Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Pánik a metróban: füst borított el mindent – Futva menekültek az utasok

Füst borította be a metrót, az emberek szájukat eltakarva, futva menekültek kifele. A tűz keletkezésének okát még vizsgálják, a terrorcselekmény lehetőségét kizárta a hatóság.

Pánik a metróban: füst borított el mindent A kép forrása: Twitter, Tom Singer
Pánik a metróban: füst borított el mindent

Pánik a metróban: füst borított el mindent

Ki kellett üríteni a londoni metrót, az Oxford Circus állomásnál. Hatalmas füst borította be a szerelvényeket és furcsa szag terjengett mindenhol. Az utasok azt mondták égett gumi szagát lehetett érezni.

Olyan erős és sűrű füst árasztotta el a metrószerelvényeket, hogy a menekülő embereknek el kellett takarniuk a szájukat.

A londoni mentőszolgálat közleménye szerint

Helyi idő szerint reggel 8 óra 53 perckor érkezett bejelentés a tűzről, mely a londoni metróhálózat Bakerloo vonalán ütött ki. Kevesebb mint öt perc alatt értek a szakemberek a helyszínre.

A közlekedésrendészet tájékoztatása szerint többen is füstmérgezést szenvedtek, két embert kórházba kellett szállítani. – tudatta a The Guardian.

A rendőrség állítja:

Nem terrorcselekmény okozta a szokatlan füstöt, hanem tűz ütött ki a pálya vonalán.

Adta hírül az RT.

A közösségi médiát szinte azonnal elárasztották a füstben készített fotók és mindenkit arra kértek, kerüljék el ezt az útvonalat.

Leállt a közlekedés ezen a vonalon, mindenkit sikerült kimenekíteni. Az utasok figyelmét közleményben hívták fel a kialakult helyzetre és a késésekről is tájékoztattak mindenkit.

A zarojel.hu információi szerint a tűz okát egyelőre még nem derítették ki.

Szólj hozzá