami (közpénzen folytatott) propagandakampányból egyszerre folyik az uszítás az arabok és kódoltan a zsidók ellen.

A magyar Kadhafi él és virul, csak a rend, a béke, a nyugalom és a stabilitás hiányzik.

(forrás: B1blog)

Szólj hozzá