Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Fideszes emléktúra Felcsúton – Rónaszékiné kampánycsapata egyik ámulatból a másikba esett

Ugyan vége a nyárnak, de Rónaszékiné és a fideszes kampánycsapat bősz örömmel arcán vette be Felcsút dimbes-dombosnak ugyan nem mondható, de kies táját. Volt ott minden, mi szem-szájnak ingere: látni- és harapnivaló és persze a szellemiség.

Kattintson, hogy jobban lásson!

Hova máshova?

Rónaszékiné Keresztes Monika budapesti fideszes elnökségi tag augusztus 26-án Felcsútra és környékére vitte el kirándulni a kampánycsapatát, ahol pásztortarhonyát ebédeltek.

A kisvasút forgalmát is fellendítették erre a hónapra biztos meglesz az ötven fő! A politikus így számolt be közösségi oldalán az útról:

Választókerületi évadnyitó kirándulás 2017 augusztus 26.

Augusztus 26-án sikeres, nagyon jó hangulatú autóbuszos kirándulást szerveztem segítőimnek, támogatóimnak és családtagjaiknak Felcsútra és Etyekre. Szakszerű idegenvezetéssel végiglátogattuk a Pancho Arénát, a gyönyörű és igényesen gondozott Puskás Akadémiát és a kollégiumot, ahol a diákok hasonló lelki-fizikai igényességgel nevelődnek. Etyeken a Korda Filmparkban kalandos órákat töltöttünk a New York utca díszletei és a reneszánsz díszletváros miliőjében. Ízletes paraszttarhonya és frissítő limonádé után utaztunk haza. Nagyon jól éreztük magunkat!

Közzétette: Rónaszékiné Keresztes Monika – 2017. augusztus 31.

Az élmény összeköt

„Augusztus 26-án sikeres, nagyon jó hangulatú autóbuszos kirándulást szerveztem segítőimnek, támogatóimnak és családtagjaiknak Felcsútra és Etyekre. Szakszerű idegenvezetéssel végig látogattuk a Pancho Arénát, a gyönyörű és igényesen gondozott Puskás Akadémiát és a kollégiumot, ahol a diákok hasonló lelki-fizikai igényességgel nevelődnek. Etyeken a Korda Filmparkban kalandos órákat töltöttünk a New York utca díszletei és a reneszánsz díszletváros miliőjében. Ízletes paraszttarhonya és frissítő limonádé után utaztunk haza. Nagyon jól éreztük magunkat!”

A Puskás Akadémiáról több meglátása is volt:

„Minden gyönyörűen gondozott és igényes!”

„A kollégium, gyönyörű, ennyi☺”

„Keresztény és magyar jövő nevelődik itt.”

A kisvasútról pedig ezt írta:

„A Vál-völgyi kisvasút, olyan jó, hogy van!☺”

Szólj hozzá