Zárójel

Te milyen pózban alszol? – Ezt árulja el rólad! Érdekes személyiségteszt

Sokan sokféle pozícióban alszunk. Nem is gondolnánk, de sok mindent elárul rólunk az, hogyan is fekszünk alvás közben. Általában, mikor ágyba bújunk és már kellően álmosak vagyunk, akaratlanul is egy számunkra kényelmes pózba helyezkedünk el és csak utána alszunk el. Meglepő, de mindegyiknek jelentése van. Megmutatunk 6 alvó pózt, válaszd ki a rád jellemzőt és elmondjuk mik az erősségeid, gyengeségeid. Fantasztikusan érdekes személyiségteszt.

alvopozok

Döbbenetes, hogy még annak is jelentősége van, milyen testhelyzetben alszunk leggyakrabban. Biztosan te is megfigyelted már magadon melyik pózban alszol el a legkönnyebben és melyik a legkényelmesebb, legtermészetesebb számodra. Rengeteg mindent elárul rólad mindez! Ha szeretnéd megtudni rád mi is a jellemző, válaszd ki azt az alvópózt a fenti képen, amit szeretsz, majd olvasd el a számhoz tartozó leírást.

1. Nyugodt ember vagy, abszolút megbízol a körülötted élőkben. Ritkán lehet felidegesíteni, de akkor nagyon ki tudsz akadni. Megbízható ember vagy, aki nagyon tud titkot tartani. Rengeteg minden érdekel, de kevés dolog van, amiért igazán tudsz lelkesedni. A monoton munkát kedveled leginkább, abban nagyon hatékony vagy. Az egyszerűség híve vagy. Nehezen nyitsz az új dolgok irányában. Szinte sohasem sírsz, vagy csak nagyon ritkán. Nem szereted, ha azt látják gyenge vagy. Mindig erősnek mutatod magad. Amikor egyedül vagy, akkor tudod magad igazán elengedni, ekkor oldódsz fel a legjobban. Az érzelmeidnek ekkor már nem szabsz gátat. Kifele viszont mindig magabiztosnak tűnsz. Erős támasza vagy az embereknek.

2. Rengeteg elnyomott fájdalom lakozik benned. A múltadban sok fájdalom ért, ezeket nehezen dolgozod fel. Sokszor azt hiszed, hogy túl vagy már ezeken, de aztán rájössz, hogy még mindig bántanak ezek az emlékek. Barátkozó típus vagy, de kissé bizalmatlan. Aki azonban a barátod lesz, azzal életre szóló, mély és tartalmas kapcsolatod lesz. Kevés barátod van, de azok tényleg igaziak. A hosszú párkapcsolatok híve vagy, nagyon tudsz szeretni. Nehezen mondasz nemet. Imádsz olvasni, írni is. Merj mosolyogni, hidd el, a világ is visszamosolyog rád!

3. Nagyon szeretsz szórakozni, abszolút lazán veszed az életet. Egyszerre több dologba is belekezdesz, de ezeket általában nem fejezed be. Nagyon szétszórt vagy, az agyad állandóan több különböző dolgon is jár. A társaság középpontja vagy, imádsz nevetni, poénkodni. Szinte sosem vagy fáradt, mindig van új és új ötleted. Nem tudsz titkot tartani, nem szándékosan, de olykor kikotyogsz dolgokat. Imádsz utazni, új helyeket felfedezni, kirándulni. Szenvedélyes ember vagy.

4. Abszolút elmélkedő típus vagy. Rengeteget gondolkodsz, jobban is szereted a szellemi munkát, mint a fizikait. Óriási ötleteid vannak, de ezek nehezen születnek meg a fejedben. Sokáig képes vagy töprengeni 1-1 dolgon. Az emberi gonoszság nagyon el tud szomorítani, nem tudsz ilyesmivel mit kezdeni. Szeretsz másokon segíteni, de ezzel sokszor vissza is élnek. Sokat álmodozol, romantikus típus vagy. Nem szeretsz egyedül lenni. Nagyon nehezen szakítasz, akkor is, ha tudod, annak a kapcsolatnak már vége. Sosem bántasz meg senkit, akkor sem, ha megérdemelné. Magadban őrlődsz, ha valami bánt.

5. Nagyon merev ember vagy. Szereted, ha minden pontosan, mindig ugyanúgy történik az életedben. A napi rutin rendkívül fontos számodra és nagyon bosszant, ha ebből valami kizökkent vagy valamivel elcsúszol. Sosem késel el sehonnan, sőt, inkább korábban érkezel. Szeretsz sportolni, az aktív pihenést kedveled inkább. Nehéz a szívedhez, lelkedhez közel kerülni, mert nagyon távolságtartó vagy. Akárhány dolgot, feladatot is kell egyszerre elvégezned, mindig mindent precízen és határidőre elvégzel. Nehezen nyílsz meg mások előtt. Nehezen hiszed el, hogy téged is lehet szeretni! Pedig lehet, hidd el! Próbálj meg lazítani néha, törődj többet magaddal! Sétálj egy nagyot, élvezd a friss levegőt, figyeld meg, hogy utána mennyivel szebbnek látod majd a világot!

6. Jól érzed magad a bőrödben. Mindig szereted, amit épp csinálnod kell, legyen szó munkáról, vagy hobbiról. Kiváló hallgatóság vagy, sokan keresnek fel a problémájukkal csak azért, mert tudják te őszintén és érdeklődve figyelsz rájuk. Rengeteg barátod van, az ismeretségi köröd is óriási. A nagy felelősséggel járó dolgoktól megrettensz, de nem adod fel. Véghez viszed, amit csak eltervezel, de sohasem másokon átgázolva. Igazán jó ember vagy, hatalmas szívvel. Nehezen mondasz nemet, szeretnél az egész világon segíteni. Viszont a saját problémáidról hallgatsz, úgy csinálsz, mintha nem is léteznének. Hidd el, van, aki neked is szívesen segítene!

Sikerült a teszt? Jellemző rád, amit olvastál?


Szólj hozzá

Facebook

Csatlakozz a több, mint 31 ezres táborunkhoz!