Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Puzsér kitálal!

Puzsér Róbertnál ismét  betelt a pohár, megelégelte a Tatát Csilla – Gönczi Gábor jelenséget és nyílt levelet írt facebook-oldalán a szappanopera hölgytagjának. 

Puzsér kitálal

“Most, hogy Gönczi Gábor és Tatár Csilla

ezredszer is körbehaknizzák az országot a nyomorúságos házasságukkal, válásukkal meg az újra megtalált boldogságukkal, néhány megjegyzés ide kívánkozik.

A szemérmetlen magamutogatást nem is kommentálom – arra viszont kényszert érzek reagálni, hogy a TV2 fideszes propagandhiradóját vezető Gönczi Gábor szereplését miként kommentálta egykori felesége:

“Fogalmam sincs, kivel éltem együtt 10 évig… uramisten…”

Kedves Csilla!

Ha ez alatt a tíz év alatt csak egyszer is bekapcsoltad volna a tévékészüléket, és megnézted volna a Fókusz című pöcegödörhíradó bármelyik adását, pontosan láttad volna, kivel élsz együtt: egy behízelgő, nyálkás médiahiénával, akinek egyetlen másodpercnyi gondot sem okoz a tordasi kétfejű borjú születéséről, mint hírről tudósítani a nagyérdeműt.

Aki nap mint nap nyomorgók,

haldoklók és öngyilkosok látványából sajtol profitábilis együttérzést a 18-49-es korcsoportban. Aki kitartó szorgalommal szoktatta át az országot a hitelesről és érdemlegesről a bulvár alávaló érvénytelenségére.

Gönczi Gábor semmit sem változott, mindössze szintet lépett, és a sok éven át gyakorolt kulturális környezetszennyezést most már nemcsak a kereskedelmi értékesítés, de legalább annyira a politika szolgálatába állítja. Gönczi Gábor a kétfejű borjútól eljutott az Orbán Viktor ellen gyíkemberekkel összeesküvő Soros Györgyig. Szerves életút, konzisztens karrier.

Puzsér kitálal!

Csilla, te egy szép és sikeres nő voltál,

aki százszámra válogathatott a kedves, önmarcangoló értelmiségiek meg a kemény munkával érvényesülő, tisztességes mesteremberek között – és te mégis ezt a gátlástalan, önelégült hazudozót akartad, aki most lopott pénzért egy fél országnak gyíkemberekről hadovál.

Ő kellett. Nem azért, mert nem láttad, hogy ő ilyen, hanem mert neked pont ez imponált. Lenyűgözött a pénz, az ismertség, meg az, hogy ez a Gönczi tényleg bármilyen mélyre képes lemenni a sikerért. Megkaptad.

Aztán most, hogy rajtad is átgázolt, kicsinyes bosszút próbálsz állni rajta. Hüledezel azon, amit művel, mintha a köztévénél Harsányi Leventével az oldaladon te nem ugyanazt a két egymásba fonódó hatalmat szolgálnád: a bulvárt és a Fideszt.
Nincs nyomorúságosabb annál, mint amikor egy felnőtt ember képtelen felelősséget vállalni a párkapcsolati döntéseiért. Amikor magának és a környezetének is azt hazudja, hogy őt becsapták, hogy ő áldozat, hogy ő tíz év után most ébredt, hogy minden felelősség a másikat terheli. Te most épp ezt teszed, Csilla, miközben fiatal nők százezreinek a példaképe kívánsz lenni. És miközben most is épp a világ legmámorítóbb boldogságát hazudod magadról – ahogy tetted azt abban a tíz évben, amíg Gönczi Gábor neje voltál.

Tatár Csilla tíz éve, Tatár Csilla döntései, Tatár Csilla médiaszereplései mindössze egyetlen tanulsággal szolgálnak: ne így csináld! Vigyázz, ha nem fogadod meg a jótanácsot, Gönczi Gábor felesége leszel, hogy aztán napközben Harsányi Leventével vegyed fel a közös műsorodat, este meg arról siránkozz a facebookon, hogy azt se tudod, mivel töltötted az előző tíz évet. Ezt a sorsot pedig senki sem kívánhatja magának.

Puzsér Róbert

Szólj hozzá