Zárójel
Pert nyer az Altus
fotó: internet

Pert nyert az Altus Zrt. Lázárral szemben

Dobrev Klára és Gréczy Zsolt – sajtótájékoztatója: “Az Altus Zrt. jogerősen pert nyert Lázár János miniszterelnökséget vezető miniszterrel szemben”

Jogerőre emelkedett, az elmarasztaló ítélet, miszerint Lázár János minden-miniszter hazudott, amikor a Dobrev Klára vezetése alatt álló Altus Zrt.-ről igaztalan állításokat tartalmazó levelet írt, és ennek értelmében nyilatkozott az Európai Bíróság, és a főbiztosok előtt.

„Ha valaki nem emlékezne, az történt, hogy az Altus Zrt. három éve egy nemzetközi, többfordulós pályázaton egy nagy nemzetközi konzorcium vezetőjeként megbízást nyert EU-t érintő elemzésekre-kutatásokra”

mondta Dobrev Klára a sajtótájékoztatóján.

Abban az időben az ex miniszterelnök, Dobrev Klára férje volt az Altusz Zrt. tulajdonosa, Klára asszony a vezérigazgatói posztot látta el, mára már mindkét tisztség Dobrevé.

A tájékoztatón így folytatta a cég tulajdonosa:

„Orbán Viktor kormányfőt ez annyira zavarta, hogy mindent elkövetett annak érdekében, hogy ezt ellehetetlenítse, rávegye Brüsszelt arra, hogy az Altus elessen a munkától. Ezért is kérhette Orbán arra Lázárt, hogy írjon levelet az Európai Bizottságnak, illetve az illetékes főbiztosnak”.

Majd így folytatta:

„Lázár egyik levele úgy is kezdődik, hogy azt Orbán Viktor megbízásából írja a Miniszterelnökséget vezető miniszter. A levélben szerepel egy olyan mondat is, hogy az Altus Zrt. összefüggésbe hozható az olajmaffiával. A bíróság a mostani jogerős ítéletében ezzel kapcsolatban mondta ki, hogy Lázár hazudott. A bíróság bocsánatkérésre is kötelezi Lázárt, és eltiltotta a további hazudozástól.”

Az ítélet indoklásából kiemelte:

„Lázár a Miniszterelnökség jobb tudomása ellenére írta a most kifogásolt mondatot – magyarán: tudnia kellett, hogy nem ír igazat.”

A videó részletei, ide kattintva érhető el

OLVASTAD MÁR?   Igazgatói elvezetés – kiderült, ki „intézkedett” a demokrácia gyakorlása ellen Tusványoson17 hozzászólás

 • Kérjük a fenti videót írott formában is közölni, mert lejátszhatatlan.

 • elsőre nekem sem sikerült- de már igen- épp most nézem 🙂

 • Megint hazudott lázár..

  Megint bebukta Lázár…

  Fideszfanok, nem égö Nektek?
  .)

 • Tegyétek már fel lejátszható formában is, mert csak tekereg. És most már ki is írta, hogy nem tudjuk lejátszani.

 • Amikor 44-ben a Németek össze-vissza kapkodtak lehetett tudni,hogy elvesztették a háborút.nos ezt teszi most a fidesz.

 • Lázárnak most ismételten sikerült az intelligencia, az emberi tartás, becsület oly magas fokára hágnia ami épeszű embernek érthetetlen és elérhetetlen. Legalább annyi szikrányi becsület lenne benne – mint egy volt táskahordozóban -, hogy minimum elnézést kérjen. Természetesen ezt nem tette meg az ítélet ellenére sem, de mit is várhatnánk egy ilyen aljas embertől? Aljas, hazug mint gazdája és pártja.

 • A sztálingrádi csata 1942 augusztus és 1943 február között volt. Az atlanti csata 1942 második fele – 1943 közepe között a szövetségesek javára fordult. Szóval 1943-ban is lehetett már tudni…

 • És mi köze ennek a hírnek a visszafizetendő 19 Mrd forinthoz? Az a Welt2000 Kft. biznisze volt, akiket Dobrevék közbeszerzés nélkül juttattak hatalmas összeghez.

 • Mi, ellenállók tudtuk is !… Csak az a sok hülye fidesznyik…

 • Emberek,szavazáskor jusson eszetekbe,hogy olyan Miniszterelnőkre akartok e megint szavazni,akit a Bíróság hazudozás végett elítélt,vagy inkább olyanra szavaznátok,aki akar is valamit tenni azért,hogy Nektek és Családotoknak jobb megélhetése legyen-A döntés a Ti kezetetekben van ! Reméljük hogy addigra megjön az eszetek !!!

 • Eltiltották a további hazudozástól 🙂 Meddig bírja vajon ?

 • Ilyen az amikor valaki azt sem tudja miről van szó de véleményt ír,mert hogy bíróság mondta ki jogerősen,hogy Lázár hazudik mert semmilyen visszaélés nem történt.Erre meg az lesz a válasz a bíróság “részlehajló” mert csak akkor jó az ítélet ha nekik kedvező.