Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Lendvai Ildikó: Tárca nélküli fideszes

Egyik nagy kedvencünk Lendvai Ildikó, nem is mindig a mondandó, néha annak milyensége, az elegáns stílus okán. A legutóbbi bejegyzés, amelyben Kósa Lajosról, a legújabb miniszterről ír, minden téren telitalálat, a belbecs és a külcsín miatt is.

Tárca nélküli fideszes
Fotó: internet

Min röhögünk ez után?

Kósa Lajos elhagyja a frakciót, és tárca nélküli miniszter lesz. Sosem hittem, hogy vezető kormánypolitikus a tárcája nélkül megy bárhová. Igaz, átutalás is van a világon (ld. pl. az azeri dollárok ügyét), nemcsak pénzes boríték. Kósa sajtótájékoztatói fájdalmas űrt hagynak maguk után. Azt reméltem, legalább Németh Szilárd lesz az utódja, ő is remek a mikrofon előtt. De sajnos nem. Hát ez a kormány már semmi örömet nem akar nekem szerezni?

Szól Lendvai Ildikó bejegyzése.

Komment komment hátán

Tárca nélküli fideszes
Forrás. Zárójel

A közösségi oldal népe is szarkasztikus humorral  fogadta Lali király felfelé buktatását. Néhány posztot érdemesnek gondolunk idézni is:

“Bezzeg, ha kormányszóvivő lenne, milyen jókat röhöghetnék!  ”

“Manapság a helytartót “tárca nélküli miniszternek” hívják, mégsem mondhatják, hogy a 30 % behajtásért felel.”

“Kósa a Modern Városok Program felelőse lesz. Készüljetek, jönnek a vályogkunyhók, szellemi szintje szerint.”

Tovább is van mondjuk még

” A most kreált tárcájához hasonló ügyekkel más minisztériumokban helyettes államtitkárok foglalkoznak. Az utódja viszont nem mond olyan nyilvánvaló marhaságokat, mint ő, ezért alkalmasabb a frakcióvezetésre.”

“Szerintem minimum két tárcája van. Egy Debrecenben, egy pedig Budapesten a 100 millás kégliben, ami nincs is.”

“Eddig csak hülyéket beszélt, ezután milliárdokról fog dönteni.”

” Nagyon féltem Kósa Lajost. Hogy fogja feltölteni a minisztériumát, hogy ő lehessen a kakas a szemétdombon. Mert ugye, nálánál hülyébbeket kellene válogatnia. Van akkora nagyító?”

A Zárójel biztos abban, hogy Kósa tárca nélküli minisztereként is sok kellemes percet szerez még  még  “rajongóinak. Ez a génjeiben kódolva van.

Jön a  tárca és diploma nélküli miniszter

 Mészáros Lőrinc gazdagodása átlag alatti

Szólj hozzá