Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Rogán Antal: Soros támogatásával folyik a készülődés a forró őszre

A kötcsei piknik estéjén Rogán Antal propagandaminiszter a Fidesz szócsöveként szolgáló közszolgálatinak mondott hírcsatornán kérdésre válaszolva arról is beszélt, hogy: „terhes, nehéz és éles küzdelemre” számít a választási kampányban.

Rogán Antal: Soros támogatásával folyik a készülődés a forró őszre
fotó: dokuart

Hozzátette: eddig nem használt eszközöket, akár utcai zavargásokat is el tud képzelni.

“vannak olyan külföldi erők, amelyek ezeknek a szervezésében aktívan szerepet vállalnak, de reményét fejezte ki, hogy végül ezeket az utcai zavargásokat el tudják kerülni.” (Forrás: MTI)

 

Rogán tehát ismét szóba hozta a forró ősz lehetőségét.

A nyár folyamán rajta kívül más fideszes politikusok is tettek hasonló kijelentéseket. Többek között Kövér László, aki szerint : idén ősszel “forró időkre kell készülni” a magyarországi ellenzék és a Soros-féle, úgynevezett civil szervezetek összefogása miatt. Kövér azt jósolta:

“Megpróbálnak majd egy olyan hangulatot kialakítani, amiben mindent fölülír a polgárháborús pszichózis”

Az ATV „Egyenes beszéd” műsorában Rogán Antal a kvótaperről és az előttünk álló időszakról is beszélt. A miniszter elmondta, hogy Szijjártó Péter a kormány hivatalos álláspontját tolmácsolta a szerdai sajtótájékoztatóján: felháborítónak tartják az ítéletet, véleményük szerint politikai döntés született. Hozzátette: az önkéntes kvótát nem ellenzi a magyar kormány, ez nemzetállami hatáskör. A szolidaritás elvét pedig osztják, ami a magyar kormány részéről annyit jelent, hogy védik a schengeni határokat. Úgy fogalmazott:

„Ez a magyar felajánlás, de mi nem akarunk bevándorlókat befogadni, nem akarunk bevándorló országgá válni” 

Véleménye szerint az európai szerződésben sehol nem szerepel a bevándorlók elosztásának kérdése:

„Az a szolidaritás, hogy valaki felelőtlenül befogad bevándorlókat, majd azokat szét kell osztani?”

Álláspontja szerint, az 1294 menekült szétosztása csak a kezdet, az unióban folynak az előkészületek a menekültek folyamatos befogadására.

A kabinetminiszter úgy látja:

 „A kvóta kérdése régen megbukott, másban kellene gondolkodni” 

A kötelező sorosozás sem maradt el. A miniszter úgy vélte, a bíróság döntése is beleillik a Soros-tervbe, amely szerinte arról szól, hogy az európai népességcsökkenést migrációval kell orvosolni.

Rogán Antal úgy látja,

tavasszal megtörtént a választási kampány főpróbája, amiből arra következtet, hogy forró ősz következik Magyarországon.

A miniszter az általa már korábban is emlegetett zavargásokkal kapcsolatban elmondta: Soros támogatásával zajlik egy felkészülés a polgári engedetlenségre, ami könnyen erőszakos zavargásokba csaphat át, mint Szerbiában és Macedóniában.

Közvetlen bizonyítékokat nem tudott mondani, általánosságban beszélt, de azt nagyon határozottan.  / Annyit megjegyeznék: tehette, hiszen a riporter talán egyetlen semmitmondó válasznál sem kérdezett vissza, hagyta, hogy Rogán elmondja a kormány, esetenként több sebtől is vérző  álláspontját. Úgy éreztem, mintha a Fidesz televízióját néztem volna./

Úgy fogalmazott, hogy az általa mondottakat nem titkosszolgálati jelentésekre alapozza, hanem tényekre /!/.Azzal kapcsolatban, hogy kik szervezhetnek ilyeneket, úgy fogalmazott:

“azok a külföldiek, akik Magyarországra érkeznek előadásokat tartani polgári engedetlenségről, Szerbiában és Macedóniában utcai zavargásokba torkolló akciókban vettek részt.”

Elmondta, az  ellenzékről ugyanakkor nem gondolná, hogy részt venne a zavargások szervezésében.

A műsorban kijelentette: nem készül arra, hogy abbahagyja a politizálást, de „szerényen” megjegyezte, soha nem hajtott pozíciókra:

„Jól éreztem magam polgármesterként, és egyszerű képviselőként is megtalálnám a feladatomat”

Hozzátette: tart attól, hogy nem lesz kevesebb a munkája a választások után sem

/forrás: ATV.hu /

Cikkeink a témában:

Kövér és a Fidesz szerint forró ősz vár ránk

Orbán Viktor: 87 milliárd pluszpénz közbeszerzés nélkül a TEK-nek

Szólj hozzá