Zárójel
Orbán ember életeket kockáztat politikai bosszújáért
(fotó: internet)

Orbán emberéleteket kockáztat politikai bosszújáért

Az elmúlt napokban többször utaztam, a 3-as metrón. Mint mostanában mindig, most is remegő térdekkel léptem be az utastérbe, – te tetted ezt Fidesz –  hisz’ szinte minden nap történik valami rendkívüli a vonalon.

Orbán ember életeket kockáztat politikai bosszújáért
(fotó: internet)

A  Fidesz kormány  tovább szórja a közpénzt,

borzalmas mennyiségű kék plakáttal árasztotta el az összes metró állomást, ahova a jó szerencsém vitt. Jártam a Határ úton, az Árpád hídnál, a Nyugati téren, mindenütt hegyén -hátán a habonyi sikerpropaganda újabb dicstelen termékei. A Fidesz, kormányzás helyett, csak önti ránk az ordas  hazugságokat, a megtévesztésünket  szolgáló  agymenéseiket.

Annyiszor látja boldog, boldogtalan, hogy végül még mindenki elkezd azon gondolkodni,  lehet tényleg “erős és büszke ország” a mi hazánk,  az adóforintjainkból erre is futja. A hasznot természetesen a csókos médiacégek fölözik le, akiknek zsíros hasznot hoz az állami megrendelés, hogy az állampárt ismét olyat reklámoz, aminek semmi köze a valósághoz. Vajon ha az urak a saját zsebükből fizetnék a költségeket, akkor is ilyen felelőtlenül járnának el?

Erősen kétlem, sőt

a városi legendák szerint a haverok visszapengetnek „pár fillért” a megfelelő zsebekbe. Lehet csak pletyka, hogy a párt választási kasszájába is csordogál némi apró a cégek nyereségéből. Nagy kérdés, hogy  amit most csinál a Fidesz, az nem valósítja meg, a hűtlen kezelés alapos gyanúját?

Vajon arra büszke a Fidesz, hogy a hármas metró olyan elavult, hogy bármelyik pillanatban akár végzetes tragédia is történhet? A több százezer fővárosi  minden napi biztonságos közlekedésére, a kormány sajnálja a felújításhoz még  szükséges, mintegy 30-40 milliárd forintot. Orbán a fővárosiakat akarja megbüntetni azért, mert a Fidesz támogatottsága jelentősen csökkent Budapesten? Emberéleteket kockáztat politikai bosszúja érdekében?

OLVASTAD MÁR?   Magyar György: 53 ezer aláírás = 600 millió forint - egy szignó tehát több mint 11 ezer forintot ér.

Attól erős vajon hazánk,

hogy  a tervek szerint eltávolítják az álláskeresők nyilvántartásából a betegeket, és így több tízezer magyar ember még a 22 800 forintos, foglalkoztatást helyettesítő támogatásra sem lesz jogosult? Dögöljenek éhen azok, akik egészségi állapotuk miatt a közmunkát nem tudják vállalni?

Arra büszke Fidesz, hogy 90′ óta még soha sem volt ekkora a szegénység, mint az elmúlt, több mint hét esztendőben? Vajon büszkeségre ad okot az ingyen ételre várók végtelen sora, a létminimum alatt élő több mint négymillió állampolgár sanyarú, kilátástalan helyzete?

Attól erős és büszke ország a Fidesz Magyarországa, hogy az UNICEF legfrissebb adatai szerint, minden negyedik magyar gyerek szegénységben él? Közülük több tízezren- a kormány állításával ellentétben– rendszeresen éheznek?

Büszkék lehetünk arra, hogy hazánkban leértékelődött a tudás, a Fidesz szolgalelkű alattvalókat akar nevelni? Büszkeségre ad okot, hogy százezrek élnek a közmunkának nevezett rabszolgasorsban, kiszolgáltatva a települések polgármestereinek, fideszes helytartóinak?

Büszkék legyünk-e arra, hogy  törvényesítetten dézsmálják a közpénzt, a nemzet gázszerelője vagyona, egy év alatt 100 milliárddal növekedett?

Erős lehet- e az az ország, ahol az egészségügy rothad, nincs pénz már szakemberekre sőt  gyógyításra sem? Ugyanakkor a nemzeti cirkuszra, a közröhej trágyát, -bocs  Prof. Frfeud- tárgyát képező magyar focira, több száz milliárdot vert el uralkodása eddigi esztendei alatt  a Fidesz.

