Zárójel
Rogán víziója: civil forradalom készül
fotó: szatmar.ro

Rogán víziója: civil (?) forradalom készül

Rogán propagandaminiszternek jót tett az illegalitás, ugyan nem tisztázta magát az ellene felhozott vádak alól, de ki emlékszik már arra, talán csak az internet, ami mint tudjuk, sokak nagy bánatára- nem felejt? Ki törődik azzal, Rogán újult erővel vág bele a Fidesz-kommandó tagjaként a riogatásba, a gyűlöletkeltésbe.

Rogán víziója: civil forradalom készül

Csepelen tartott lakossági fórumán

Rogán figyelemreméltó felvetést adott elő pártja  a repertoárból.  A már Orbán és Pintér által is emlegetett szükségállapot időkorlát nélküli bevezetésének lehetőségét sejtette, amiről előre leszögezte, hogy az nem a kormány hibájából állna elő, hanem csakis a

„magyarországi kiképzőtáborokban felkészített tüntetőké, akik azért akarnak attakot kiprovokálni, hogy instabilitást idézzenek elő.”

Ezt a kijelentését persze semmivel nem támasztotta alá, amit a jelenlévők nem is igényeltek, hiszen hívők előtt beszélt. A Fidesz  kreálta feltevés nyomán a kormány – vagyis Orbán – már el is rendelte, hogy vizsgálóbizottság kutakodjon az NGO-hálózat nemzetbiztonsági kockázatáról. Nagy tétben lehet fogadni arra, hogy a képviselők nagy részének fogalma sincs, hogy mit takar a három betű.

Rogán magyarázatában ezek az elvetemültek azért szerveződnek, hogy

“eltakarítsák az útból”

a nekik nem smakkoló kormányokat, amilyen a magyar is.

Egyszóval: forradalmi a helyzet, ami adott esetben felhatalmazná őket arra, hogy bevezessék a már említett, és számukra vágyott szükségállapotot. Ennek fenntartásával elkerülhetik akár a 2018-as választás megtartását is, így akármeddig ellenőrizetlenül tevékenykedhetnek tovább.

OLVASTAD MÁR?   Salom, Rabbi! - Zsidó újév

Lefordítva a rogáni  szöveg lényegét, kiderül, hogy visszatértünk a régi kocsmai perpartvarok színvonalára, de “államvezetési szinten”, hiszen  a kocsmai verekedések résztvevői bizonygatták miníg:

Biztos Úr kérem, a verekedés úgy kezdődött, hogy Ő visszaütött.

Rogán azt az információját

– kitől?, milyen bizonyítékok igazolják? – sem rejtette véka alá, hogy

„vannak Magyarországon kiképzőközpontok, ahol már embereket készítenek elő (…), olyan aktivistákat, akiknek a polgári engedetlenség szervezése lesz a feladata ősszel. Új jelenség következik, ha nem működnek a tüntetések, majd el fognak foglalni közintézményeket, bankokat, aminek kifejezetten az a célja, hogy valamilyen rendőrségi attakot provokáljanak ki.”

Fals állítása konklúziója:

„Ősszel tudatos provokatív kísérletek lesznek, melyek célja, hogy politikai instabilitást keltsenek Magyarországon.”

Nagyon biztos a dolgában. Ez felveti a kérdést, hogy esetleg ők szervezkednek ennek érdekében? Vagy megelégszenek azzal, hogy feltüzelik az erre fogékonyakat, és ebben az esetben csak pár embert kell beszervezni, akik az alaphangot megadják. Esetleg  a békés tüntetőket akarják pár beépítettel provokálni, hogy rájuk lehessen fogni, harcra kész ellenforradalmárok? Esetleg erre a veszélyre hivatkozva betiltják az egész tüntetősdit.

Majd kiderül, a lényeg, hogy a nemzeti félelem eluralkodjon. A Fidesz-média ezt a rogáni víziót nem propagálta, úgy tűnik elég, ha egyelőre szájról szájra terjed.

Shares 557Szólj hozzá!

8 hozzászólás : "Rogán víziója: civil (?) forradalom készül"

Visszajelzés
avatar
Rendezés:   legújabb | legrégebbi | legnépszerűbb
Gyulay Pál
Vendég
Gyulay Pál

…Fülöp-szigeteken biztosan el tud bújni..

Emil Szőke
Vendég
Emil Szőke

az b..d meg! Már alapozza a rendkívüli állapot bevezetését, így választás sem lesz! 😡

Magdolna Jasku
Vendég
Magdolna Jasku

Még csodálkozol ????

Edit Kesziné
Vendég
Edit Kesziné

Erdogáni mintára. 🙁

József Fodor
Vendég
József Fodor

nagyon sokan emlékszünk és nem felejtünk

Laszlo Avar
Vendég
Laszlo Avar

Török recept KGB támogatással?

Zsuzsa Bánné
Vendég
Zsuzsa Bánné

Ha az készülne, akkor neked régen rossz!!!!!

László Herbály
Vendég
László Herbály

Palotaforradalom kellene már ami kitakarítja parlamentből ezeket a Mocskos tolvajokat!!!!

wpDiscuz