Zárójel
Orbán: „végre a médiaszektorban egyértelmű nemzeti tulajdoni többség van”
Escribiendo-Maquina-Escribir-81685

Orbán: „végre a médiaszektorban egyértelmű nemzeti tulajdoni többség van”

Kijelöltetett az új célpont, akit minden téren, eszközzel hitelteleníteni, ellehetetleníteni kell: a megmaradt maréknyi újságíró, akik megpróbálnak igazi kérdéseket feltenni. Nem illenek bele Orbán nemzeti arculatába, vesszenek.

Orbán: „végre a médiaszektorban egyértelmű nemzeti tulajdoni többség van”

Kilövési parancs

Tusványos az a terep, ahol – az évek tanulsága alapján – bepróbálják, jó lesz-e a soron következő „gyűlölni-való”, amit kitalált az agytröszt. Megversenyeztetik a jelölteket, nyerjen a legjobban utáltatható, és parkolópályán várjanak a többiek a sorukra.

Úgy tűnik, a sor elején nincs változás, megőrzi dobogós helyét Soros György, nyakában lihegnek a liberálisok holtversenyben a menekültekkel, az ellenzékkel, úgy ánblokk.

Orbán azt fejtegette, hogy:

“Soros maffiahálózatával és a brüsszeli bürokratákkal szemben kell állnunk a sarat, meg az általuk működtetett médiával kell megküzdeni a következő kilenc hónapban”

Ebből kiolvasható, hogy az „utálatoskép” középpontja felé halad a sajtómunkás is. Már persze az, amelyik. Ezt mindig Ő jelöli ki. Egyenként és együttesen is levadászni való kategóriába került az újságíró és a neki terepet adók is.

A Fidesz elnöke nem először beszélt arról, hogy „mi a baj” a nem kormánypárti, általa „liberálisnak” titulált sajtóval, de a Magyar Nemzet több forrásból is úgy értesült, hogy az idei tusnádi beszéd egy újabb, médiaellenes kampány felvezetője volt. A kommunikációs gépezet, az utóbbi években felvásárolt és alapított médiumok a kampányban ismét „szintet ugranak”.

Mészáros Lőrinc, akiről első blikkre nem az jön le, hogy nagy” médifogyasztó”, így nyilatkozott:

 „Nem tudom, semmi sem elképzelhetetlen”

Orbán: „végre a médiaszektorban egyértelmű nemzeti tulajdoni többség van”

A “megfelelő kéz”

Mindezt azelőtt egy nappal nyilatkozta tavaly októberben, amikor arról kérdezték, lehetséges-e, hogy újságokat, tévét vesz. A felcsúti polgármester cégén keresztül mára csaknem kétszáz újságot „irányít”.

OLVASTAD MÁR?   Mire jó az ellenség - akkor is, ha nincs

A réginek számító Magyar Idők, Magyar Hírlap, 888, Ripost, Origo, TV2 eddig is tette a dolgát, ám a Mészárossal megvetetett lapok új terepet kínálnak. A médiahatóság weboldalán található országos sajtóterméklista szerint a Mészáros-birodalom kiadói 192 újságot, médiakiadványt jelentettek le az NMHH-nak.

A 192 közül 141 tartozik a Mediaworks Hungary Zrt.-hez, 32 a Pannon Lapok Társaságához (PLT) és 19 a Maraton Lapcsoporthoz. Ezek mellé vásárolták meg 193.-nak az Echo Tv-t, ám piaci hírek szerint a terjeszkedés ezután sem került le a napirendről, így hamarosan meglehet akár a kétszázas álomhatár.

Eddig az volt a trend, hogy az ellenzéki hangot hallató lapok tulajdonosait, vezetőit járatták le, bár ma azzal, hogy valaki hazudik, nem egyszerű elérni, hogy ne higgyenek neki. Ezt bizonyítja, hogy még mindig van, aki hisz Orbán „soha nem hazudok”-jában, vagy Balog Zoltán álszent mosolyában, esetleg Németh Szilárd ostoba mondataiban.

Mára az látszik, az lesz az új csapásirány, hogy egyenként „mennek rá” az újságírókra és lehetetlenítik el őket.

Ezzel szemben ott van Bayer Zsolt, a kitüntetett kedvenc, aki példaképként magasodik a kormányhű újságot gyártók fölé-elé: így kell ezt csinálni!

Orbán Viktor tudomásul véve, hogy jó az irány

„a médiaszektorban egyértelmű nemzeti tulajdoni többség van”

továbbra sem ül a babérjain, megadta a kilövési engedély – mit engedélyt – parancsot a kritikus média és munkásai kilövésére. Arról nincs pontos információ, hogy mennyi a fejpénz a kilőttek után, de biztosan meg lehet belőle élni, amíg a demokrácia azon a szinten nem üzemel, ahogy jelenleg.

OLVASTAD MÁR?   Egy beszéd (?) és még egy megfejtés
Shares 136Szólj hozzá!

7 hozzászólás : "Orbán: „végre a médiaszektorban egyértelmű nemzeti tulajdoni többség van”"

Visszajelzés
avatar
Rendezés:   legújabb | legrégebbi | legnépszerűbb
Bence Uz
Vendég
Bence Uz

Ugy kell érteni, hogy fidesz tulajdon?

Lajos Takacs
Vendég
Lajos Takacs

Vagyis orbánC tulajdon

Erzsébet Sziráki
Vendég
Erzsébet Sziráki

Hol marad most is az ellenzék? Vagy ezen az oldalon nincsenek tehetős emberek?

József Fodor
Vendég
József Fodor

A NÉPSZAVA TŐBB MINT 100 ÉVE LÉTEZIK BALOLDALI LAP AZ NEM MAGYAR? VAGY A 168 ÓRA VAGY A HVG, ? HOGY IS VAN EZ ?

Mici Korcz
Vendég
Mici Korcz

1989 óta senki nem lopott ennek a töredékét se, mint ezek, tehát csóró kispályások pénztároslölökhöz képest, aki percenként 1 millát keres..

Lídia Éva Hámori
Vendég
Lídia Éva Hámori

Kis hülye, megbánod te ezt még…………………

Juhász Vedres Benő
Vendég
Juhász Vedres Benő

Baszd meg, ekkora össze hasonlítást, mennyit agyalhattál rajta. 50 suttyó fideszes médiára jut 3 ellenzéki. Na baszd meg. Húzz a picsába a viktoroddal együtt te gyökér.

wpDiscuz

Facebook

Csatlakozz a több, mint 31 ezres táborunkhoz!