Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Viktor! Mától, -tegezlek…!

ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖKNEK eddig minden megszólalásomban, jegyzetemben megadtam a KÖTELEZŐ tiszteletet, mint EMBERNEK és a hivatalának is. Mától, ez, változni fog! Nem érdemled meg ifjú Barátom azt a tiszteletet, ami egy miniszterelnöknek kijárna. Figyelem a tevékenységedet, a megszólalásaidat és csak háborogni tudok. Olyan arcátlanul nem mondasz igazat, – magyarul szólva HAZUDSZ, – hogy ezt már szó nélkül hagyni nem lehet. Ezért aztán szóvá is teszem. Nem szedem sorra a dolgaidat, csak csapkodok, mint ahogy a sors csapkod minket is az általad vezetett politikai párt, és szövetségeseidnek köszönhetően…

Orbán Viktor, mától tegezlek
Orbán Viktor, mától tegezlek

A KOMMUNISTÁK HAZUDNAK – mondod!

Nos, akkor nézzük, hogy Te, kiket tartasz kommunistáknak? Nyilván azt az ellenzéket, amelynek baloldalon dobog a szíve, és meg meri mondani azt, hogy szétlopjátok, szétcincáljátok ezt a szerencsétlen országot. Szabad rablás folyik itt, és a Barátaid, Párttársaid, Rokonaid zsebeit tömöd folyamatosan. Ma már szinte ismeretlen fogalom a GARANCIA, inkább azt mondják, hogy ez amolyan KARANCSIÁLIS, ami biztosan bejön, ha ezt vásárolja… Közvetlen környezetedben úgy nőnek a milliárdosok, mint bolondgomba eső után az erdőben. Értenek ezek mindenhez, a disznóhizlalástól az útépítésig, – még gázt is szerelnek – és akár piramist is építenének tiszteletedre – KÖZPÉNZBŐL – amiből csurran, cseppen nekik is jócskán! Hazudnak a KOMMUNISTÁK, mert nem támogatják azokat az eszement ötleteidet, amin a fél világ röhög, mi pedig szívjuk, mint a torkos borz… Lopnak, csalnak, hazudnak – HIRDETED…

Tudod, abban az átkos rendszerben, amikor Te is feltűntél a politika színpadán, egy egészen másik világban éltünk viszonylag boldogan, szabadon, és gondtalanul. Azok a mocskos KOMMUNISTÁK, az egykori MSZMP tagjai, melynek jó néhány vezetőjét ma is ott látjuk a környezetedben dörzsölgették a tenyerüket, de olyan nagy reflektorfényben nem voltak, mint most! Nem dőzsölhettek a dolgozók, a polgárok pénzéből. Éltek, nem rosszul, nem panaszkodhattak, mert a jóléthez mindenük meg volt. Ha jól emlékszem, Édesapád is az MSZMP egyik kiskirálya, PÁRTTITKÁR volt, Édesanyád pedig a területileg illetéke MSZMP PÁRTBIZOTTSÁG tagjaként aprította a kiflit a tejbe, vajba. NEM SZŰKÖLKÖDHETTETEK! Te is tanulhattál INGYEN, mi pedig DOLGOZTUNK azért, hogy belőled, a tanulatlan kis senkiből EMBERT faragjanak ott a tanintézetekben. Te is dörzsölődtél az MSZMP-hez, emlékeim szerint az annyira utált KISZ-ben is volt titkári tisztséged! Jól elnyomott Téged az a rendszer, mert tanulhattál, állást kaptál, lakást, és egy biztos jövőt!… Harcos fiatal voltál, aki már akkor tudta, hogy az ORSZÁG vagyonának lenyúlásához be kell jutni a PARLAMENTBE… Meg is tettél ezért mindent. Gázoltál át mindenen és mindenkin! Ezt a tulajdonságodat most is megtartottad.. Aki ellenáll, annak pusztulnia kell… Meg is teszel mindent ennek érdekében. A hatalmadat használod fel a szemmel láthatóan KONCEPCIÓS és hamisan állított KORRUPCIÓS perekhez. Aztán ha elbukik az egész, akkor .. Nem részletezem, mindenki tudja.

Vagyontalan, kis senki voltál. Egy szakadt farmerban tetted le a Parlamentben a képviselői esküt, ma pedig Te és Családod a MILLIÁRDOSOK táborához tartoztok. Konkrét munkát akkor végeztél, amikor harminc percig, a híradónak mutatva – KORDONT BONTOTTÁL! Honnét ez a nagy vagyon? Miből? Lakás Párisban, Londonban és Svájcban. Egy kis birodalom Erdélyben, ahogy halljuk. Felcsútból lassan KIHALT KISVÁROS lesz a néma stadionnal, mert ott igazi foci soha nem lesz, a halas, csónakázó tóval, kaszinóval, kisvasúttal, és repülő térrel. Eszement ötletet megvalósítani az ország pénzéből – nem semmi! Közben Felcsúton éhen halt egy ember, mert nem kapott egy falat kenyeret sem Tőled, vagy azoktól, akik eddig a fizikai erejéből gazdagodtak…. A családtagok lophatnak trágyát, egy fél erdőt, akármit, velük büntetőeljárást senki nem kezdeményez, vagy ha mégis, akkor annak – annyi, meg egy bambi…

