Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Szaakasvili, a hontalan ex grúz elnök Tihanyban piheg

Mihail Szaakasvili az állampolgárságától megfosztott ex grúz elnök családjával a Balaton-parton piheni ki fáradalmait. Közösségi oldala tanulsága szerint Tihanyban biztosan járt.

Nyaral, vagy letelepedni készül?

Porosenko grúziai látogatása után úgy érezte, hogy régi harcostársa méltatlanná vált a az ukrán állampolgárságra, így megvonta az tőle. Mindezt azzal indokolta, hogy Grúziában korrupciós eljárás folyik Mihail Szaakasvili ellen. Ennek hatására az érintett posztolt egy videót arról a közösségi oldalán, amiben Porosenko és Ivanisvili, a milliárdos utóda miként egyezkednek arról, hogy csinálják ki őt.

Azzal vívta ki Porosenko ellenszenvét, hogy valóban harcot hirdetett a korrupció ellen, ami kellemetlen perceket szerezhetett volna a 2019-ben választást nyerni akaró Porosenkonak.

Mostani facebook bejegyzésében arról tudatja követőit, hogy ellátogatott Magyarországra, pontosabban a Balaton partján Tihanyba.

A magyar hatóság tud az itt tartózkodásáról?

A kép tanulsága szerint családostól megnézték a tihanyi apátságnál felállított András és Anasztázia emlékművet.

Szaakasvili volt grúz elnök Tihanyban piheg
fotó: facebook

A magyar hatóság egyelőre semmilyen információt nem tett nyilvánossá a hontalanná vált elnök látogatásával kapcsolatban.

Szólj hozzá