Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Rambo lenyomja Vajnát

Belátjuk, kicsit szenzációhajász a cím, hiszen korábban keljen fel Rambo, akinek – mint tudjuk, a segge is kint van a gatyából – ha hadba indulna a mi Andynk ellen, de azért alaposan megcsapolta a nemzet kaszinósát.

Rambo lenyomja Vajnát
Fotó: internet

Veszteség

Andy Vajna producerként óriási összeget kaszált a Rambo filmeken, de egyebekben úgy tűnik, nem hozott neki szerencsét ez a név.

Az online kaszinójában a mozi alapján létrehozott Rambo nyerőgépén ugyanis most őt fosztotta ki az egyik szerencsés játékos, aki egyetlen pörgetéssel több mint 27 millió forintot nyert.

A kaszinózó Rambot ezúttal egy kelet-magyarországi játékos pénztárcáját gyarapította. A szerencsés 3750 forintos tétellel egyetlen pörgetéssel több mint 27 millió forintot, tétjének több mint 7200-szorosát szakította.

Rambo kaszál

A Rambon nem ő volt az első szerencsés, nemrégiben egy játékos 1500 forintos téten szabad-játékot kapott és egyetlen pörgetéssel 11 millió forintot, tétjének 7400-szorosát vitte el.

Augusztusban több mint 14 millió forintot nyert egy fiatalember is Mega Moolah jackpoton. Ennek a jackpotnak az a különlegessége, hogy a különböző összegű nyereményeket akár egy vesztes kör után is meg lehet nyerni. A jackpot főnyeremény jelenleg 1 milliárd forint felett jár.

Eredeti cikk: blikk.hu

Kapcsolódó cikkünk

Andy Vajna öt fővárosi kaszinójában újjáéledt a nyerőgép piac 

Szólj hozzá