Egy ország nem a plakátoktól lesz erős és büszke. Ha az állampolgárok többsége nem érzi a saját bőrén, hogy az élete, a jövője biztonságosabb, ha azt látja, hogy csak fügefa levélnek kell a hatalom számára, egyébként le sem szarják, akkor hiába  a kidobott milliárdok, előbb-utóbb fellázadnak elnyomóik ellen.

OLVASTAD MÁR?   Rozémanós Tiffán Zsoltnak végleg beáldozott, már Seszták is kirúgta
Shares 70915 hozzászólás

 • Itt a baloldali hazug tolvaj banda önti ránk a hazugságait, féligazságainak csak is a negatív oldalát, hogy elhallgassa a +4.1%-os, első negyed évre elért gazdasági nyereséget, az ország építésre jutó pénzeket “má’ megin stadion épülések”-ként tolmácsolja és a folyamatosan, lépcsős módon történő jövedelem emelésekről hallgasson vagy éppen lekicsinyelje a folyamatosságot. Szerintük egy lépésben azonnal kellene behozni az elmúlt 27,de akár 60 év elmaradásait. A nyugdíj emelésekben is elhallgatja a 2010 óta végrehajtott , összesen apónként bevezetett 36%-os nyugdíj emelést, amiből kb 8-9% (éves viszonylatban egy havinak megfelelő az ami az infláción felüli emelkedést jelent.) (mert már nyereségesen működik a gazdaságunk, köszönhetően a sok ezer vállalkozónak és a dolgozó magyar embereknek. A vállalkozók között ott van az ellenzék által kritizált Mészáros Lőrinc is, aki szintén a többiekhez hasonlóan beforgatja a vagyonát az államgazdaságba, amitől az egyre több vagyont tud megforgatni és működtetni.

  Ez megint egy érdekes dolog, hogy az ellenzék elhitette a köztudatban, hogy korrupció. Szerintük ma korrupció van, pedig ez csak a baloldal csodafegyvere a kormányon lévő, országot eredményesen vezető, jól működő csapat ellen.

  Itt pontosan arról van szó, hogy azokat a hazai vállalkozókat kell helyzetbe hozni, akik itthon hatalmas pénzeket megtermelik és működtetik, sokasítják az állam gadaságban önmaguk vállalkozásának a megerősítésére, de eközben az államgazdaságban ez a befektetett vagyon, a sok ezer vállalkozó vagyona, a vagyonok sokasága jelenti azt a működő tőkét, amitől Magyarország működőképesebbé, erősebbé válik, mert “pénzzel lehet pénz csinálni !” az államban is.

  Egyébként ezzel a vagyonnal mi lennem,, ha nem a magyar vállalkozások aknáznák ki, ezen már elgondolkodott valaki?
  – Akkor a nyugati multi egyből lecsapna az itthon szabadon maradt munka területkre és megépítené létrehozná, amire szükségünk van és a hasznot elvinné magával nyugastra, és a magyar gazdaságban egyetlen fillér haszon se maradna utána. na ez lenne az igaz korrupció, amikor nekünk magyaroknak semmi hasznunk nem lenne belőle, mert akkor a nyugat erősödne a mi lehetőségeinkből kiaknázható vagyonokból is.

  Itt vannak a nyugati multinacionális üzletláncok!
  Azok is a környező gyengébb országokból kiaknázzák a terüleről kiaknázható hasznot és a jókora vagyont, amire szert tettek hazánkban és a környező kihasznált országokban, abból nekünk egyetlen forint haszon nem marad itthon, még adózni is adózhatnak külföldön, kedvezőbb adózású EU országban ha veszteséget jelentenek adott évre. Erre is van EU jogszabály, és akkor még az adót se nekünk fizetik a nyugati mutik a nálunk kiaknázott haszon után.

  A lehetőségeket nem a hazai vállalkozókól kell sajnálni, hanem a nyugati multiktól, mert ha bármilyen korrupcióról beszélünk, akkor az nem a magyar vállalkozókkal, hanem a nyugatra a pénzünket nyomtalanul kihordozó külföldi multikban keresendő!

