Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Újabb „legjobbra” párt alakult, az Értünk, Értetek. Értitek?

Mint falat kenyér, úgy kellett az Értünk, Értetek, a nagyonjobbos párt a magyar palettára. Hiába, közeleg a választás, kell a szétforgácsolódás minden oldalon. Ez a regnáló kormány-érdek.

Újabb „legjobbra” párt alakult, az Értünk, értetek. Értitek?

Újabb közpénzt emésztővel bővült a Jobbiktól is jobbra álló radikális szervezetek száma:

zászlót bontott Bertha Szilvia volt jobbikos képviselő új pártja. Az Értünk, értetek nevű párt mottója:

“Indulunk, hiteles emberekkel, a hiteles nemzeti reformért”.

Sajtótájékoztatójuk itt látható

Közzétette: Értünk Értetek – 2017. szeptember 13.

A pártot hónapokkal ezelőtt bejegyezte a bíróság, a bemutatkozó sajtótájékoztatót tartották meg most.

Az atv.hu megkereste Tián Pál szóvivőt, aki arra a kérdésre, hogy mi volt a problémájuk a Jobbikkal, azt mondta: szerintük a legnagyobb problémát a vezetőség középszerűsége jelenti az ellenzéki pártban.

“Senki, semmiben nem tud kiállni, hogy ő igazán jó, országosan elismert valamiben, amíg Bertha Szilvia országosan elismert szakember a munkaügy- és foglalkoztatáspolitikában. Szakmailag szerintünk a béruniós kezdeményezés is megalapozatlan.”

Tián Pál elmondta

“A mi pártunk kifejezetten szakmai, keresztény, de hagyományosan a régi keresztényi értékeken és a szociális érzékenységen alapuló párt, ami szakmailag stabil. Ezt az irányt támogatjuk, és megvannak a fő- és melléküzeneteink is.”

Újabb „legjobbra” párt alakult, az Értünk, értetek. Értitek?
illusztráció: facebook

Bertha Szilvia nemrég azt nyilatkozta, hogy két éve építi a pártját és tervei szerint mind a 106 egyéni választókerületben állítanak jelöltet. Kifejtette, hogy a Fidesz és a Jobbik törzsszavazóin kívül mindenkiért komoly verseny van a jobboldalon, prognózisa szerint nagyon sok párt indul majd a választáson.

Bertha szerint mindenkinek alternatíva lehet az új pártkezdemény, mert múltja és programja hazafias része a jobbikosokat szólíthatja meg – bár a csalódott fideszesekre is számít -, a szociális elemekkel pedig a baloldali választókat.

Ezek szerint egyikünk sincs biztonságban, nagy a csábítás.

Kapcsolódó írás:

Erő és Elszántság Mozgalom: az EU vezetői megszállottai egy beteg ideológiának, a liberalizmusnak

Szólj hozzá