Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Rogán, a kis hamis

A Rogán – Juhász csörte legújabb asszójának helyszíne  a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetőjének lakossági fórumán  volt,  ahonnan  Juhászt finoman szólva kitessékelték a teremből. A szeánsz végén valóságos kriminek lehettünk szemtanúi, amiben a “védett – kitől? – a nyilvánosságtól? – személyt kimenekítik az épületből ádáz támadói elől.

Rogán azt mondja, a Fidesz nem zavarja meg mások rendezvényét….

Rogán megint hazudik, ahogy mindig.Nézd meg a videót, egyből ott a bizonyíték is.És oszd meg, hogy mindenki lássa!És nem csak hazudik, hanem illegális adatgyűjtést is folytat a rendezvényén.Ezért feljelentést is tettem:http://egyuttpart.hu/juhasz-peter-rogan-antal-lakossagi-foruman-tiltott-adatgyujtest-folyt/Az eredeti Index.hu videót itt találod, azt is élmény megnézni, tedd meg!http://index.hu/video/2017/05/17/rogan_antal_index_interju_bohozat/#hazugRogán#Együtt

Közzétette: Juhász Péter – 2017. május 18.

Ám Juhászt nem ez bőszítette fel Rákosmentén,

az ominózus eset helyszínén. Véleménye szerint tiltott adatgyűjtést folytatott a rejtekéből nemrég előmerészkedő miniszter,  ezért feljelentést is tett a propagandaminiszter ellen, amit közösségi oldalán tárt mindannyiunk elé. Íme:

“Juhász Péter is ellátogatott Rogán Antal május 17-i lakossági fórumára, hogy feltegyen a propagandaminiszternek pár kérdést. Ahogy minden érdeklődőt, úgy belépés előtt az Együtt elnökét is regisztrációra akarták kötelezni, ahol elkérték a nevét, címét, telefonszámát és postacímét. A fórumon kérdéseket csak írásban lehetett feltenni Rogán Antalnak. Ennek megtételéhez szintén meg kellett adni ezeket az adatokat.

A Rogán Antal fórumán tapasztaltakat tiltott adatgyűjtésnek minősülnek. Minden jel szerint ezeket az információkat is a Kubatov-listához fogják felhasználni, mivel a gyűjtőíven nem szerepelt adatkezelési nyilatkozat, hogy ki és milyen célra használja fel az információkat. Ezzel az érdeklődők személyes adatainak védelméhez való joga sérült hiszen, azok kezelése jogszerűtlenül folyik.

Éppen ezért az Együtt elnöke a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hivatal elnökéhez, Péterfalvi Attilához fordul, hogy vizsgálja ki az ügyet.

Juhász Péter felszólítja a Fideszt, hogy azonnal fejezzék be a tiltott, jogsértő adatgyűjtéseket.

Budapest, 2017. május 17.

Juhász Péter

az Együtt elnöke”

Szólj hozzá