Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Az Orbán-kormány adórabszolgává tette családok százezreit!

Az Orbán-kormány adórabszolgává tette családok százezreit! Orbán Viktor közel 8 éves kormányzása után devizahiteles ügyben annyi változott, hogy ma nem egy-, hanem közel kétmillió ember nyögi még mindig a devizahitelek fennmaradó terheit! 

Az Orbán-kormány adórabszolgává tette családok százezreit!
Az Orbán-kormány adórabszolgává tette családok százezreit!

Így „segített” Orbán Viktor embertelen kormánya a bajbajutottakon, miközben a fideszes tolvajok szétlopják az országot! A maguk kormánya adórabszolgává tette családok százezreit!

Kormánypárti képviselők! Önök megint hazudnak!

Hazudnak a segítségnyújtásról, hazudnak arról, hogy maguk a magyar emberek mellett állnak! Egy nagy fenét állnak maguk a magyar emberek mellett! Arra volt eszük, hogy Matolcsy fizetését havi 5 millió forintra emeljék, hogy Matolcsy feleségének és a nemzeti bank vezetőinek gyakorlatilag nulla kamattal adjanak lakáshitelt! Amikor meg az embereken kellene segíteni, akkor megy az ócska mellébeszélés.

A Párbeszéd magukkal ellentétben valóban segít a bajbajutott devizahiteleseken. Három azonnali intézkedéssel emberek millióit húzzuk ki a kilátástalan adósságcsapdából!

Hallgassátok meg a devizahiteles vitanapon elhangzott parlamenti felszólalásomat, és osszátok meg, ha ti is egyetértetek azzal, hogy elég volt Orbánék hazugságaiból, és végre valódi segítséget kell nyújtani a családoknak!

devizahitel videó

„Orbán Viktor közel 8 éves kormányzása után devizahiteles ügyben annyi változott, hogy ma nem egy-, hanem közel kétmillió ember nyögi még mindig a devizahitelek fennmaradó terheit! Így „segített” Orbán Viktor embertelen kormánya a bajbajutottakon, miközben a fideszes tolvajok szétlopják az országot! A maguk kormánya adórabszolgává tette családok százezreit!Kormánypárti képviselők! Önök megint hazudnak! Hazudnak a segítségnyújtásról, hazudnak arról, hogy maguk a magyar emberek mellett állnak! Egy nagy fenét állnak maguk a magyar emberek mellett! Arra volt eszük, hogy Matolcsy fizetését havi 5 millió forintra emeljék, hogy Matolcsy feleségének és a nemzeti bank vezetőinek gyakorlatilag nulla kamattal adjanak lakáshitelt! Amikor meg az embereken kellene segíteni, akkor megy az ócska mellébeszélés.A Párbeszéd magukkal ellentétben valóban segít a bajbajutott devizahiteleseken. Három azonnali intézkedéssel emberek millióit húzzuk ki a kilátástalan adósságcsapdából!”Hallgassátok meg a devizahiteles vitanapon elhangzott parlamenti felszólalásomat, és osszátok meg, ha ti is egyetértetek azzal, hogy elég volt Orbánék hazugságaiból, és végre valódi segítséget kell nyújtani a családoknak! 👉 Csatlakozz a Párbeszédhez, Karácsony Gergely csapatához és építsünk közösen egy olyan Magyarországot, ahol mindenki számít: http://karacsonygergely.hu/csatlakozz✘ #LegyenKarácsony #Párbeszéd #MindenkiSzámít ✘

Közzétette: Szabó Tímea – 2017. november 7.

Szólj hozzá