Zárójel
Orbán nem leprás, csak Orbán
REUTERS/Vincent Kessler

Orbán nem leprás, csak Orbán

Sokatmondó videó-összeállítást készített a magyar miniszterelnök európai vezetők, demokraták körében tapasztalható megítéléséről az Index. A metakommunikáció magáért beszél. A legrosszabb történik hazánk miniszterelnökével, ami emberrel megeshet: levegőnek nézik. Ez ugyanaz az ember, akit itthon Istenként tisztelnek hívei.

Shares 272Szólj hozzá!

7 hozzászólás : "Orbán nem leprás, csak Orbán"

Visszajelzés
avatar
Rendezés:   legújabb | legrégebbi | legnépszerűbb
Istvan Koves
Vendég
Istvan Koves
SOS!! SOS!! SOS!! – bővítve – SOS!! SOS!! SOS!! Istvan Koves AKI HALLJA, ADJA ÁT 1956 – 2018!!! Hazánk illetékesei Orbán Viktor miniszterelnök vezetésével jelentős mértékben érdekeltek a bankok bűnös tevékenységének a lehetőségeik szerinti legalizálásában. Korábban nem mertem volna le írni, hogy ebben jelentős mértékben anyagilag is érdekeltek, amiért HAZAÁRULÓKNAK KELL TEKINTENEM ŐKET!!! NEMZETI KATASZTRÓFÁNK OKOZÁSÁBAN TÁRSAK!!! Az MNB forintositási akciója egyértelműen ezt a legfelsőbb szinten engedélyezett és támogatott, a szervezett bűnözés kategóriájába tartozó bűncselekmény bizonyítja. A NEM LÉTEZŐ DEVIZÁT FORINTOSÍTOTTÁK! A “DEVIZA HITELESEK” FORINT MILLIÁRDJAIT SZÉTOSZTOTTÁK!!! Egyértelműen és világosan mindannyiunknak meg kell értenünk, hogy Orbán Viktornak és bűntársainak személyes… Read more »
Judit Markos
Vendég
Judit Markos

Ott sundorgott az rohadt, hazug dog Trump mogott!

Lajos Kőszegi
Vendég
Lajos Kőszegi

Persze ,hogy nem fognak vele kezet, hiszen mindíg a tökeit vakarja a csuti kultúrember!

Gyula Németh
Vendég
Gyula Németh

Sunázza a felcsúti kisvasút!!!!

Zoltán Pelikán
Vendég
Zoltán Pelikán

Igy már érthető miért nem fekszik neki brüssel! Kinába még mulatság is volt!

Kocsis István
Vendég
Kocsis István

Egy elegáns klubba is csak ajánlóval, s viselkedni tudó tagokat fogadnak be. Ő a viselkedésével, hátba bökéseivel már régen kizárta magát. Egy veselkedni nem tudó, a protokoll alapvető szabályait nem ismerő, vagy arra fittyet hányó felcsúti krakéler bacilus mire számíthat?

Bauer Béla
Vendég
Bauer Béla

Szóval, így kell temetni az árkot.

wpDiscuz