Zárójel
Törőcsik Mari nem akart „Bözsi néni” lenni
fotó: jegy.hu

Törőcsik Mari nem akart „Bözsi néni” lenni

Szegény hiszékeny Bözsi néni történetét akihez a teljes Orbáni média betolakodott, mindenki ismeri.Készült is egy ötvenes éveket idéző kampányfilm a mindenkivel törődő országvezető és a szegény kisnyugdíjas főszereplésével. Törőcsik Mari nem adta hitelességét az Orbán-kampány legújabb darabjához.

Törőcsik Mari nem akart „Bözsi néni” lenni

A fineszes fideszes kampánystáb hallott a szomorú hírről,

hogy Törőcsik Mari, a nemzet színésze kórházban van és úgy ítélték meg, hogy ezt is ki lehet használni Orbán népszerűsítésére. Megszervezték, hogy a miniszterelnök ellátogasson a szombathelyi kórházba, ahol a művésznőt kezelik.

Azzal nem számoltak, hogy Törőcsik naprakész a kormány viselt dolgaival, vagyis a magyar közélettel kapcsolatban, így feltehetőleg hallani sem akar arról, hogy a forgatócsoport is jelen legyen az aktusnál. Azt nem tudta megakadályozni, hogy Orbán tiszteletét tegye, de nem kért a felajánlott különleges bánásmódból.

„A kormányfő hiába kérlelte a színésznőt, hogy engedélyezze az átszállítását egy budapesti kórházba, a művésznő határozottan elutasította ezt.”

A fiaskóról megkérdezték  a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetőjét, vagyis, hogy miről beszélgetett Orbán és Törőcsik, ám Havasi Bertalantól azt a tájékoztatást kapták, hogy mivel ez egy magánlátogatás volt, a részletekről nem kívánnak nyilatkozni.

Bözsi néni! – csak azért szólunk, hogy tudja, az a látogatás ott a házában ezek szerint nem magánjellegű volt, hanem súlyos közügy.

A hírek szerint

Orbán azért javasolta Törőcsik Marinak a visszatérést a fővárosba, hogy közelebb legyen barátaihoz, és ott folytassák a kezelését, ahol korábban félbehagyták – írta a Blikk. Eszében sem volt a “Bözsi néni” – történet folytatása.

OLVASTAD MÁR?   Remake cunami csak úgy- Gagyi Filmek Reneszánsza (GFR)

Kárász Róbert, az ATV Start műsor vezetője rendszeresen látogatja Szombathelyen a színésznőt:

„Öt-hat éve mellette vagyok már, a Fogadj örökbe egy macit! Alapítványt együtt csináljuk. Jól ismerem, és be kell vallanom, aggódom a sorsáért. Amikor csak tehetem, meglátogatom, a legutóbb éppen a miniszterelnökkel, Orbán Viktorral találkoztam a folyosón. Váltottunk pár szót a miniszterelnök úrral arról, hogy vajon a művésznő állapotához képest jó helyen van-e, és biztos, hogy hallgatni kellene-e rá, hiszen nem engedi, hogy esetleg egy még a szombathelyinél is jobban felszerelt intézménybe szállítsák. Az is szóba került, hogy a távolság miatt esetleg helikopterrel szállíttatnánk át. Azonban ő nemet mondott, Velem közelében szeretne maradni.”

A művésznő így üzent egy lap hasábjain:

„Jólesik, hogy sokan hívnak, és azt mondják nekem: „Vigyázz magadra, visszavárunk, szeretünk, Mari!”. A szeretet gyógyít, ezt egyszer már megtapasztalhattam, amikor öt napig voltam a klinikai halál állapotában.”

Jobbulást!

(forrás: Blikk)
Szólj hozzá!

4 hozzászólás : "Törőcsik Mari nem akart „Bözsi néni” lenni"

Visszajelzés
avatar
Rendezés:   legújabb | legrégebbi | legnépszerűbb
Jenő Kiss
Vendég
Jenő Kiss

Ezt nem értem: “Azt nem tudta megakadályozni, hogy Orbán tiszteletét tegye,”

Fosztó András
Vendég
Fosztó András

Ezt magyarázza már meg valaki, én sem értem. A TEK rátörte az ajtót, vagy a tisztelt színésznő csak tanultabb, rafináltabb “Bözsi néni” volt, hogy utólag, értse és értékelje mindenki a párttagsága szerint?

Vilmos István Koszper
Vendég
Vilmos István Koszper

Törőcsik Mari egész egyszerűen udvarias volt.

Maria Fésüsné
Vendég
Maria Fésüsné

SZERINTEM MEG A POFÁJÁT NEM KELLETT VOLNA ODA TOLNIA ORBÁNNAK ,DE EZ AMILYEN BUNKÓ CIGÁNY ,
SZÉPEN NEM ÉRTI MEG ,HÁT ODA TOLAKODOTT ! AZT HISZI EZ A MAJOM ,HOGY NEKI MINDENT SZABAD ,ÉS MINDENKI HASRA ESIK ELŐTTE ?? 🙁 🙁

wpDiscuz