Zárójel online hírportál
A legjobb hírek egyhelyen...

„Úton a határra” – a Jobbikos Novák Előd ölni megy

Novák Előd oszlopos tagja a Jobbiknak, annak a pártnak, amelyik mostanság azt próbálja elhitetni magáról, hogy nem vall náci eszméket, nem kirekesztő, sokkal inkább édes, mint a méz. Szeressük őt, ő is szeret minket.

„Úton a határra” – a Jobbikos Novák Előd ölni megy
foto:facebook

Novák Előd

Az ex jobbikos országgyűlési képviselő nem bír a vérével, nem tudja megemészteni, hogy már a szélsőjobb párt is, amit szívvel-lélekkel szolgált, megtagadja önmagát. Tettre készen pózol közösségi oldalán, és ölni készül. Mostani célpontjai azok a menekültek, akik nincsenek is Magyarországon.

Őt, a levitézlett Jobbikost, mit sem érdeklik a tények, katonaruhát húzott, gépfegyvert szerzett és busszal indult országot védeni.

“Hogy pontosan hova, az hétpecsétes hadititok… De én se szegény migránst, se gazdag migránst, se felnőttet, se fiatalkorút nem engedek be. Mert ez a mi hazánk!”

Felhívjuk az illetékesek figyelmét, hogy egy őrült fegyverrel rohangál az országban, nyíltan uszítva egy népcsoport ellen, félelmet keltve minden jóérzésű emberben pártállástól függetlenül. Minderre bizonyítékot is szolgáltat saját közösségi oldalán.

Belügyér Úr! Ilyenkor nem szokás hivatalból elfogatóparancsot kiadni Novák Előd, volt Jobbikos képviselő ellen, és országosan kőrözni az illetőt?

Szólj hozzá