Zárójel
Szélmalmok ellen...Reinkarnáció!
Szélmalmok ellen...Reinkarnáció! Fotó:Facebook

Szélmalmok ellen

Szélmalmok ellen…Reinkarnáció! Soha nem hittem benne az eddigi mintegy 70 – 80 életem során. Most azonban el kell ismernem – tévedtem. Méghozzá alaposan. Életre kelt két figura az irodalomból. A fantasztikus az egészben az, hogy mindez Magyarországon történt, 2017. évben. Megírom a történetét, bár tudom, hogy irodalmi NOBEL-díjat ezért sem kapok. KÁR!

Szélmalmok ellen...Reinkarnáció!
Szélmalmok ellen...Reinkarnáció! Fotó:Facebook

Ülök a könyvtárban és olvasgatok

Hollandokról, hanzákról, utazókról, kertészekről, virágokról. Onedin kapitány kalandjaira gondolok, aki járta a tengert, hozta a fűszert, a kínai selymet, az aranyat és a dohányt. Felesége várta és kötögetett, amikor nem volt ott a soros matróz, aki a szoknya alatti kertészkedést vállalta magára, míg a főnök távol van…
A hátsó könyvespolcok felől ismeretlen eredetű robaj hallatszik. Egy könyvtárban nem illik fütyülni, káromkodni, zajongani, de még köpködni sem. Kivéve akkor, ha az ember politikát olvas a kormánysajtóból szemezgetve….

Egy szép könyv lehullik a polcról, lapjai szétterülnek és a kötés mellől, valahonnan a gerinctől két lovas ugrat a terembe. Ismerős a két figura öltözete, fegyverzete. Aztán ahogy nézem, minden kitisztul egy fél pillanatra. Don Quijote de la Manchát, a bús képű lovagot látom magam előtt és hű fegyverhordozóját Sancho Panzát… A látvány néhány percig tart, mert valami köd borítja be a helyiséget, és amikor az elmúlik – álruhában, vagy kosztümben ORBÁN VIKTORT és arcátlan követőjét, Szijjártó Pétert látom a két gebe mellett. Szotyoláznak!

OLVASTAD MÁR?   Soros György letelepedési kötvényért folyamodott

Hol, merre van FELCSÚT? – dörög a bús képű?

Oda akarok eljutni és a kisvasút mellett lovagolva szeretnék szétnézni azon a környéken. Látni akarom a PANCHO ARÉNÁT, ahol a napokban azok a piszkos partizánok négy gólt rúgtak kíméletlenül a Videoton hálójába. Bosszút forral lelkem, és hű szolgám segítségével legyőzöm a Soros által pénzelt Civileket, a Hollandokat, akik egy alattomos követet küldtek ellenünk, aki kikémlelte összes gyengeségünket és azt a világ tudomására hozta. Háborút fogok indítani a szélmalmok országa ellen, és most már az sem érdekel, ha a lányok a fapapucsaikat hozzám vágják. Rocinante a lovam, már ég a vágytól, hogy tulipánerdőkben vágtathasson. Majd megmutatjuk nekik, hogy Velem, a FELCSÚTI kény és hadúrral holmi nagykövetnek álcázott spion, akit Soros György pénzel, nem bánik el!

Csak állunk mereven a könyvtárban.

Szólni nem tudunk, mert amit most látunk, az valóban történelmi jelentőségű. Nem az elménk háborodott meg, hanem a könyv lapjai közül bukkant elő Magyarország legnagyobb harcosa és szolgája azért, hogy bosszút álljon valakin, aki a sajtóban merészelte kritizálni a Magyar kormány tevékenységét és politikáját. Reinkarnáció egy másik térbeli síkból ide, a valóságba. Fantasztikus, és hihetetlen!…

