Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Te nyomorult, piti politikai vigéc! Igen, te, Matolcsy György

Igen, te, Matolcsy György! Te, aki mióta az eszedet tudod – pedig mennyire nem tudod, nem is tudtad sohasem! – mindig is a húsosfazék körül sündörögtél, mit sündörögtél, tele pofával zabáltad a mócsingot, ha a sors úgy hozta, hát elvtársként a kommunistákét, vagy sutykó, önjelölt úrként az MDF-ét, Orbánét. 

Te nyomorult, piti politikai vigéc! Igen, te, Matolcsy György
Te nyomorult, piti politikai vigéc! Igen, te, Matolcsy György. Kép forrása: Facebook

Igen, te, Matolcsy György!…

Te, aki egykori bigott kommunistaként zokogva kísérted utolsó útjára az MSZMP-t és Kádár rendszerét, te, akit enyves kezed miatt már Antall József is fintorogva rúgott ki a miniszterelnöki hivatal államtitkári székéből, most húszmilliókért vásároltatsz szőnyeget a mi pénzünkből, meg negyvenmillióért íróasztalt, mert nem érzed magad jól, csak “méltó berendezési tárgyak” között?

Tényleg azt hiszed marharépa, hogy megúszod, mint Kádár alatt, mint Antall alatt, mint eddig mindig? Hogy elnézik neked a csirkefarháton tengődő magyarok milliói, ahogy kurvázol, utazol, dőzsölsz a rekvirált milliárdjaiddal, és még ki is kéred magadnak, ha néhányan nem akarnak szótlanul, lehajtott fejjel, és a te nagyszerűségedet éltetve-tapsikolva csendben megdögleni, miközben a zsebükbe kotorászol az utolsó filléreik után?

Azt hiszed, hogy ezek után ez mindig így lesz? Egy frászt! EGY FRÁSZT!

Tényleg úgy gondolod? Tényleg ennyire mélyen ostoba vagy? Hogy az emberek ezek után mindörökké balga birka módjára bégetnek és vonulnak a szaros füvön utánatok? Hogy a magyart még évtizedekig az orránál fogva lehet vezetni? Hogy a sorosozás, a migrásozás, a feltüzelt gyűlölet elég ahhoz, hogy elfeledjék a lepukkant kórházakat, a rezsicsökkentésnek hazudott, aranyáron mért gázt, a kifosztott devizahiteleseket, az utolsó esélytől-szalmaszáltól-gyógyszertől megfosztott rákosokat, a rothadó nyugatra menekült gyermekeket, unokákat, az elzabrált százmilliárdokat, a kifosztott országot?

Azt hiszed, hogy ezek után ez mindig így lesz? Egy frászt! EGY FRÁSZT!
Börtönbe fog rátok rohadni a lakat, az egész hibbant bagázsra, és ott nem lesznek hajbókoló lakájok, huszonhárom milliós szőnyegek, negyvenmilliós íróasztalok, meg luxuskurvák, és főúri utazások. Ott valami egészen más vár rátok. Egészen más!

Zoltán Varga

Szólj hozzá