Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Szánalom: nagy a zavar a fideszeseknél Yiannopoulosszal kapcsolatban

Összezavarodott a pártkommunikáció, nem találtak ki sablonszöveget a Milo Yiannopoulosszal kapcsolatos perpatvar kezelésére vagy elnyomására. Emiatt jött létre ez a kifejezetten vicces és szánalmas szituáció, melyben semmi nyoma a koordináltságnak. Tipikus Fidesz.

Szánalom: nagy a zavar a fideszeseknél Yiannopoulosszal kapcsolatban
Szánalom: nagy a zavar a fideszeseknél Yiannopoulosszal kapcsolatban

Szánalom: nagy a zavar a fideszeseknél Yiannopoulosszal kapcsolatban…

Míg Gulyás Gergely szerint Milo Yiannopoulos nem valószínű, hogy részt vesz a V4-konferencián, legalábbis elmondásai szerint. Arról kérdezték, mit szól a párt Milo meghívásához. Gulyás egyértelműen a konferenciát szervező Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítványra hárította a felelősséget, ennek vezetője Schmidt Mária. Ismerjük ezt a kamuzgatást.

Jót röhögtünk rajta, mikor azt mondta, hogy egy tőlük független szerv szervezte a konferenciát. Schmidt Mária mióta független a kormánytól? Gulyás egyébként az MTI tudósítása szerint azt mondta, még nem véglegesítették a meghívottak listáját. Hozzátette még a témához, hogy elutasítják a pedofílát, az ,,őrültséget pedig őrültségnek tekintik”.

Libsi hiszti…

Ezzel szemben Deutsch Tamás libsi hisztinek tartja a brit-görög származású Yiannopoulos körül kialakult perpatvart. „Azt a hisztit, amely a szociálliberális média világában zajlik az ön által említett személy meghívása kapcsán, fanyar mosollyal követem”  – mondta Deutsch az ügyről.

A fideszes körökben uralkodó zavarra az is ráerősített, hogy az Európa jövőjéről a visegrádi négyek országainak szóló konferenciát szervező, Schmidt Máriához, a Terror Háza igazgatójához kötődő közalapítvány a napokban levette a korábban nyilvános programot, mintha Yiannopoulos érkezése kérdésessé vált volna.

A Magyar Nemzet megkeresésére Harrach Péter ezt nyilatkozta az ügyben:

,,Azokat az értékeket fogja szem előtt tartani ebben az évben is a KDNP, mint mindig, semmi nem változott” – mondta a kisebbik kormánypárt frakcióvezetője. Arra a felvetésre, hogy a KDNP a család és a kereszténység értékeire igyekszik alapozni politikáját, ebbe pedig nem igazán illenek bele Milo Yiannopoulos provokatív, például a pedofíliát relativizáló kijelentései, Harrach Péter úgy reagált:

minden gyermeket védeni kell a pedofíliától, a „legocsmányabb dologtól”. „Az úrhoz pedig, akit meghívtak, semmi közünk, mert nem mi szervezzük ezt a konferenciát” – mondta.

Láthatóan teljes tehát a zavar, de meg is értjük. Már elkezdtek a fideszes körökben pánikolni a hamarosan bekövetkező kormányváltás miatt és ez kifejezetten aggasztja őket. Hát persze, hogy aggasztja, nem szeretnék, ha elszámoltatnák őket. Ne aggódjatok fideszesek, már csak három hónap és jön a böri.

...

Szólj hozzá