Utálod a Fővárost. Eddig is megtettél mindent azért, hogy a működését ellehetetlenítsed. Demszky idejében gátoltad a METRÓ építését, a fejlesztést, most is a KÖZLEKEDÉSSEL szórakozol, bár TARLÓS is a csapatodba tartozik. Neked, a Pesti ember szálka a szemedben, mert van bennünk spiritusz, és ha kell, akkor úgy leszavazunk, mint a pinty, vagy kimegyünk az utcára és ki merjük mondani azt, amit gondolunk Rólad, és az eszement szövetségesedről a KDNP- bonyolult agyú politikusairól. Ugrálsz, és táncolsz előre, hátra, figyelve, hogyan reagálnak az emberek! Most még csend van, de elhiheted, ez nem lesz így sokáig! Nyomatod a lóvét 50 milliárdot egy PÁRTNAK, a HATÁRON kívül csak azért, hogy Rád szavazzanak. Küldöd a pénzt zsák számra azért, hogy a VOKSOKKAL – még a halottakkal is TÉGED támogassanak! Fizeted a nyugdíjakat – nem is keveset máshova, miközben a hazaiak nem kapnak elég gyógyszert, élelmiszert. A Haveroknak kedvezel, másokat elásol.

Kik is jártak jól a 15% SZJA – val, a disznóhús ÁFA csökkentésével?

Hát Te, és a HAVERJAID! Mert mi, a kisemberek továbbra sem kapjuk olcsóbban a maradék töpörtyűt, a felvágottat, vagy a körmöt….

Ha el kellene számolnod Neked és Családod minden tagjának a vagyonról, ami csak úgy HOZZÁTOK RAGADT igazi munka nélkül, vajon milyen eredményt is kapnánk, ha az a vizsgálat IGAZSÁGOS és TÖRVÉNYES lenne? Tudod, az emberek beszélnek két vásárlás között, ahogy a CBA –ban veszik el Tőlük a forintokat, és ahol minden sokkal drágább, mint a TESCÓBAN, vagy más diszkont áruházban. Már a mosakodás és tisztálkodás is gázos ebben az országban, mert Te és haverjaid 6% ÁFÁT nyomtatok még erre is. Mocskos magyar – mondják joggal külföldön, és ezt NEKED köszönhetjük!….

Nincs EGÉSZSÉGÜGY, nincs OKTATÁS, nincs SZOCIÁLIS HÁLÓ! Csak stadionok vannak, amihez nincs sportoló, nincs látogató tömeg. Bizony, az ilyen építkezéseken lehet ám igazán spórolni. Most már az ÁFÁT, de magát az anyagot is. Össze is fognak ezek egymás után dőlni, mert a minőségük olyan, mint azoké az utaké, amiket a haver újított fel.. Körül vetted magadat kétes elemekkel, diplomát hazudókkal, rangot, politikai állást biztosítva nekik. Véded őket egytől – egyig mert tudod, ha ők buknak, akkor visznek magukkal, és akkor vége a karrierednek, a jólétnek a kiskirálykodásnak egy eszement birodalomban, ahol addig néznek Rád fel, amíg lehet, mert utána azok fognak megtaposni, eláztatni, elátkozni! Ellopták a legszegényebbek milliárdjait, de Neked ilyen ember kell, a TANÁCSADÓD, akit egyszer már megmentettél a börtöntől, és most, folyamatosan azt teszed. Másokat rongyos néhány millióért előzetesben tartanak, mint valami ócska gyilkost, a haverok pedig élnek, mint Marci hevesen, és röhögnek az ország képébe.. Te is velük nevetsz, mert mást nem tehetsz! Tudod Te nagyon jól, hogy azok a pénzek hova, kikhez kerültek! Közös ez a bűn, ami összetart még velük egy darabig, de aztán…

VIKTOR! Csak javasolni tudom, hogy Te, ne HAZUGOZZ le másokat. Ne mondd, hogy tolvaj, hogy gazember.! Te vagy ennek az országnak a vezetője, Te is követtél el bűnöket, amiket most még nem mondanak a szemedbe. A Te bűnöd sokkal nagyobb, mint azoké, akik egykoron azért dolgoztak, hogy Te tanulhass, hogy szüleid politizálhassanak Veled együtt! Ti loptátok szét ezt az országot módszeresen.. Ti, tényleg jobban éltek, mint 8 éve! Egyre jobban éltek, míg a többség belerokkan, és elpusztul, mert halálra vagyunk ítélve ÁLTALATOK!….

Csak remélni merem, hogy ezt a jegyzetet nagyon sokan olvassák majd. Merem remélni, ha nem is szólnak hozzá, legalább egyetértésük jeléül megosszák, hogy minél több olyan emberhez eljuthasson, akiket a FIDESZ és szövetségesei megaláztak, sárba nyomtak, az árokba löktek!…. CSOK a haveroknak, a vállalkozóidnak és azoknak, akiket ÁTVERTÉL még ezzel is…!

Vendégszerző: Villás Lajos

Szólj hozzá