Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Orbán Soros-tervének kulisszái

Az alábbiakban  Berkecz Balázs a blog bejegyzését olvashatják. Az Együtt alelnöke egy péntek reggeli élményét írja le. Orbán Soros-tervének kulisszái felvonultak a baranyai megyeszékhelyen, de mi a francot keres egy harckocsi békeidőben a reggeli csúcsforgalomban Pécsett?! ” – kérdezi indításként Berkecz.

Orbán Soros-tervének kulisszái
Illusztráció: Berkezc Balázs közösségi oldala

Újabb göbbelsi néphergelés

Orbán és a Fidesz újra bedörrenetette a soroszós verklit, napok óta ez az unalmas propaganda folyik nehéz szagú hígtrágyaként az összes állami és lopott pénzen vett fideszes kommunikációs csatornán.

A mi közös pénzünkből tervezett újabb göbbelsi néphergelős aljasság hamarosan megjelenik multiplakátokon, habonyi hazudós nyolcasokon, telekomék barátságának jeleként lealjasított origón, Timi férjének ótvaros tévéjén, és az évek óta vállalhatatlanul pocsék közmédiában, illetve megannyi színvonaltalan, ócska megyei mészáros-lapban. Viszont ez nem elég Orbánék hazug és lopós cirkuszának, a hangosbemondós, végtelenül egyszerű és hihetetlenül hamis talmi produkciót el is bábozzák, jobb híján kerítéssel, katonásdival, szerencsétlen menekültek pályaudavorkra terelésével, és olyan kamuhírekkel, mint a körmendi betört ablak esete a “migránsokkal”.

Most éppen az ellenzékkel kezdete el riogatni az arra nyitott füleket a maffiakormány propagandaminisztere. Rogán Antal ugyanis az ATV Egyenes Beszéd című műsorában nemrég azt nyilatkozta, hogy előadásokat tartanak, őszre zavargásokat szerveznek Magyarországon azok a külföldiek, akik korábban Szerbiában és Macedóniában vettek részt hasonló akciókban. A miniszter azt is elmondta, hogy egyértelmű kapcsolatot lát a polgári engedetlenség és az utcai zavargások között.

Normális demokráciákban a kormány nem riogat

Az Együtt szerint – folytatja Berkecz Balázs-  normálisan működő polgári demokráciákban kormány nem riogat veszélyhelyzet bekövetkeztével. Egy miniszter ilyen súlyos kijelentéseket csak úgy tehet, ha konkrét információi vannak. Ezért Vajda Zoltán, az Együtt elnökségének tagja szerint amennyiben van ilyen, azt Rogánnak azonnal közzé kell tennie. Azonban a belvárosi zsíros fideszes ingatlanbizniszek császára miniszterként is tudatában van annak, hogy amit mond, az nem igaz, miközben a notórius hazudozóként megismert propagandaminiszter még 2007-ben ott volt Orbán Viktorral kordont bontani, amivel kimerítették a polgári engedetlenség fogalmát.

Csak jelzem ezen a felületen is, hogy Vajda Zoltán közveszéllyel fenyegetés gyanújával fel is jelentette a hazudós propagandaminisztert, amiért az a köznyugalom megzavarására alkalmas, valótlanságokat állít. Mivel Rogán Antal nagy nyilvánosság előtt, tudatosan felépített kampány mentén riogat, akár 3 év börtönbüntetést is kaphat.

Miit keresnek Pécsen harckocsik a reggel csúcsban?

Én pedig az kérdezem ez úton is Simicskó István honvédelmi minisztertől, hogy mi szükség van arra, hogy Pécsett a reggeli csúcsforgalomban harckocsikkal villogjanak? 

Világos, hogy az Orbán-kormány nem foglalkozik az ország égető problémáival, csak a saját hatalmuk megőrzése számít, bármilyen áron.

Az Együtt szeptember 16-án mutatja be programját Magyarország jövőjéről, melyben megoldást kínálunk az ország problémáinak megoldására, így a  honvédelem és a rendvédelem problémáinak megoldására is.

Fejeződik be Berkecz Balázs posztja, amit változatlan formában közöltünk.

Kapcsolódó cikk

Együtt: meg kell védeni a szabadságot, ki kell állni egy “gonosz érdekkör” ellen

Szólj hozzá