  Ha a magyar vállalkozások megerősítése nem nekünk Magyarországnak hozna hasznot, akkor mégis honnan jött volna össze a korábbi MSZP idején a -4.5% állam háztartási veszteségből most, 2017 első negyedére a +4.1%-os államháztartási nyereség?

  Ha itt igaz lenne a koholt ellenzéki vád, akkor itt nem jelent volna meg az a pénz, amit a magyar vállakozók megerősítéséből itthon tudnak tartani.

 • Az ország nem a rengeteg plakattol lesz erős és büszke,Egyébként. tegnap láttam egy összeállítást az első. Világháboru utáni usztasak megerosodeserol , ott többször hangoztattak, hogy erős és büszke nép /remélem az usztasak kifejezést nem kell bővebben kibontani/Szerepük ismert a 2vilaghaboru kitörése után.

 • Tudod kiknek???….akik a 195 milliárdra tervezett metrót 452 mrd-ért épitették azaz 257 mrd-al drágábban 2002 és 2009 között és közben az EU vizsgálat megállapitása szerint 167 mrd-ot is elloptak….Barmom a 257mrd túllépésbe belefért volna mégegyszer a 4-es metro 195 +maradt volna 62 mrd a 3as metro felújitására, ha számolni tudnál és nem hülye módon gyűlölködni. Az ellopott 167 mrd pedig mehetett volna a kórházakra. Te birka 2002ápr-2010ápr között nem a vörös komcsi kormány volt….már nehogy azt ugasd, hogy a FIDESZ lopta el ezt a pénzt
  és most mivel az EU vizsgálat a vörös kormányod lopásait megállapitotta a magyar államot 59 mrd eurora büntette, tudod birka ki fizeti ezt most ??? … FIDESZ kormány a te pénzedből….nem az imádott lopós bandád a gyurcsid, Li-Bajnaid, Mesterházid Demszkid tudod aki közben csoda villát épitett az Adrián fizeti vissza…..miért nem ezek neveit emlegeted
  Tudod birka a 3as metrot a gyurcsinak kellett volna karbantartania neki reklamálj..te idétlen tájékozatlan gyűlölködő
  Remélem felhomályositottalak

 • Tudod kik???….akik a 195 milliárdra tervezett metrót 452 mrd-ért épitették azaz 257 mrd-al drágábban 2002 és 2009 között és közben az EU vizsgálat megállapitása szerint 167 mrd-ot is elloptak….Barmom a 257mrd túllépésbe belefért volna mégegyszer a 4-es metro 195 +maradt volna 62 mrd a 3as metro felújitására, ha számolni tudnál és nem hülye módon gyűlölködni. Az ellopott 167 mrd pedig mehetett volna a kórházakra. Te birka 2002ápr-2010ápr között nem az imádott hazug lopós vörös komcsi kormányod U R A L K O D O T T???….már nehogy azt ugasd, hogy a FIDESZ lopta el ezt a pénzt
  és most mivel az EU vizsgálat a vörös kormányod lopásait megállapitotta a magyar államot 59 mrd eurora büntette, tudod birka ki fizeti ezt most ??? … FIDESZ kormány a te pénzedből….nem az imádott lopós bandád a gyurcsid, Li-Bajnaid, Mesterházid Demszkid tudod aki közben csoda villát épitett az Adrián fizeti vissza…..miért nem ezek neveit emlegeted
  Tudod birka a 3as metrot a gyurcsinak kellett volna karbantartania, neki reklamálj..te idétlen, tájékozatlan gyűlölködő
  Remélem felhomályositottalak….bár azt hiszem hiába mert a vörös virussal fertőzött agyad úgysem tudja felfogni

