Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Papír van róla, hogy Orbán Viktor veje és társai bűnszervezetben követtek el lopásokat

Papír van róla, hogy Orbán Viktor veje és társai bűnszervezetben követtek el lopásokat.

Még egyszer: a miniszterelnök családtagja, olyan csalásokban és lopásokban érintett, ami az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) vizsgálata szerint bűnszervezetben követték el. 👉 Nincs még 4 évünk!

Ki kell vizsgálni Orbán Viktor felelősségét, valamint Polt Péter legfőbb ügyész ismét bizonyította, hogy egy alkalmatlan, fideszes pártkatona, ezért kormányváltás után fel fogunk állítani egy független Korrupcióellenes Ügyészséget! Ezért kell változás április 8-án!

Orbán veje egy bűnöző

Papír van róla, hogy Orbán Viktor veje és társai bűnszervezetben követtek el lopásokat.Még egyszer: a miniszterelnök családtagja, olyan csalásokban és lopásokban érintett, ami az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) vizsgálata szerint bűnszervezetben követték el. 👉 Nincs még 4 évünk! Ki kell vizsgálni Orbán Viktor felelősségét, valamint Polt Péter legfőbb ügyész ismét bizonyította, hogy egy alkalmatlan, fideszes pártkatona, ezért kormányváltás után fel fogunk állítani egy független Korrupcióellenes Ügyészséget! Ezért kell változás április 8-án! #Változást http://karacsonygergely.hu/csatlakozz ✘

Közzétette: Karácsony Gergely – 2018. február 14.

...

Szólj hozzá