Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Szélmalmok ellen

Szélmalmok ellen…Reinkarnáció! Soha nem hittem benne az eddigi mintegy 70 – 80 életem során. Most azonban el kell ismernem – tévedtem. Méghozzá alaposan. Életre kelt két figura az irodalomból. A fantasztikus az egészben az, hogy mindez Magyarországon történt, 2017. évben. Megírom a történetét, bár tudom, hogy irodalmi NOBEL-díjat ezért sem kapok. KÁR!

Szélmalmok ellen...Reinkarnáció!
Szélmalmok ellen...Reinkarnáció! Fotó:Facebook

Ülök a könyvtárban és olvasgatok

Hollandokról, hanzákról, utazókról, kertészekről, virágokról. Onedin kapitány kalandjaira gondolok, aki járta a tengert, hozta a fűszert, a kínai selymet, az aranyat és a dohányt. Felesége várta és kötögetett, amikor nem volt ott a soros matróz, aki a szoknya alatti kertészkedést vállalta magára, míg a főnök távol van…
A hátsó könyvespolcok felől ismeretlen eredetű robaj hallatszik. Egy könyvtárban nem illik fütyülni, káromkodni, zajongani, de még köpködni sem. Kivéve akkor, ha az ember politikát olvas a kormánysajtóból szemezgetve….

Egy szép könyv lehullik a polcról, lapjai szétterülnek és a kötés mellől, valahonnan a gerinctől két lovas ugrat a terembe. Ismerős a két figura öltözete, fegyverzete. Aztán ahogy nézem, minden kitisztul egy fél pillanatra. Don Quijote de la Manchát, a bús képű lovagot látom magam előtt és hű fegyverhordozóját Sancho Panzát… A látvány néhány percig tart, mert valami köd borítja be a helyiséget, és amikor az elmúlik – álruhában, vagy kosztümben ORBÁN VIKTORT és arcátlan követőjét, Szijjártó Pétert látom a két gebe mellett. Szotyoláznak!

Hol, merre van FELCSÚT? – dörög a bús képű?

Oda akarok eljutni és a kisvasút mellett lovagolva szeretnék szétnézni azon a környéken. Látni akarom a PANCHO ARÉNÁT, ahol a napokban azok a piszkos partizánok négy gólt rúgtak kíméletlenül a Videoton hálójába. Bosszút forral lelkem, és hű szolgám segítségével legyőzöm a Soros által pénzelt Civileket, a Hollandokat, akik egy alattomos követet küldtek ellenünk, aki kikémlelte összes gyengeségünket és azt a világ tudomására hozta. Háborút fogok indítani a szélmalmok országa ellen, és most már az sem érdekel, ha a lányok a fapapucsaikat hozzám vágják. Rocinante a lovam, már ég a vágytól, hogy tulipánerdőkben vágtathasson. Majd megmutatjuk nekik, hogy Velem, a FELCSÚTI kény és hadúrral holmi nagykövetnek álcázott spion, akit Soros György pénzel, nem bánik el!

Csak állunk mereven a könyvtárban.

Szólni nem tudunk, mert amit most látunk, az valóban történelmi jelentőségű. Nem az elménk háborodott meg, hanem a könyv lapjai közül bukkant elő Magyarország legnagyobb harcosa és szolgája azért, hogy bosszút álljon valakin, aki a sajtóban merészelte kritizálni a Magyar kormány tevékenységét és politikáját. Reinkarnáció egy másik térbeli síkból ide, a valóságba. Fantasztikus, és hihetetlen!…

Képzelet és valóság egyszerre. Hirtelen arra gondoltam, hogy ezek itt ketten a végén még hadat üzennek HOLLANDIÁNAK. Aztán, megnyugodtam. Ezeket, csak a szélmalmok zavarják. Jön a malom gerjesztette légmozgás, és a szemükbe hordja azt a szennyet, amit a szemükbe vágott valaki a VALÓ VILÁGBAN! Harcolni kell ellene, megvádolni, mint annyi más embert ÁRTATLANUL, koholt bűnök alapján. Volt arca esés nem is egyszer, pedig amikor HISZÉKENY került a célkeresztbe – már előre ittak a medve bőrére. Aztán kiderült, hogy balgák voltak, – nem BELGÁK- rúgtak egy sor öngólt.. Ismét egy TÖRTÉNELMI HÁBORÚ KEZDŐDÖTT, de most már irodalmi köntösbe bújva léptek a színre a szereplők! A bús képű lovag harcba szállna, de egyedül gyenge, erőtlen, és akik eddig mellette voltak, – kezdik elhagyni azok is. Már a stabil négyes is feloszlani látszik!

Seregeink harcban állnak – írja a FELCSÚTI DALY NYÚZ –

… A nagykövetet már kitiltottuk, a mienket visszahívtuk. Rólunk beszél a világ, és ez a lényeg. Mert nekünk, mindig ott kell lenni, ahol a legbüdösebb a légkör, és ahol soha semmi jó nem történik! Soros pénzeli Brüsszelt, Ő adja a pénzt a civileknek, a CEU-nak, Most majd lándzsa végre tűzik a tulipántos ládát, és az abból kihulló apró forintokat is zsebre vágják!

Kemény harc ez

Lelejmolni az uniót, és közben arról beszélni, hogy szabadságharcot folytatunk, nem kis meló. A nagykövet semmi olyant nem nyilatkozott, amit az egyszerű magyar polgárok is ki ne mernének mondani! Tombol a korrupció az országban, a haveroknak megy a sok jó, az egészségügy, az oktatás a padlóra került, és stadionokat építünk határainkon túlra szavazatokért! A FIDESZ klientúrája az ellenfeleiket találomra választják ki. Számukra elsődleges, hogy a lárma hangos legyen, hihetővé kell tenni, aztán amikorra minden elcsendesedik, csak az marad meg az emberekben, hogy politikai szellemi bomba robbant, ami besült – szokás szerint! Nem akarom idézni a Holland nagykövet nyilatkozatát – hiszen már megindult ellene a harc, amit nagyon sokan úgy támogatnak, hogy a témát nem elemezték…

Száll fel a köd a könyvtárban

Porzik itt most minden. A két maskarás pacák, a lovakkal együtt eltűnt, csak a szétszakadt könyv hever a földön.. Most még megcsodáljuk PUTYINT, aztán beállunk, vagy ezek a bús képűek besorolnak mögé, és megyünk ÁZSIÁBA – ha beleegyezünk!
Tényleg FÉL ÁZSIAI nép a mienk. Jönnek a sámánok, megzörgetik a farönkből és állati bőrből készült dobokat, és a birkák népe megy előre, a kopják által mutatott irányba. Már kolomp sem kell. Igaz, vannak jó témák, mint a BUGYI MUTYI, azon jól elszórakozunk, de igazából itt, senki nem tesz azért, hogy a MUTYIBÁRÓK, a BÚS KÉPŰ LOVAGOK és a Szancho Panzák egyszer és mindenkorra eltűnjenek!….

REINKARNÁCIÓ?! Nem! Csak egy gondolatsor, amire érdemes lenne figyelni azoknak, akik ma még politikával foglalkoznak. Mert holnaptól lehet, hogy KÖVET TÖRÜNK együtt RECSKEN!…

Vendégszerző: Villás Lajos.

Kapcsolódó cikkeink:

Szijjártó bekeményített: hazarendelte a hollandiai nagykövetet

Bokros Lajos: Megfordult Szijjártó feje a törzsén, ezért rosszul látja a világot?

Szólj hozzá