Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Stohl András: a Tv2-nél most van minden: pénz, paripa, fegyver

Stohl András igent mondott a TV2 felkérésére, és Andy Vajna televíziójához szerződött. A színész elvállalta a hét végén kezdődő Sztárban Sztár című műsor zsűritagságát. Van az a pénz….

Stohl András: a Tv2-nél most van minden, pénz, paripa, fegyver
fotó: kulturbrigád

Hamarosan kezdődik a Sztárban sztár idei évada.

A TV2 néhány héttel ezelőtt már bemutatta azt a 12 énekest, akik vállalták, hogy más sztárokká változnak át a kamerák előtt egy-egy dal erejéig. A csatorna azonban eddig adós volt a zsűri névsorával.

A TV2 hétfőn este jelentette be a Sztárban sztár 2017-es zsűrijének névsorát:

Liptai Claudia, Stohl András, Majka, Papp Szabi

Lehull a lepel! Íme, a Sztárban sztár énekesei!

Lehullt a lepel! Kiderült, kik lesznek a Sztárban sztár új évadának versenyzői! Nézd meg Te is!

Közzétette: Sztárban sztár – 2017. augusztus 23.

Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója a csatorna közleményében kiemelte: Stohl András átigazolásával újabb rendkívül népszerű és profi műsor vezetővel bővül a csapat.

Stohl ezt fűzte hozzá:

“Az elmúlt években fogalmazódott meg bennem, hogy hiányzik a televíziós műsorvezetés. Rengeteg munkám van, folyamatosan játszom színházban, rádiózom, de vágytam arra a fajta adrenalin löketre, amit csak az élő show-k nyújtanak. A TV2 volt az, aki erre lehetőséget adott, ráadásul rögtön egy olyan népszerű műsorban, mint a Sztárban Sztár. Zsűritag még nem voltam, éppen ezért nagy izgalommal várom szeptember 17-ét”

A Zárójel is beszámolt arról az interjúról, amelyet két hete Stohl, a Magyar Narancsnak adott.

A riportban megkérdezték -talán már fülesek birtokában-, hogyan vélekedik a nemzet kaszinósa televíziójáról, mit tenne, ha hívnák a TV2-höz. A színész akkor így válaszolt:

“Az egy érdekes helyzet lenne. Elvileg az van, hogy te egy színész vagy, vagy egy műsorvezető vagy, és amivel megbíznak, az nem féltetlenül politikai irányultságú. Viszont ott van ugyanezen a csatornán a Tények, ami erősen befolyásolt. A hírműsorok meglehetősen határozott vonalat képviselnek. Na, akkor mi van, mit tesz a színész vagy a műsorvezető? Azt mondom, oké, belefér, mert én csak egy szórakoztató műsort csinálok? Vagy nem fér bele, mert ahol én szórakoztatok, ott megy a Tények is? Ez egy nagy dilemma. Bevallom, nem tudom, hogyan döntenék. Ráadásul a Tv2-nél most van minden, pénz, paripa, fegyver.”

Egy illúzió vége

Ráadásul Stohl nem kimondottan NER kompatibilis művész. Az interjúban Schilling Árpád kiállása kapcsán így fogalmazott:

“Saját magammal is rosszban vagyok emiatt. Én ugyanúgy kiabálnék, mint Schilling, csak gyáva vagyok hozzá. Ezt nagyon nehéz nekem beismerni, mert elvileg én egy macsó férfi vagyok. Néha betelik a pohár és akkor elmormolom magamban, hogy gyáva és cinkos, aki néma. Néha meg azt gondolom, hogy nekem nem a kiállás a dolgom, aztán meg azt, hogy nincs olyan, hogy nem ez a dolgom. Zavarban vagyok, és ez dühít. Zavar, hogy saját magammal sem vagyok jóban emiatt. Legszívesebben ordítanék, de nem merek. Tartok a következményektől. Hogy mi lesz velem, de nemcsak velem, hanem a környezetemmel is.”

Később még hozzátette:

“..a közérzetem afelé visz, hogy előbb-utóbb én is kimegyek az utcára. Egyszerűen nem értem, hogy amikor nap mint nap egyre több dolog derül ki a politikusok és a barátaik ügyeiről, hogyan lehetséges, hogy minden csak két-három napig téma, aztán elfelejtjük, mint egy bulvárhírt.”

Nincs jogunk megszólni Stohl Andrást, saját lelkiismeretével mindenki maga számol el. Esetében a szerződésért kapott pénz, fontosabb lehetett az erkölcsi tartásánál. Anyagi helyzetéről is beszélt a riporternek, elmondta mennyit kell “megtermelnie” havonta, hogy „jól” álljon:

” Ahhoz, hogy nullán legyek, olyan másfél milliót. Ebben a gyerektartástól a ház hiteléig sok minden benne van.  “

Egy illúzióval ismét szegényebbek lettünk. Mert van az a pénz…

Szólj hozzá