Zárójel
Robbanás a metróban - pánik, sérültek!
Zárójel

Frissítve!!!! Orbán – Netanjahu

Rövid cikkben hívja fel a Jeruzsálem post, az izraeli közvélemény figyelmét Netanjahu miniszterelnök ma kezdődő magyarországi látogatására, Orbán Viktornál. A megbeszélések előtt közös közleményt adott ki a Magyar és az izraeli Amnesty International  Frissités a cikk végén

Ellentmondásos helyzet a “sorosozás” miatt

A cikk megemlíti, hogy Izrael magyarországi követével visszavonatták a Soros-kampány befejezésére felszólító nyilatkozatát.

Tény, hogy Netanjahu kormányfő legalább annyira utálja Sorost, mint a magyar kollégája.

A helyzetet tovább bonyolítja, hogy Izrael kormányának mindenekelőtt a zsidóság érdekeit kell nézni, különös tekintettel a “galutban”, a szétszórattatásban élők védelmére.

Úgy látszik ezt az elvet most felülírta egyrészt a gyűlölet, másrészt a V4-ektől remélt támogatás az EU-n belül.

Orbán-Netanjahu  találkozó

Az izraeli miniszterelnök hétfői érkezésének idejére, mint egy konzervdobozt, úgy zárják le Budapestet, ami nem is csoda, hiszen az USA elnöke, Putyin, valamint a Pápa mellett a mindenkori izraeli kormányfő lehet a terroristák legfontosabb célpontja.

Orbán és  Netanjahu, akiket Soros-gyűlöletük mellett a kerítések építése iránti olthatatlan szerettük is összefűz – persze ne feledjük, más-más helyzetben folyamodtak ehhez az eszközhöz – 18-án találkozik. A megbeszélés egyik fontos témája, hogy Magyarország és az egyébként széthullófélben lévő V4-ek, miként tudnák egyengetni Izrael politikájának pozitívabb megítélését az EU-n belül.

Az Amnesty International Magyarország és Amnesty International Izrael közös közleménye:

Miközben Benjamin Netanjahu izraeli és Orbán Viktor magyar miniszterelnök egyre szorosabbra fűzi szövetségét, az Amnesty International Magyarország és Amnesty International Izrael komoly aggodalommal figyeli, hogyan lesz egyre nehezebb a jogvédő szervezetek és aktivisták munkája mindkét országban.

Mindkét ország vezetője gyűlöletet szít az egyetemes ember jogok és közös értékek ellen, megpróbálja aláásni a jogvédő szervezetek és aktivisták szerepét a társadalomban és megbélyegző kampányt folytat ellenük. Mindkét országban olyan jogszabályokat fogadtak el, és a hírek szerint terveznek elfogadni, amelyek korlátozzák azoknak a civil szervezeteknek a munkáját, amelyek a demokratikus értékekért, az emberi jogokért és a hatalom átláthatóságáért küzdenek.

Teljes közlemény 

Frissítés!!!

A magyar kormány válasza a közleményre:

A Kormányzati Tájékoztatási Központ az MTI-nek küldött közleményében erre válaszul közölte: Magyarország, és a hírek szerint Izrael is határozottan fellép Soros György fizetett szervezetei ellen. A közleményben azt írták: “Soros által pénzelt szervezet” az Amnesty International is. Hozzáteszik:Soros György fizetett aktivistái bevándorlók százezreit akarják behozni Európába, és lépten-nyomon támadják azokat az országokat, amelyek megvédik határaikat.

OLVASTAD MÁR?   A budapesti halpiacról jelentjük: Bálnát vegyenek! - Tarlós újra dobra vernéSzólj hozzá!

3 hozzászólás : "Frissítve!!!! Orbán – Netanjahu"

Visszajelzés
avatar
Rendezés:   legújabb | legrégebbi | legnépszerűbb
Ágnes Losonczi
Vendég
Ágnes Losonczi
Az amnesty, akárhol is van, mára ugyanolyan álságos, rossz viccé rohadt, mint a UN. Teszek a nyalatkozatukra. Az olyan ultrabalos izraeli ngo-k, amelyek nemzetközi hírveréssel vérváddal illetik Izrael államot, majd mikor az bekéri a bizonyítékokat, hogy megvizsgálja, és – amennyiben igazak – intézkedjen, erre a nevezett ngo-k csak sunyin lapítanak és hallgatnak, mert nincs is semmi bizonyíték – ezek megérdemlik, hogy terrorizmusra való uszítás miatt szankciókat gyakoroljanak ellenük. Soros meg pénzeli őket, és az izraeli választásokba is belekavart, hogy neki tetsző jelöltet válasszák meg. Én sem szeretem, és az izraeliek zöme sem, beleértve a hivatalos politikát. Bibi ezzel a szemüveggel,… Read more »
Kovács Jozsef
Vendég
Kovács Jozsef

Én csak annyit irok válaszul – Meg kell szüntetni ezt a baloldali bünös, hazug szervezetet, kit képvisel ez Amnesty National szervezet ? A válasz – a szélsöséges Iszlám TERRORT !

Kovács Jozsef
Vendég
Kovács Jozsef
Sajnos érdekes szituáció történik napjainkban a Soros úr ügyben. ez a ember magyar és még zsidó is ! Árt évek óta Izrael államának, mert támogatja a szélsőbaloldali szervezeteket, amely állandó jeleggel Izraelt birálják oktalanul, hazug félrevezet, tanuvallomásokkal, a palesztinokkal való ügyben. Az igazság az, hogy Izrael az állam, mely majdem minden nap ki van téve a palesztin TERRORNAK ! S nem hajlandok elismerni Izrael államát ! Amely a magyarországi helyzetet illeti – Soros úr, mint amerikai állampolgár – dirigál az EU vezetőknek kihaználva ,pénzét s befogadni az arab országaiból , olyan polgárokat, melyek, messze vannak kúlturájához, vallásához s ez nem… Read more »
wpDiscuz