Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Tisztelet Ronaldonak, az embernek

Ne foglalkozzunk a vasárnapi meccsel magával, nem érdemes. Figyeljünk inkább Cristiano Ronaldora, aki nemcsak nagyszerű futballista, a világ egyik legjobbja, de különcsége mellett emberségéről  is nevezetes. 

Cristiano Ronaldora aki nemcsak  nagyszerű futballista, a világ egyik legjobbj., de különcsége mellett, emberségéről  is nevezetes. 
Illusztráció: internet

Ronaldo segít, ahol tud

Nemrégen, egy 10 hónapos spanyol kisfiúnak segített, aki súlyos agyi rendellenességgel született, agykérgi elváltozásai következtében naponta körülbelül harminc epilepsziás rohamot kell elviselnie. Kizárólag egy műtét segíthet a gyermeken, de a beavatkozás rettentő drága hozzávetőleg 18 millió forint. A szülőknek nincs elég pénzük, ezért a segítőkész rokonok és barátok pénzgyűjtési kampányt indítottak a csöppség megsegítésére.

Az első ötlet az volt, hogy egy mezt és egy pár stoplist kérnek árverésre a Real Madrid sztárjától, aki nem hezitált, küldte is az általa használt sportfelszerelést, mellé pedig egy váratlan és nagyvonalú ajándékot: a műtét költségeit fedező 60 ezer eurót .

Nem ez az első alkalom, hogy Ronaldo egy beteg gyermek gyógyítása érdekében jótékonykodik. 2012-ben – szintén Spanyolországban – egy rákbeteg fiún segített anyagi támogatással, de hazájában, Portugáliában is rendszeresen gondol a nehéz sorsú gyermekekre.

Ronaldo Budapesten

A portugál válogatott sztárja, a vasárnapi, budapesti mérkőzés előtt egy  magyar kisfiú kívánságát teljesítette. A fiú régóta ábrándozott arról, hogy találkozhasson kedvencével. Ronaldo megvalósította a gyermek álmát:

Ez a kisfiú szeretett volna találkozni a hőseivel. Amikor a foci több mint a pályán mutatott csoda

– írták a kép mellé az oldal szerkesztői.

A kisfiúnak egy életre szóló élményt szerzett Ronaldo, aki ismételten bizonyította, hogy emberből van..

Tisztelet Ronaldonak az embernek
Respect  Cristiano Ronaldo! Illusztráció. Facebook

Kapcsolódó cikkeink

Jónak lenni jó!

Erzsébetváros ellehetetlenítette a Heti Betevőt

Szólj hozzá