Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Testi és lelki terrorban tartotta, majd kínozta barátnőjét egy győri férfi

Bíróság elé kerül az a győri férfi, aki brutális kegyetlenséggel bántotta és többször megerőszakolta barátnőjét. Az ügyben most nyújtotta be az ügyészség a vádiratot – írja az index.hu

...

Testi és lelki terrorban tartotta, majd kínozta barátnőjét egy győri férfi
Testi és lelki terrorban tartotta, majd kínozta barátnőjét egy győri férfi

Terrorban tartotta, majd kínozta barátnőjét egy győri férfi…

A küzdősportban is jártas 26 éves győri férfi még 2016 januárjában ismerkedett meg a munkahelyén, a későbbi sértettel. Kapcsolatuk egyre szorosabbá vált, a vádlott pedig egyre kevésbé engedte, hogy a sértett rajta kívül bárkivel kapcsolatot tartson, bárkivel – akár hozzátartozójával – ellenőrzés nélkül érintkezzen. Ha a vádlottnak dolga volt, édesanyjához vitte el a sértettet, addig sem engedte őt egyedül lenni.

A férfi a nőt mások társaságában is megütötte, haját megrángatta, telefonját hozzávágta és azzal fenyegette, hogy

algériai hozzátartozóival öleti meg, ha még egyszer egy másik férfi megérinti.

A nő a vádlott ellenőrzései miatt a munkahelyét is elveszítette.

Volt, hogy 5 órán át verte a barátnőjét…

2016 szeptemberének elején a vádlott saját – egyébiránt külön élő – 4 és 5 éves gyermekét a lakásának egyik szobájába zárta, míg az étkezőben a barátnőjét, a sértettet bántalmazta, és azt követelte tőle, hogy beszéljen korábbi kapcsolatairól. Eközben a sértettet rugdosta, ököllel ütötte, a fejét a hűtőbe verte. Berángatta a sértettet a fürdőbe és megalázás céljából egyfajta szexuális cselekményt hajtott rajta végre. Ezután tovább bántalmazta és fojtogatta a sértettet, és őt azzal fenyegette meg, hogy ha hangosan sír, súlyzóval veri szét a fejét.

Szeptember második felében azért verte meg a nőt, mert hívást fogadott egy ismerősétől.

Ekkor öt órán át verte a nőt. 

A bántalmazás során egy eszközzel újabb szexuális erőszakot is véghezvitt a vádlott a sértetten, majd ismét folytatta a bántalmazását. A bántalmazás mellett a vádlott a sértett házában puszta kézzel több tárgyat szétvert, földhöz vágott. Csak azért hagyta abba a verést, mert édesanyjáék a helyszínre érkeztek.

A sértett a bántalmazások következtében 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett el, a számtalan zúzódás miatt vérrögök keletkeztek az ereiben.

Az ügyészség a vádlottat folytatólagosan elkövetett szexuális erőszakkal és különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértéssel vádolja. A büntetési tétel 12 évig terjedő szabadságvesztés.

Támogasson minket - segítse a munkánkat

Zárójel – A szókimondó, hiteles, színes, naprakész oldal. Hiszünk a sok kicsi sokra megy elvben, így minden apró adomány is előrébb visz minket az utunkon.

További részletekért kattintson ide, vagy azonnali támogatáshoz a “PayPal Támogatás” gombra.Szólj hozzá