Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Orbán: az értetlenség dühöt szül, Brüsszel nem ért minket

Az “Elég volt” jobboldali facebook oldal osztotta meg az alábbi videót. A videóban Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke beszél arról, hogy a nemzetközi politikai elit téved, Brüsszel is téved, sőt az Európai Uniós is téved velünk kapcsolatban. 

Orbán: az értetlenség dühöt szül, Brüsszel nem ért minket
forrás: magyar nemzet

Balsors, akit régen tép

Azt az országot bántja, sőt nem érti, mely Görögországgal azonos helyzetből indult, amelyben rendben vannak a pénzügyek, négy százalékon van a munkanélküliség, az államadósság csökken, teljesen új dolgokat vezetett be. Megadóztatja a Bankokat is – mondta Orbán Viktor. Ennek ellenére, Brüsszel folyamatosan bántja, nem érti a magyarokat, sem a kormányt.

A magunk módján

Csináljuk a magunk, magyar válságkezelési módját, amiről kiderült, hogy sikeres – mondta a miniszterelnök. És ez a módszer több ponton ütközik az Európában szokásos dogmákkal. Alkottunk egy alkotmányt, amely keresztény és nemzeti alapokon áll, és megnyertük a választást egymás után kétszer, kétharmaddal. És amúgy is, szegény Guy Verhofstadt pedig csak ott ül a tutiban Brüsszelben, ahol Orbán szerint csak megszületni volt nehéz.

 

 Guy Verhofstadt nem érti, Brüsszel sem érti

A miniszerelnök Gay Verhofstadt-al, Belgium korábbi miniszterelnökével példálózott.

“Szegény mit ért meg ebből, ahol a demokráciába beleszületik az ember? Vagy, ahol a kommunizmust könyvből kell fellapozni? Ahol diktátort személyesen nem láttak? Nem tudják, hogy mi az elnyomás?”

Ebből az egész jelenségből – amivel a magyar kormányzó párt az utat mutatja, mely a magyar válságkezelés maga, a magyar munka alapú gazdasági berendezkedés, a magyar közösségi politika – semmit sem ért.

Orbán szerint az értetlenség dühöt szül

És mivel nem értik, a magyar miniszterelnököt támadják, és borzalmas dolgokat mondanak. Olyanokat, amiket kint a kocsmában nem mernének mondani az emberek, mert következménye van. És mindezt azért, mert dühösek, és ez a düh értetlenségből fakad. Az egészet elintézi annyival, hogy a miniszterelnök rossz ember.

“Rossz párt, rossz ország, kifele. Ez nem egy komoly intellektuális teljesítmény”

– mondta Magyarország miniszterelnöke.

A teljes videót itt tudják megnézni:

Miért támadják Magyarországot?

Ha nem érted, miért hisztiznek a liberálisok 2010 óta folyamatosan mindenért, ami Magyarországon történik, akkor most Orbán Viktor elmagyarázza neked!Szánj rá 2 percet, megéri! Küldd tovább!

Közzétette: ELÉG – 2017. április 27.

Szólj hozzá