Képzelet és valóság egyszerre. Hirtelen arra gondoltam, hogy ezek itt ketten a végén még hadat üzennek HOLLANDIÁNAK. Aztán, megnyugodtam. Ezeket, csak a szélmalmok zavarják. Jön a malom gerjesztette légmozgás, és a szemükbe hordja azt a szennyet, amit a szemükbe vágott valaki a VALÓ VILÁGBAN! Harcolni kell ellene, megvádolni, mint annyi más embert ÁRTATLANUL, koholt bűnök alapján. Volt arca esés nem is egyszer, pedig amikor HISZÉKENY került a célkeresztbe – már előre ittak a medve bőrére. Aztán kiderült, hogy balgák voltak, – nem BELGÁK- rúgtak egy sor öngólt.. Ismét egy TÖRTÉNELMI HÁBORÚ KEZDŐDÖTT, de most már irodalmi köntösbe bújva léptek a színre a szereplők! A bús képű lovag harcba szállna, de egyedül gyenge, erőtlen, és akik eddig mellette voltak, – kezdik elhagyni azok is. Már a stabil négyes is feloszlani látszik!

OLVASTAD MÁR?   Soros György letelepedési kötvényért folyamodott

Seregeink harcban állnak – írja a FELCSÚTI DALY NYÚZ –

… A nagykövetet már kitiltottuk, a mienket visszahívtuk. Rólunk beszél a világ, és ez a lényeg. Mert nekünk, mindig ott kell lenni, ahol a legbüdösebb a légkör, és ahol soha semmi jó nem történik! Soros pénzeli Brüsszelt, Ő adja a pénzt a civileknek, a CEU-nak, Most majd lándzsa végre tűzik a tulipántos ládát, és az abból kihulló apró forintokat is zsebre vágják!

Kemény harc ez

Lelejmolni az uniót, és közben arról beszélni, hogy szabadságharcot folytatunk, nem kis meló. A nagykövet semmi olyant nem nyilatkozott, amit az egyszerű magyar polgárok is ki ne mernének mondani! Tombol a korrupció az országban, a haveroknak megy a sok jó, az egészségügy, az oktatás a padlóra került, és stadionokat építünk határainkon túlra szavazatokért! A FIDESZ klientúrája az ellenfeleiket találomra választják ki. Számukra elsődleges, hogy a lárma hangos legyen, hihetővé kell tenni, aztán amikorra minden elcsendesedik, csak az marad meg az emberekben, hogy politikai szellemi bomba robbant, ami besült – szokás szerint! Nem akarom idézni a Holland nagykövet nyilatkozatát – hiszen már megindult ellene a harc, amit nagyon sokan úgy támogatnak, hogy a témát nem elemezték…

Száll fel a köd a könyvtárban

Porzik itt most minden. A két maskarás pacák, a lovakkal együtt eltűnt, csak a szétszakadt könyv hever a földön.. Most még megcsodáljuk PUTYINT, aztán beállunk, vagy ezek a bús képűek besorolnak mögé, és megyünk ÁZSIÁBA – ha beleegyezünk!
Tényleg FÉL ÁZSIAI nép a mienk. Jönnek a sámánok, megzörgetik a farönkből és állati bőrből készült dobokat, és a birkák népe megy előre, a kopják által mutatott irányba. Már kolomp sem kell. Igaz, vannak jó témák, mint a BUGYI MUTYI, azon jól elszórakozunk, de igazából itt, senki nem tesz azért, hogy a MUTYIBÁRÓK, a BÚS KÉPŰ LOVAGOK és a Szancho Panzák egyszer és mindenkorra eltűnjenek!….

OLVASTAD MÁR?   Soros György letelepedési kötvényért folyamodott

REINKARNÁCIÓ?! Nem! Csak egy gondolatsor, amire érdemes lenne figyelni azoknak, akik ma még politikával foglalkoznak. Mert holnaptól lehet, hogy KÖVET TÖRÜNK együtt RECSKEN!…

Vendégszerző: Villás Lajos.

Kapcsolódó cikkeink:

Szijjártó bekeményített: hazarendelte a hollandiai nagykövetet

Bokros Lajos: Megfordult Szijjártó feje a törzsén, ezért rosszul látja a világot?
Szólj hozzá!

Legyél te az első hozzászóló!

Visszajelzés
avatar
wpDiscuz

Facebook

Csatlakozz a több, mint 31 ezres táborunkhoz!