Zárójel

TÜNTETÉS ORBÁN ELLEN, MÁR NAPKÖZBEN IS – TÜNTETŐK SZÁLLTÁK MEG ORBÁN LEENDŐ MUNKAHELYÉT – Frissítve!

                                                FRISSÍTVE!

Mindeközben Orbán Viktort Grúzia fővárosában, Tbilisziben tüntetők várták, akik kifütyülték, mert elítélik, hogy nekiment középeuróapa legjobb egyetemének, a CEU-nak.

Ma délelőtt váratlanul  a Párbeszédhez tartozó politikusok és aktivisták egy csoportja megszállta a budai várban a Karmelita kolostor közvetlen környékét, ezzel demonstrálva az urizáló Orbán-kormány ellen.

A megmozdulás a munkát is megbénította, hiszen az ott dolgozók  nem tudtak bejutni a munkaterületre.

A magukat összeláncoló tiltakozók tábláin ilyen szlogenek álltak:

“Állítsuk meg Orbánt”

“Nem akarunk uralkodót a várba”

“Orbán nem uralkodhat fölöttünk”

“Urizálás helyett alapjövedelmet”

 

Szabó Tímea, a Párbeszéd országgyűlési képviselője arról beszélt, hogy a Vár a magyar embereké, és nem hagyják, hogy Orbán elvegye tőlük, később hozzátette:

“nem engedjük, hogy Orbán Magyarországból Oroszországot csináljon, illetve lassan már a koronát is felhozatja és a fejére teszi.”

Odaláncolták magukat a Párbeszéd aktivistái Orbán 100 milliárdos várbeli építkezésének bejáratához, hogy akadályozzák az építkezést. Mint mondják: "nem uralkodót akarunk!"

Közzétette: Kettős Mérce – 2017. április 21.

A tüntetők fellőttek két, a filmekből is jól ismert petárdát, amit a rendőrök felfokozott állapotukban enyhén szólva túlreagálták. Amennyiben újabb értesüléshez jutunk, azonnal közzétesszük.

OLVASTAD MÁR?   Erdogan megtette, amiről Orbán egyelőre csak álmodik

Keress itt - Csak írd be, hogy mit keresel....és ENTER