Zárójel
Pert nyer az Altus
fotó: internet

Pert nyert az Altus Zrt. Lázárral szemben

Dobrev Klára és Gréczy Zsolt – sajtótájékoztatója: “Az Altus Zrt. jogerősen pert nyert Lázár János miniszterelnökséget vezető miniszterrel szemben”

Jogerőre emelkedett, az elmarasztaló ítélet, miszerint Lázár János minden-miniszter hazudott, amikor a Dobrev Klára vezetése alatt álló Altus Zrt.-ről igaztalan állításokat tartalmazó levelet írt, és ennek értelmében nyilatkozott az Európai Bíróság, és a főbiztosok előtt.

„Ha valaki nem emlékezne, az történt, hogy az Altus Zrt. három éve egy nemzetközi, többfordulós pályázaton egy nagy nemzetközi konzorcium vezetőjeként megbízást nyert EU-t érintő elemzésekre-kutatásokra”

mondta Dobrev Klára a sajtótájékoztatóján.

Abban az időben az ex miniszterelnök, Dobrev Klára férje volt az Altusz Zrt. tulajdonosa, Klára asszony a vezérigazgatói posztot látta el, mára már mindkét tisztség Dobrevé.

A tájékoztatón így folytatta a cég tulajdonosa:

„Orbán Viktor kormányfőt ez annyira zavarta, hogy mindent elkövetett annak érdekében, hogy ezt ellehetetlenítse, rávegye Brüsszelt arra, hogy az Altus elessen a munkától. Ezért is kérhette Orbán arra Lázárt, hogy írjon levelet az Európai Bizottságnak, illetve az illetékes főbiztosnak”.

Majd így folytatta:

„Lázár egyik levele úgy is kezdődik, hogy azt Orbán Viktor megbízásából írja a Miniszterelnökséget vezető miniszter. A levélben szerepel egy olyan mondat is, hogy az Altus Zrt. összefüggésbe hozható az olajmaffiával. A bíróság a mostani jogerős ítéletében ezzel kapcsolatban mondta ki, hogy Lázár hazudott. A bíróság bocsánatkérésre is kötelezi Lázárt, és eltiltotta a további hazudozástól.”

Az ítélet indoklásából kiemelte:

„Lázár a Miniszterelnökség jobb tudomása ellenére írta a most kifogásolt mondatot – magyarán: tudnia kellett, hogy nem ír igazat.”

A videó részletei, ide kattintva érhető el

OLVASTAD MÁR?   Színház- és várossirató - Újabb botrány PécsenSzólj hozzá!

17 hozzászólás : "Pert nyert az Altus Zrt. Lázárral szemben"

Visszajelzés
avatar
Rendezés:   legújabb | legrégebbi | legnépszerűbb
János Schmidt
Vendég
János Schmidt

Kérjük a fenti videót írott formában is közölni, mert lejátszhatatlan.

Schrott Ferenc
Vendég
Schrott Ferenc

elsőre nekem sem sikerült- de már igen- épp most nézem 🙂

Flórián György
Vendég
Flórián György

Megint hazudott lázár..

Megint bebukta Lázár…

Fideszfanok, nem égö Nektek?
.)

András Horváth
Vendég
András Horváth

Nálam lejátszható.

Haraszin Zoltán
Vendég
Haraszin Zoltán

Tegyétek már fel lejátszható formában is, mert csak tekereg. És most már ki is írta, hogy nem tudjuk lejátszani.

Szabadi László
Vendég
Szabadi László
laszlo derfi
Vendég
laszlo derfi

Amikor 44-ben a Németek össze-vissza kapkodtak lehetett tudni,hogy elvesztették a háborút.nos ezt teszi most a fidesz.

Géza Hofi
Vendég
Géza Hofi

Nálam is.

id. Böhm Miklós
Vendég
id. Böhm Miklós

Lázárnak most ismételten sikerült az intelligencia, az emberi tartás, becsület oly magas fokára hágnia ami épeszű embernek érthetetlen és elérhetetlen. Legalább annyi szikrányi becsület lenne benne – mint egy volt táskahordozóban -, hogy minimum elnézést kérjen. Természetesen ezt nem tette meg az ítélet ellenére sem, de mit is várhatnánk egy ilyen aljas embertől? Aljas, hazug mint gazdája és pártja.

Iván József Balázs
Vendég
Iván József Balázs

A sztálingrádi csata 1942 augusztus és 1943 február között volt. Az atlanti csata 1942 második fele – 1943 közepe között a szövetségesek javára fordult. Szóval 1943-ban is lehetett már tudni…

surdillo
Vendég
surdillo

Legyen igazad!

Ilosvay András
Vendég
Ilosvay András

És mi köze ennek a hírnek a visszafizetendő 19 Mrd forinthoz? Az a Welt2000 Kft. biznisze volt, akiket Dobrevék közbeszerzés nélkül juttattak hatalmas összeghez.

Dezső Németh
Vendég
Dezső Németh

Mi, ellenállók tudtuk is !… Csak az a sok hülye fidesznyik…

Ádám Pfaff
Vendég
Ádám Pfaff

Emberek,szavazáskor jusson eszetekbe,hogy olyan Miniszterelnőkre akartok e megint szavazni,akit a Bíróság hazudozás végett elítélt,vagy inkább olyanra szavaznátok,aki akar is valamit tenni azért,hogy Nektek és Családotoknak jobb megélhetése legyen-A döntés a Ti kezetetekben van ! Reméljük hogy addigra megjön az eszetek !!!

Eutanazia56
Vendég
Eutanazia56

Eltiltották a további hazudozástól 🙂 Meddig bírja vajon ?

Imre Hegedűs
Vendég
Imre Hegedűs

Én most játszom le. Semmi baja nincs.

Margit Nemedi
Vendég
Margit Nemedi

Ilyen az amikor valaki azt sem tudja miről van szó de véleményt ír,mert hogy bíróság mondta ki jogerősen,hogy Lázár hazudik mert semmilyen visszaélés nem történt.Erre meg az lesz a válasz a bíróság “részlehajló” mert csak akkor jó az ítélet ha nekik kedvező.

wpDiscuz