 • Tudod kiket???….akik a 195 milliárdra tervezett metrót 452 mrd-ért épitették azaz 257 mrd-al drágábban 2002 és 2009 között és közben az EU vizsgálat megállapitása szerint 167 mrd-ot is elloptak….Barmom a 257mrd túllépésbe belefért volna mégegyszer a 4-es metro 195 +maradt volna 62 mrd a 3as metro felújitására, ha számolni tudnál és nem hülye módon gyűlölködni. Az ellopott 167 mrd pedig mehetett volna a kórházakra. Te birka 2002ápr-2010ápr között nem az imádott hazug lopós vörös komcsi kormányod U R A L K O D O T T???….már nehogy azt ugasd, hogy a FIDESZ lopta el ezt a pénzt
  és most mivel az EU vizsgálat a vörös kormányod lopásait megállapitotta a magyar államot 59 mrd eurora büntette, tudod birka ki fizeti ezt most ??? … FIDESZ kormány a te pénzedből….nem az imádott lopós bandád a gyurcsid, Li-Bajnaid, Mesterházid Demszkid tudod aki közben csoda villát épitett az Adrián fizeti vissza…..miért nem ezek neveit emlegeted
  Tudod birka a 3as metrot a gyurcsinak kellett volna karbantartania, neki reklamálj..te idétlen, tájékozatlan gyűlölködő
  Remélem felhomályositottalak….bár azt hiszem hiába mert a vörös virussal fertőzött agyad úgysem tudja felfogni

 • Tudod kik???….akik a 195 milliárdra tervezett metrót 452 mrd-ért épitették azaz 257 mrd-al drágábban 2002 és 2009 között és közben az EU vizsgálat megállapitása szerint 167 mrd-ot is elloptak….Barmom a 257mrd túllépésbe belefért volna mégegyszer a 4-es metro 195 +maradt volna 62 mrd a 3as metro felújitására, ha számolni tudnál és nem hülye módon gyűlölködni. Az ellopott 167 mrd pedig mehetett volna a kórházakra. Te birka 2002ápr-2010ápr között nem az imádott hazug lopós vörös komcsi kormányod U R A L K O D O T T???….már nehogy azt ugasd, hogy a FIDESZ lopta el ezt a pénzt
  és most mivel az EU vizsgálat a vörös kormányod lopásait megállapitotta a magyar államot 59 mrd eurora büntette, tudod birka ki fizeti ezt most ??? … FIDESZ kormány a te pénzedből….nem az imádott lopós bandád a gyurcsid, Li-Bajnaid, Mesterházid Demszkid tudod aki közben csoda villát épitett az Adrián fizeti vissza…..miért nem ezek neveit emlegeted
  Tudod birka a 3as metrot a gyurcsinak kellett volna karbantartania, neki reklamálj..te idétlen, tájékozatlan gyűlölködő
  Remélem felhomályositottalak….bár azt hiszem hiába mert a vörös virussal fertőzött agyad úgysem tudja felfogni

 • Tudod kiket???….akik a 195 milliárdra tervezett metrót 452 mrd-ért épitették azaz 257 mrd-al drágábban 2002 és 2009 között és közben az EU vizsgálat megállapitása szerint 167 mrd-ot is elloptak….Barmom a 257mrd túllépésbe belefért volna mégegyszer a 4-es metro 195 +maradt volna 62 mrd a 3as metro felújitására, ha számolni tudnál és nem hülye módon gyűlölködni. Az ellopott 167 mrd pedig mehetett volna a kórházakra. Te birka 2002ápr-2010ápr között nem az imádott hazug lopós vörös komcsi kormányod U R A L K O D O T T???….már nehogy azt ugasd, hogy a FIDESZ lopta el ezt a pénzt
  és most mivel az EU vizsgálat a vörös kormányod lopásait megállapitotta a magyar államot 59 mrd eurora büntette, tudod birka ki fizeti ezt most ??? … FIDESZ kormány a te pénzedből….nem az imádott lopós bandád a gyurcsid, Li-Bajnaid, Mesterházid Demszkid tudod aki közben csoda villát épitett az Adrián fizeti vissza…..miért nem ezek neveit emlegeted
  Tudod birka a 3as metrot a gyurcsinak kellett volna karbantartania, neki reklamálj..te idétlen, tájékozatlan gyűlölködő
  Remélem felhomályositottalak….bár azt hiszem hiába mert a vörös virussal fertőzött agyad úgysem tudja felfogni
  Tehát az összes vörös rohadékot akard felakasztani….ti vörösök csak akasztani és lopni tudtok….1920 Kún Béla és a Lenin fiúk
  …..de érdekes nem háborogsz az erdélyi magyar egyetem és gimnázium ellehetetlenitéséért…. nem háborogsz, hogy Felvidék Somorján a DEKATLON üzletből a magyar eladót azért kirúgták mert magyarul beszélt a magyar vevővel
  rohadt magyar ellenes vörös komcsi vagy