Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

Ukrán szavazatok vásárlása – a mi pénzünkön

A Demokratikus Koalíció elnöke, Gyurcsány Ferenc – tudjuk, Soroson kívül mindenért ő a hibás, néha persze Bajnai is – a múlt héten a legszegényebb megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg határmenti falvaiba látogatott. Videó-üzenetben számolt be a látottakról.

A háromszázezres UKRÁN nyugdíjak nyomában

Kíváncsi vagy, hogy miért kapnak 300 ezer forintos nyugdíjat a magyarok zsebéből olyan ukránok, akik soha nem éltek, dolgoztak és adóztak itt? És arra, hogy hogyan lesz belőlük magyar állampolgár, majd Fidesz-szavazó? Én most utánajártam. Nézd végig a videót, meg fogsz döbbenni! Ma csak a DK képviseli, hogy ne a magyarok fizessék az ukránok nyugdíját! Csatlakozz Te is az aláírásgyűjtésünkhöz:bit.ly/3D63SMsÉs osszátok meg a videót, hogy minél többekhez eljusson!

Közzétette: Gyurcsány Ferenc – 2018. január 15.

…magyarul sem tud, nem lakott soha Magyarországon, adót soha nem fizetett…

Tiszaadony, Viszkad, Kispalád lakosai a HírTV-nek elmondták, hogy korábban a téeszben dolgozók 60-70 ezer forintos nyugdíjat kapnak, a rokkantaktól azt is megvonták, amíg az elmúlt évben minden papír, bizonyíték nélkül érkező, csak bemondásra alapuló jogviszonyt jelentő ukránok 300 ezres nyugellátásban részesülnek. Némelyik magyarul sem tud, egyikük sem lakott soha Magyarországon, adót soha nem fizetett itt, mégis átlagon felüli juttatásokban részesülnek, sőt babakötvényt, gyermekellátást is kapnak.

A környék lakossága pár év alatt a másfélszeresére, 26 ezerre növekedett.

Kispaládon van olyan romos, lakatlan ház, amelyben 203 ukrán állampolgár van bejelentve. Jelenlétüket senki sem ellenőrzi. A helyi temetőben nem nyugszanak az őseik. Mi ez, ha nem csalás, visszaélés és okirathamisítás? Az itt kapott jövedelmet sem itt költik el a falu egyetlen vegyesboltjában, hanem autóikon hazaviszik Ukrajnába. Természetesen az egyetlen elvárás velük szemben, hogy a Fideszre szavazzanak. És örömest meg is teszik – ezért a pénzért!

Semjén Zsolt nemrég boldogan jelentette be, hogy megvan az egymillió új magyar állampolgár.

A DK kitelepüléseken gyűjt aláírásokat a hazai magyar lakosság elleni súlyos igazságtalanság miatt. Érdekes, hogy a több párt eddig ehhez nem csatlakozott.

...

Szólj hozzá