Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Pécs önkormányzata már a focira is tesz – gyeplő a lovak között

Orbán Viktor legutóbbi pécsi látogatásán a csőd szélén tántorgó város arcába vágta a tutit: “Tegye rendebe, aki ide juttatta!”. Ezek után Pécs önkormányzata nemcsak Páva polgármesterre húzott pelust kinevezve mellé egy dajka testületet, de úgy döntöttek, alighanem a “lássuk uram Isten, mire megyünk ketten” mondás jegyében, hogy a város focicsapatának is elengedik a kezét. Huss PMFC!

Pécs önkormányzata már a focira is tesz - gyeplő a lovak között
fotó: youtube

Mentsenek meg téged Páva Zsolték!

Nem is olyan régen még attól zengtek Baranya és a dél-Dunántúl kormánypárti lapjai, hogy Pécs önkormányzata, élén páva Zsolt polgármesterrel megmentette a város foci csapatát és most tessék: fel is út, le is út.

A tegnapi döntés értelmében a a csapat csak külső szponzor bevonásával működhet, mert a város megvonja tőlük a támogatást.

A pécsi vezetés most sem egyenes

A Mecsek alji városban az elöljárók – jó szokásukhoz híven – most sem teremtettek tiszta helyzetet, éppen ellenkezőleg. Döntésükből még az sem derül ki, hogy ezt az évet még úgy csinálja végig a város egyre mélyebbre süllyedő csapata, mint eddig, vagy a döntés azonnali hatályú.

Senki nem tudja, mi vár a csapatra, lehet, hogy ugyanaz lesz a sorsa, mint a kézilabda csapatnak, amit rálőcsöltek az egyetemre.

Senki nem tud semmit, legkevésbé talán a döntéshozók. Tény: se régi, se új befektető, vagy tulajdonos nincs.

A régi legendás pécsi focisták pedig alighanem forognak a sírjaikban látva, hova süllyedt az egykor két elsőosztályú csapattal is büszkélkedő városban a foci. Hol van már a legendás Pécsi Dózsa és a PVSK?

Orbán nem szereti a focit! Az egész szotyizós fociimádat csak blöff

A tavalyi év végéig 23 milliárd ment el Orbán focisulijára, most mégis hiba csúszott mestertervébe

Szólj hozzá